Şimdi Ara

Reshade Sharpen Effect & SweetFX (Oyunlarda tonlamalar ve bulanıklık giderilmesi) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
35
Favori
31.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler dediğin gibi otomatik olarak çalışıyor program ama arada kontrol etmek şart gibi.

Ayrıca şunu söyleyim kesinlikle Sweetfx kullanın arkadaşlar. Oyunlar başka bir havaya bürünüyor.
  • Probably the most frustrating thing about archos, android phones, Zunes not to mention the iPods and iPhones is the fact that they have no movie or DVD converter supplied with them. Or the ones you need to do get are bad.

Here are 5 Either get the video in avi or divx format, this is often completed with a torrent downloader. Or should you have the film subsequently put it into your pcs rom drive.

1. Choose the solution to fit your system, many converters possess a set of devices to pick from such as for example android, iPhone, psp, ipad, zune, the record continues on.

2. Hit the convert button and with regards to the period of the movie wait for about five minutes each hour of video.

3. simple to follow actions to place films on your portable media player or mobile phone.

4. Get a great avi, DVD converter and install it on your desktop. Be cautious here as a lot if these contain spyware, more about that later.

5. Lots of people complain that films on their iPhone or ipod itouch have choppy playback, the reason being they have arranged the framerate improper. Plenty of movie converters might be over difficult with adjustments for frame rate, mpeg production and much more. Try to stay away from these because they usually takes an hour of assessment to only put up.

For more Information click : AVI

• Probably the most frustrating thing about archos, android phones, Zunes not to mention the iPods and iPhones is the fact that they have no movie or DVD converter supplied with them. Or the ones you need to do get are bad.

Here are 5 Either get the video in avi or divx format, this is often completed with a torrent downloader. Or should you have the film subsequently put it into your pcs rom drive.

1. Choose the solution to fit your system, many converters possess a set of devices to pick from such as for example android, iPhone, psp, ipad, zune, the record continues on.

2. Hit the convert button and with regards to the period of the movie wait for about five minutes each hour of video.

3. simple to follow actions to place films on your portable media player or mobile phone.

4. Get a great avi, DVD converter and install it on your desktop. Be cautious here as a lot if these contain spyware, more about that later.

5. Lots of people complain that films on their iPhone or ipod itouch have choppy playback, the reason being they have arranged the framerate improper. Plenty of movie converters might be over difficult with adjustments for frame rate, mpeg production and much more. Try to stay away from these because they usually takes an hour of assessment to only put up.

For more Information click : AVI

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

evohan aklıma takılan birşey var cevaplarsan sevinirim. Şimdi ben bu Sweetfx ve 2k görüntü ayarında Ac4 oynuyorum. Sana sorun bu Sweetfx otamatik açık olarak başlatıyor oyunu değil mi.?

Ben her girişte acaba açık mı ? diye az düşünmüyor değilim. Oyun içinde açıp kapatma tuşundan hep test yapmak zorunda kalmayayım. Şayet hep açık başlatıyorsa.

evet otamatik açık başlar ama sen yinede etkin olup olmadığını anlamak için aç kapa yaparak kontrol et bence

hocam oyun içi aç-kapa tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor;
    mesela fifa14 te bazen aç-kapa yapıyor ama watchdogs da hiç yapmıyor,neden olabilir ki?

• Ya arkadaş bu sweetfx zımpırtısını nasıl silicez bf3'den sileyim dedim onlineye giremiyoruz şimdide.
  • Neyse bütün dosyalarını silince düzelti.
  • Windows 8.1 için de bir rehber var mıdır? Guru3D'deki rehberden Radeon Pro ile filan deniyorum ama oyun içinde bir değişiklik olmuyor hala düzelmedi mi şu 8.1'deki durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

evohan aklıma takılan birşey var cevaplarsan sevinirim. Şimdi ben bu Sweetfx ve 2k görüntü ayarında Ac4 oynuyorum. Sana sorun bu Sweetfx otamatik açık olarak başlatıyor oyunu değil mi.?

