Şimdi Ara

RESET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Benim Pcde Knighta Giriyorum 20 Dakika Sonra Falan Xtrap Hata Veriyor Pc Reset Atıyor Format Attım Gene Aynı Yardımcı OLun Lütfen

• upp yardım
  • AntiVirüs'den dolayı kaynaklanıyor sanırım.

Weya deepfreze warsa.
  • aynısı benim arkadastada öyleydi .. hala öyle

saka maka antivirusten sanırım basında hack gecen pro.laryüzünden reset atıyor olabilir. oyuna girerken devre disi birakmayı dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun1453 -- 26 Şubat 2007; 20:12:22 >
  • Benim Pcde Antivirüs Programları Pcnin Yanından Geçmez Akrabası Bile Değildir Öff Hala Anlamadım
  • Yardım Ya Kafayı Yicem Format Bile Attım Öff
  • bende knight oynarken birden reset atıyor 15-20 dakka sonra bişey farkettim pc de bi dosya var silinmiyor WinIme diye bi klasör silemiyorum nedir bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetonyali -- 26 Şubat 2007; 20:32:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ODA OLMU
    YO YARDIM PLS LUTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yardımcı Olabilecek Biri Yokmu
  • bu resetleme olayı mavi ekran hatası olarak mı verio..????
  • yok ole deıl bı hata yazıyo sonra xtrap verıp reset atıyo pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::NefReT::

yok ole deıl bı hata yazıyo sonra xtrap verıp reset atıyo pc

alla alla bendede mavi ekran hatası verip resetliodu deferezeyi kaldırdım düzeldi...
  • Bende Kendi kendini kapatıyodu Forumdan nick'ini unuttum o ark yardımcı oldu pc'yi eski bi zamana geri alcan düzelir bende oldu dene
  • ölede yaptım hatta format bile yaptım gene olmadı??????
  • bendede vardı msn plus varsa onu sılın veya koxp vs vs onnarıda sılın duzelcektır yoq olmassa bıos ayarları verem sıze
  • sen en ıyısı bıos ayarlarını ver arkadasım daha ıyı olur
  • stopme senı beklıyorum ama
  • hortlatayım şu konuyu ben,belki o günden bugune sorunu bilenler çıkmıştır :)

aynı sorun bendede var dün akşamdan beri,oyuna giriyorum 20 dk kadar sonra bilgisayar reset atıyo kendi kendine ne iştir yahu ? daha önce oluyodu format attırdım düzeldi şimdi yine başladı aynı şekilde yapmaya varmı bunun çözümünü bilen birileri ?
  • Anakart güncellemelerini (bios) yapın. Son drivelari yükleyin. Sorun kalmıyacak diye tahmin ediorm.
  • ko oynarken anti wirüsü kapa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.