Bildirim
RESET SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
upp yardım -
AntiVirüs'den dolayı kaynaklanıyor sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: ::NefReT::
upp yardım
Weya deepfreze warsa. -
aynısı benim arkadastada öyleydi .. hala öylequote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
AntiVirüs'den dolayı kaynaklanıyor sanırım.
Weya deepfreze warsa.
Alıntıları Göster
saka maka antivirusten sanırım basında hack gecen pro.laryüzünden reset atıyor olabilir. oyuna girerken devre disi birakmayı dene...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun1453 -- 26 Şubat 2007; 20:12:22 >
-
Benim Pcde Antivirüs Programları Pcnin Yanından Geçmez Akrabası Bile Değildir Öff Hala Anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: orhun1453
aynısı benim arkadastada öyleydi .. hala öyle
saka maka antivirusten sanırım basında hack gecen pro.laryüzünden reset atıyor olabilir. oyuna girerken devre disi birakmayı dene...
Alıntıları Göster
-
Yardım Ya Kafayı Yicem Format Bile Attım Öffquote:
Benim Pcde Antivirüs Programları Pcnin Yanından Geçmez Akrabası Bile Değildir Öff Hala Anlamadım
Alıntıları Göster -
bende knight oynarken birden reset atıyor 15-20 dakka sonra bişey farkettim pc de bi dosya var silinmiyor WinIme diye bi klasör silemiyorum nedir bu arkadaşlarquote:
Benim Pcde Antivirüs Programları Pcnin Yanından Geçmez Akrabası Bile Değildir Öff Hala Anlamadım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetonyali -- 26 Şubat 2007; 20:32:41 > -
ODA OLMUquote:
Orijinalden alıntı: yetonyali
bende knight oynarken birden reset atıyor 15-20 dakka sonra bişey farkettim pc de bi dosya var silinmiyor WinIme diye bi klasör silemiyorum nedir bu arkadaşlar
Alıntıları Göster
YO YARDIM PLS LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Yardımcı Olabilecek Biri Yokmuquote:
ODA OLMU
YO YARDIM PLS LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alıntıları Göster
-
bu resetleme olayı mavi ekran hatası olarak mı verio..????quote:
Orijinalden alıntı: ::.Emmioğlu.::
Yardımcı Olabilecek Biri Yokmu
Alıntıları Göster -
yok ole deıl bı hata yazıyo sonra xtrap verıp reset atıyo pcquote:
Orijinalden alıntı: novalgine_plus
bu resetleme olayı mavi ekran hatası olarak mı verio..????
Alıntıları Göster -
quote:
yok ole deıl bı hata yazıyo sonra xtrap verıp reset atıyo pc
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ::NefReT::
alla alla bendede mavi ekran hatası verip resetliodu deferezeyi kaldırdım düzeldi...
-
Bende Kendi kendini kapatıyodu Forumdan nick'ini unuttum o ark yardımcı oldu pc'yi eski bi zamana geri alcan düzelir bende oldu denequote:
Alıntıları Göster -
ölede yaptım hatta format bile yaptım gene olmadı??????quote:
Orijinalden alıntı: rocky_43
Bende Kendi kendini kapatıyodu Forumdan nick'ini unuttum o ark yardımcı oldu pc'yi eski bi zamana geri alcan düzelir bende oldu dene
Alıntıları Göster -
bendede vardı msn plus varsa onu sılın veya koxp vs vs onnarıda sılın duzelcektır yoq olmassa bıos ayarları verem sızequote:
Orijinalden alıntı: rocky_43
Bende Kendi kendini kapatıyodu Forumdan nick'ini unuttum o ark yardımcı oldu pc'yi eski bi zamana geri alcan düzelir bende oldu dene
Alıntıları Göster
-
sen en ıyısı bıos ayarlarını ver arkadasım daha ıyı olurquote:
Orijinalden alıntı: StopME
bendede vardı msn plus varsa onu sılın veya koxp vs vs onnarıda sılın duzelcektır yoq olmassa bıos ayarları verem sıze
Alıntıları Göster -
stopme senı beklıyorum amaquote:
sen en ıyısı bıos ayarlarını ver arkadasım daha ıyı olur
Alıntıları Göster -
hortlatayım şu konuyu ben,belki o günden bugune sorunu bilenler çıkmıştır :)quote:
stopme senı beklıyorum ama
Alıntıları Göster
aynı sorun bendede var dün akşamdan beri,oyuna giriyorum 20 dk kadar sonra bilgisayar reset atıyo kendi kendine ne iştir yahu ? daha önce oluyodu format attırdım düzeldi şimdi yine başladı aynı şekilde yapmaya varmı bunun çözümünü bilen birileri ? -
Anakart güncellemelerini (bios) yapın. Son drivelari yükleyin. Sorun kalmıyacak diye tahmin ediorm.quote:
Orijinalden alıntı: DieForYouu
hortlatayım şu konuyu ben,belki o günden bugune sorunu bilenler çıkmıştır :)
aynı sorun bendede var dün akşamdan beri,oyuna giriyorum 20 dk kadar sonra bilgisayar reset atıyo kendi kendine ne iştir yahu ? daha önce oluyodu format attırdım düzeldi şimdi yine başladı aynı şekilde yapmaya varmı bunun çözümünü bilen birileri ?
Alıntıları Göster -
ko oynarken anti wirüsü kapaquote:
Orijinalden alıntı: Viik
Anakart güncellemelerini (bios) yapın. Son drivelari yükleyin. Sorun kalmıyacak diye tahmin ediorm.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2024
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- knight online skill sıfırlama
- 5k ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X