Şimdi Ara

Reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 hafta kadar önce yeni pc aldım ama pc sürekli restart atıyor bazen ard arda 2 3 dera bazende 2 3 saatte bir neden anlayamadım herşeyi denedim termal macunu değiştirdim olmadı bilgisayarcıya gittim orada hiçbir sorun olmadı yaklasık 5 saat kadar aralıksız çalıştı en sonunda evin voltajlarından süphelendim burada topraklamada zayıf ondan yapabilirmi lütfen yardım edin deliricem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarım özellikler bölümüne gel ordan gelişmiş sistem ayarlarına tıkla açılan yeni pencerede gelişmiş bölüme gel ve en alttan başlangıç ve kurtarma var oradaki ayarlara tıkla açılan pencerede otomatik olarak yeniden başlatma var onu pasif hala getirirsen sorunu çözülür ama bu seçeneği kapatmak kötü sonuçlar çıkarabilir örnek pc fazla ısındığında kendini kapatır bu secenek kapalı iken hiçbirşey yapmaz yani yakabilirsin yada windows'da hata meydana geldimi yeniden başlatır bu kapalı iken yeniden başlatmaz bunun gibi bu sorunların olma ihtimali düşük ama ne olur ne olmaz sonuç olarak kapatırsan reset atmaz ama kullanırken dikkatli kullan
  • rastamo kullanıcısına yanıt
    Dediklerini aynen yaptım ilk denediğimde daha yapamadan resledi 2.sinde hızlıca yaptım fakat yine devam ediyor anlayamadım gtti çıldırıcam

• CL0n C kullanıcısına yanıt
    Ramler sorunlu buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim sorun devam ediyor ramlarda sıkıntı göremedim ama donanımsal oldugundan eminin

• CL0n C kullanıcısına yanıt
    Anakarttada sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.