Ben her girişte acaba açık mı ? diye az düşünmüyor değilim. Oyun içinde açıp kapatma tuşundan hep test yapmak zorunda kalmayayım. Şayet hep açık başlatıyorsa.

evet otamatik açık başlar ama sen yinede etkin olup olmadığını anlamak için aç kapa yaparak kontrol et bence

hocam oyun içi aç-kapa tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor;
    mesela fifa14 te bazen aç-kapa yapıyor ama watchdogs da hiç yapmıyor,neden olabilir ki?

bu duruma rastlamadım sanırım ama yukarda değinmiştim sweetfx settings dosyasından "key_toggle_sweetfx" satırına bir bakın 145 olması lazım ki orası scroll lock ile değişim yapabilesin

@OzanSRC
    http://www.cmwgaming.com/topic/3432-sweetfx-for-windows-81-fix/

bunu denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Haziran 2014; 18:20:42 >

• Evet hocam denedim özellikle Watch Dogs'da bir sorun var galiba bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyormuş benim şansıma bende işlemiyor oyun içinde. Sağ üstte On-Off gözüküyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Evet hocam denedim özellikle Watch Dogs'da bir sorun var galiba bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyormuş benim şansıma bende işlemiyor oyun içinde. Sağ üstte On-Off gözüküyor ama..

https://yadi.sk/d/Yef57Z5OSGhnV

benim watch dogs dosyaları bunları bir dene diğerlerini sil tamamen
  • quote:

quote:

Evet hocam denedim özellikle Watch Dogs'da bir sorun var galiba bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyormuş benim şansıma bende işlemiyor oyun içinde. Sağ üstte On-Off gözüküyor ama..

verdiğiniz dosyayı attığım zaman d3d11 hatası veriyor yok mu bunun bir çözümü (oyunum orjinal sistem w8.1)

• quote:

quote:

8.1'de o şekilde oyunun klasörüne dosyaları atarak çalıştıramıyoruz işte hocam sıkıntı orda eFX var bir de onu deneyeyim bakayım ama o da alpha galiba daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxilluvia

quote:

quote:

verdiğiniz dosyayı attığım zaman d3d11 hatası veriyor yok mu bunun bir çözümü (oyunum orjinal sistem w8.1)

w8.1 ile alakalı olmalı

@OzanSRC

yukarıda verdiğim gibi bazı çözümler mevcut ,bende netten okuyorum bu tür sorunlardan dolayı henuz geçmedim win8.1 e , güzel bir çözüm bulursanız paylaşın burdada baş sayfayada yazarız

birde yukarıda bir arkadaşa vermiştim işe yaradığını söylemişti
    https://www.facebook.com/download/403124456458011/SweetFX%2BEFX%20Beta%20win%208.1.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Haziran 2014; 19:26:05 >

• Beyler sweet fx uygulaması orjinal oyunlardamı çalıyor? redeon proda bütün ayarları yaptım ama crackli watchdogs da bi türlü çalışmadı. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • beyler hitman absolution için sweetfx vardı ancak formattan sonra bulamadım elinde olan varsa atabilirmi ?
  • Assassin's Creed IV:Black Flag™ sweet fx kullanarak oynuyorum ama fraps açtığım zaman sweet fx aktif olmuyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Assassin's Creed IV:Black Flag™ sweet fx kullanarak oynuyorum ama fraps açtığım zaman sweet fx aktif olmuyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?

Fraps kullanmadım bayadır msi afterburner ın osd sini dene sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    onlarıda denedim yine çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

onlarıda denedim yine çalışmıyor.

Static seeverde support 3d gibi bi ayar olması lazım onu tıkla yada diğer ayarları da dene ben oynuyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    tamam hocam eve geçince denerim.ilginiz için teşekkürler.

şu linktekini kullanıyorum.oyuna bambaşka bir hava katıyor.çok başarılı olmuş

http://sfx.thelazy.net/games/preset/918/
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.