Şimdi Ara

reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. sorunum call of duty 7 ve crysis gibi oyunları normal olarak acıp oynuyorum ancak 5-10 dakika sonra pc aniden kapanıyor. her defasında aynısı oluyor. ancak oyun oynamadığım zamanlar herhangi bir problem olmuyor. ayrıca belirttiğim gibi oyunları da yaklaşık 5-10 dakika sorunsuz oynuyorum. pc yi 10 gün önce yeni satın aldım. teknik servise götürdüm bir sorun yok ayrıca crysis 2 yi 2.5 saat oynadık dediler. eve getirdim yine aynı sorun. pc özellikleri: -intel i5 2500k 3.3 işlemci. -asus p8h67-m anakart. -4 gb ddr3 13333 tek ram. -axle hdmi 1gb ddr3 256bit gts 250 nvidia çipset ekran kartı. -tharmeltake kasa ve tharmeltake 500 watt psu (bu psu nun en fazla 400 watı gördüğünü sadece pik değerinin 500 w olduğunu firmadan teyit ettim).-500 gb 7200rpm harddisk.-windows 7 ultimate işl. sistemi ve 21.5 '' lg full hd hdmi led monitör. aparatım ise hdmi kablodur. sizce sorun nerededir birde teknik servis oyunu oynarken 17 '' crt monitör kullandı. birde sistem soğukken biosa girdiğimde cpu sıcaklığı 63 dereceyi gösteriyor oyun esnasında ise fiziksel bellek kullanımı %50, cpu kullanımı da yaklaşık %40-50 arasındadır. saygılarımla.....

• Büyük ihtimal sıcaklık sorunu gibi. Everest ile stabilite testi yaparsan çok faydalı bilgi alabiliriz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.