Bildirim
Reseller Alacam [ VARMI VERECEK OLAN ? ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o özellikteki paketi o fiyata bulman zor bulsanda elinde patlar gibime geliyor -
quote:
Linux Reseller Arıyorum Cpanelli [ eğer Windows Reseller warsa cpanel oda olur ]
Windows reseller - CPanel? Emin misiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: yalan_gunler
Arkadaşlar Aylık 300 gb Banwid 5000 Disk Alanı Aylık 25 ytl ödüye bilirim ilk taksidide 22 sinde ödücem.
Linux Reseller Arıyorum Cpanelli [ eğer Windows Reseller warsa cpanel oda olur ]
Windows serverlerde whm/cpanel çalışmaz arkadaşım bu nedenle illa cpanel diyorsan tek seçimin linux
Ücret ve özelliğe gelince bu şartlar altında bulman türkiye içinden birinden hiçde kolay değil
Bilginize, -
quote:
Orjinalden alıntı: yalle
quote:
Windows reseller - CPanel? Emin misiniz?
linux Cpanel Olursa İyi olur bu arada arkadaşlar 30000 disk alanı Lazım 30 ytl e vere bilirim en son -
quote:
Arkadaşlar Aylık 300 gb Banwid 5000 Disk Alanı Aylık 25 ytl ödüye bilirim ilk taksidide 22 sinde ödücem.
Dostum bu fiyata böyle birşey bulman imkansız, en azından TR lokasyonlu bulamazsın.
inetmar.com benim hostum istersen bir görüş orasıyla.. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yalle
quote:
Windows reseller - CPanel? Emin misiniz?
linux Cpanel Olursa İyi olur bu arada arkadaşlar 30000 disk alanı Lazım 30 ytl e vere bilirim en son
30 gb alanı 30 ytl 'ye reseller için üstüne üstlük TR den istiyorsun yani ? Ne dieyim bulursanız pm atıverin bende kârımı katlarım
-
300 GB Trafik, 1Mbit bağlantıya sahip sunucuların 7/24 1Mbit kullanması durumunda ortaya çıkacak trafik miktarıdır (aşağı yukarı). TR'den 300 GB trafik istiyorsanız ancak sunucu almalısınız. Onun haricinde TR lokasyonlu sunucu sahibi olup da 300 GB trafik verecek birini bulursanız bana da haber verin. -
Kerem'in de dediği gibi en uygun seçenek kiralık sunucu ya da VPS olarak görünüyor.
Çünkü aylık 300GB trafikli reseller paket TR içinde belirttiğiniz fiyata ciddi bir hosting firmasında bulmanız zor görünüyor. -
sadece hat olarak almaya kalsanız o trafiği aylık 90 YTL civarı bir hat parası ödersiniz.
değerlendirmenizi ona göre yapın fiyatı ona göre alın sonra pişman olmayın -
Şu anki resellerim 5000 disk alanı 300 gb banwid disk alanı sorunu var bende ondan dolayı tr sunucu hemde -
quote:
Bu özellikler bu fiyata zor
ya özelliklerden kıs
ya da fiyata ekleme yap
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X