Şimdi Ara

RESİDEN EVİL 4 PLAYSTATİON'DA RESMEN ÇOŞMUŞ.!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YA BEN DAHA DÜN BAŞLADIM OYUNA,HEMEN OYUNUN BAŞINDA KÖY GİBİ BİR YERE GELİYORUM,KÖYÜN ÇIKIŞ KAPISI KAPALI,TESTERELİ ADAM KAFAMI KOPARIP DURUYOR,BENDE TIRSTIM BİRAZ VE MORALİM BOZULDU.
  • Dostlar bizde ekranın ışığını hiç açmamışız bi karanlık hiç bişiye i göremiyoz çok tırsıyoz sonra aydınlık yaptım kumandadan çok ii oldu önünüzü görür hale geliyosunuz kumandadan ayarı açın biraz diğer oyunlarla karıştırmayın bizimde diğerlerimnde çok ii ama bunu biraz açın.!!! Tabi tırsmak istemiyosanız.!!
  • bence gelmiş gecmiş en ii resident evil derim oynuorum ve her seferinde baska seylerle karsılasıorum senaryo mütiş görüntüler 10numara tarz farklı oyun geniş ozelikler mütiş ps2 farkı
  • Güzel oyundur ama grafikler GC kadar iyi olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Güzel oyundur ama grafikler GC kadar iyi olamaz.

video görüntüsüyle oyunun kendi görüntüsü aynı... daha ne kadar güzel olsun...
  • Bilemem hacı git GC'de dene çok baba grafikler
  • oyun demoya gecince bile fark edemioruz gc konusundada bi bilgim yok ama insanlar playstation kiçimser oldular ama daha sony hamlesini yapmadı artı en cok satılan konsol ps yanılıomuyum?
  • Konuyu saptırmayalım RE4'ün Gamecube versiyonunun grafikleri PS2 versiyonunun grafiklerinden daha iyidir diyorum.
  • bende game cube hakkında bi bilgim yok diorum yani o konuda yorum yapmadım anlayarak okursan anlarsın kardeşim
  • RE4 ÇÖZÜMLERİNE İHTİYACIM VAR,
    BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? TIKANIYORUM İLERLEYEMİYORUM NE YAZIKKİ.
  • google ve bildiğim bütün oyun sitelerinde aradım ama sadece incelemesi war... çözümünü henüz yaplalışlar... artık kendin çözeceksin oyunu... hem diğer resident evil oyunlarına göre bu çocuk oyuncağı
  • valla ben resident evil 2 yi kendi başıma çözmüştüm RE lerin mantığı eğer hiç değişmediyse zorlanabilirsin.., takıldığın yeri söyle yardımcı olsun oynayan arkadaşlar..
  • takıldığım o kadar çok oldu ki, zaten acami 1 oyuncuyum , easy de oynuyorum :)
    en son 4.3 bölümde takıldım, kule gibi bir yere geldim, sisli tepede 1 yer, bir yaratık var, sürekli yumurtluyor ve örümcek doğruruyor, ne kadar öldürsemde o örümcekler hiç bitmiyor, ana yaratığa da hiç bir mermi işlemiyor, çıldıracağımm
    yardım istiyorumm plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustery11

takıldığım o kadar çok oldu ki, zaten acami 1 oyuncuyum , easy de oynuyorum :)
    en son 4.3 bölümde takıldım, kule gibi bir yere geldim, sisli tepede 1 yer, bir yaratık var, sürekli yumurtluyor ve örümcek doğruruyor, ne kadar öldürsemde o örümcekler hiç bitmiyor, ana yaratığa da hiç bir mermi işlemiyor, çıldıracağımm
    yardım istiyorumm plsss

çalıştığım için fazla oyun oynayamıyorum... pazar günleri 2-3 saat anca oynuyorum... o yüzden dediğin yere henüz gelemedim... o yüzden şu anlık yardımcı olamıycam... kusura bakma artık...
  • ya millet bu oyunu aranizda bitiren var mi. ps2 versiyonunu. bazilari cube versiyonundan kotu bazilari iyi diyor. sizce re4 hangi platformda daha iyi. cube mü ps2 mi.
  • arkadaşlar bu re serisinin birden itibaren tam isimli sırasıyla yazabilecek biri var mı ben nemesisi bitirmiştim sora ps2 ye bin bir çeşidi çıkmış ben de görünce soğudum sırf para için çıkmış dandik oyunlara benzetmişler diye. Bide beğendiğinizi yanına yazıverin de hangisi oynanabilirse ona başlıyım
  • testereli kaltakları geçmek istiyorsanız geri dönün ve left yerine right kapıyı açın ama kapıya girmden önce silah satan heriften rocket launcher alın rocket launcher büyü0k biraz onun içinde büyük case (bavul)almanız işinize yarayacaktır rocketatar ı aldıktan sonra right a gidin ve karşınıza dev çıkıcak onu tek atışta devirecektir rocketatar.sonra kapıdan çıkıp devam edin bu kadar.(rocketatar olmadan uğraşırsınz onun için tmp nizi satın baska bi silah satıp alın işte.ama rocketatar la sakın ıskalamyın çünkü tek mermi.dev den de bayağ altın çıkıcak merak etmeyin)ilerki bölümdede top sakallı kocaman bi herif gelicek oyunun başında görmüştük hani yanımız da ki elemanla beraber yakalımıştı bizi.onu da bölümün başından yine rocketatar alarak geçeblirsiniz ama herif tek atışta devrilmiyor sadece gövdesi kopuyor ve kafasınada shotgun la 3-4 el ateş ettikten sonra işi bitiyor.kolay gelsin..elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.türkçem biraz bozuktur acayip anlattım ama anlamışsınızdır inşallah:)
    oyunu bitridim ben gamecub hakkında hiçbirfikrim yok ve umrumda değil.ps2 cosmus tek anladığım o.sınırları zorluyor bu oyun..

• mesajını şimdi gördüm geçtinmi orayı bilmem ben akşam geçtim orayı.kapıdan girince o kozaya ateş edersen böcekler daha az çıkıyor ancak öyle geçiliyor .ileride daha ne yerler var sana kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.