Şimdi Ara

reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar p4 2.6 işlemcim var baştan söliim. bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor, yani reset atıyor.
    ben işlemci sıcaklığu olarak düşündüm ama belki başka bişe vardır diye size de sormak istediğim. Biostan baktıım da işlemci sıcaklıını 75-79 derece arası gösteriyordu .

• Evet sıcaklıktandır, fazla ısınan CPU sisteme restart attırıyordur, bunun için ne yapabilirsin, CPU fanını söküp temizleyebilirsin, altındaki pasif soğutma bloğunuda tabii, bu pozitif etki edecektir ve kasaya hava akışını artıran ikinci bir fan eklesen iyi olur, şu çöl sıcaklarını aratmayan sıcak havalarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Evet sıcaklıktandır, fazla ısınan CPU sisteme restart attırıyordur, bunun için ne yapabilirsin, CPU fanını söküp temizleyebilirsin, altındaki pasif soğutma bloğunuda tabii, bu pozitif etki edecektir ve kasaya hava akışını artıran ikinci bir fan eklesen iyi olur, şu çöl sıcaklarını aratmayan sıcak havalarda.

CoolnQuiet arkadaşıma katılıyorum , ve ekliyorum mutlaka termal macunuda yenilemelisin eğer fanı işlemci üzerinden sökersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.