Şimdi Ara

Reset Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aşağı yukarı herkesin cevaplarını okudum aynı sorun arkadaşa topladığım makinede olddu
    asus a7n266-vm duron 1300MHZ 256 DDram kasa biraz küçüktü oda sıcaklığında makine ile oyun oynandığında işlemci sıcaklığı 75 dereceye yükseliyordu ve makine kapanıyordu ben sıcaklıktan kapanıyo diye düşünüyordum ama öyle değilmiş serviste makineye yeni fan + fan taktım makine 45 derecede de aynı sorunu yaşadı yani makine kapanıyordu,resetleniyordu ramı değiştim işlemciyi değiştim olmadı en sonunda yeni bios yükledim sorun çözüldü... bilginize...
  • Haftasonu ekran kartımı ve power supply ıda değiştirdim arkadaşımın makinesindekilerle ama sorun hala devam ediyor ve oyunları bazı bölümlerden sonra yüklemiyor makine direk windows a atıyor. Arkadaşımın bilgisayarında bu sorunlar yaşanmıyor. %99 anakarttan problem şimdi onuda değiştiricem bakalım problem çözülmesse artık camdan aşşağı... Anakartla oyunların bi alakası olabilirmi???
  • ısınma yüzünden olma ihtimali yüksek
    bir de power supply ın anakart socketinde problem olma ihitimali var
    ben kendimden biliyorum da :)
  • Evettt sonunda problemimden kurtuldum. Anakart gitti bütün dertler bitti. Forumun içinde benim postumu ararken gördümki deli gibi anakart sorunu yaşayan insanlar ver. Hemde öyle osuruktan markalardanda şikayetçi diil insanlar asustan masustan şikayetçiler. Bu anakart üreticileri kaliteyimi düşürdü naptı.

Yeni aldığım anakart Gigabyte GA-8PE667 ve çok memnunum. Yeni anakart almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim özelliklede bana Gigabyte ı öneren arkadaşa.
  • hayırlı olsun bendede aynı sorun vardı bios uptade yaptım birde kasanın içinde rami,ekrankartı,modem çıkarıp temizleyip tekrar taktım allaha şükür düzeldi
  • E boş yere yazmadık yazıları Gigabyte al kurtul diye iki kez yazdım hemde sana.Dostum ECS vb. board lara güvenilmez.Bu tip donanımlara hiçbir konfig te güvenmeyeceksin.Azıcık daha kasıp bu işlerde tam profesyonel olmuş markalara yöneleceksin.Sadece anakartta değil.Ayrıca benim sana ECS ile ilgili yazdığım yazılar yaşanmış bir tecrübeydi.Kaldıki işim icabı her tür model donanımı her markayı rahatça görüp deneyebiliyorum.Sen sen ol özellikle anakartta ASUS-Gigabyte-MSI den,VGA da Winfast-Asus (ATI de Radeon u ile eklendi ya neyse) tan,Ses kartında Creative den şaşma.Diğer ürünlerde öyle aman aman performans kopmaları herzaman yaşanmayabiliyor ama konu senin olduğu için örnekte senden olsun;Nerde ECS nerde Gigabyte...
  • Rosicky bidaha bilgisayar parçası almadan sana danışıcam :} yardımların için tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.