Hem oyun olarak hem grafik olarak inanılmaz bi oyun herkese tavsiye edeirm .! Gelmiş geçmiş en iyi oyun Resi Evil.!
Burada bölümler geçemediğiniz yerler hakkında konuşalım.! Bilgi amaçlı Residen Evil topici olsun.!!! Çünkü diğerleri soru amaçlı topicler.!
Benim merak etdiğim bazen tekme atıyorum bazen ataöıyorum oyuna bu tür haraketler varmı yoksa yerine göremi.?
Pc için Resident Evil 3 den başka çıkmış var mı?
maalesef
re 4 gerçekten süper oyun trailerı beni baya şaşırtmıştı ah bi pc için cıkarsalar
En sonunda re serisinde köklü değişiklik yapıldığını gördük re4'de. Aslıdan bu tarz değişikli yapılması oyun yapımcıları tarafından çok zor bir olaydır.
Arkadaşım bende sadece nemesis yani 3 ü pc de oynadım outbraak ları hiç sevmedim.!!! Bu oyun manyak özelliklede Shotgun manyak yaw.!!!!
Süper oyun olmuş..Eskilerine göre daha aksiyon yüklü denilebilir yalnız korku öğeleri yine RE3 vs. göre oldukça hafif kalmış...Boss dövüşlerinin hepsi birbirinden zevkli, en çok "The It" le olan kapışmayı sevdiğimi söyleyebilirim. Grafikler gamecube daki kaliteyi aratmayacak seviyede. Tek eleştirim -flashlight- için olabilir, çok yalan kalmış. Favori silahlarım: red9, striker, semi-auto rifle.. broken butterfly a da full upgrade çekmenizi tavsiye ederim, son boss dövüşlerinde çok iş görüyor. elinize geçen her değerli eşyayı direkt satmayın, birkaç farklı ek taşla objenin değeri 3-4 kat artabiliyor.
RE2 ve RE3 bitirmiştik baya gzl bi oyunda bununda gzl olması beni şaşırtmaz
Ya benim oyundan anladığım 1 mermiye bile çok ihtiyacınızın olduğu acaba bu sadece ilk bi kaç bölümmü yoksa sonra mermiler bollaşacakmı.?
quote:
Orjinalden alıntı: Vinsanity86
Ya benim oyundan anladığım 1 mermiye bile çok ihtiyacınızın olduğu acaba bu sadece ilk bi kaç bölümmü yoksa sonra mermiler bollaşacakmı.?
valla ilerki bölümlerde bollaşıyo mermi ama bu seferde zombiler çoğalıyor değişen bişey yok ama re4 gelmiş geçmiş en iyi oyun.kendi sınıfında.
quote:
Orjinalden alıntı: Corporal
Pc için Resident Evil 3 den başka çıkmış var mı?
Resident Evil 2'nin de PC versiyonu war...
Resident Evil 4- Trabzona henüz gelmedi.. gelir gelmez alıcammm... o zamana kadar da Prens of Persia 2'yi bitirmiş olurum...
Yaw arkadaşlar bi yeri geçemedik yaa şimdi bi yerde bişey var 3 or 4 diyo 9 kerede mi hepsini ışıklı yapcan anlamadım gitti yapıyoz olmuyo nasıl yapacağımıda anlamadım orayı nasıl geççez işte bi daire var ve 3 yada 4 kere ileri yapıyon nasıl geçtiniz burayı.!
GC versiyonuyla çok fark var grafik olarak.İmkanı olan GC de oynamalı...Nesneler, ışık oyunları, kaplamalar vs GC versyionunda tartışmasız daha iyi.:Zaten bu eksikliğide PS2 versiyondaki ekstralarla kapatmaya çalışmışlar.
Onun dışında RE olayına bakarsak, korku, bulmaca açısından en kötü RE bu..Resident Evil Remake ve Zero çok daha başarılı.Harbi korkutuyor ama bunda biraz geriliyoruz o kadar.. Ama diger RE lerdede kontrol ve kamera olayı kötü.
Bu arada Capcom ise ne kadar dönek ve satılmış bir firma olduğunu tekrardan ilan etti.Hatta RE4 ekibinin has adamıda PS2 versiyonun cıkarılacagı kararından sonra ayrılmıştır ekipten..Kısacası Capcom Nintendoyu para için satmış, onurunu 2 paralık etmiş bir firma oldugunu göstermiştir
ben bu oyunun her versiyonun da etkileyici bir tarz olduğunu söyleye bilirim çok iyi bir oyun korku severlere tavsiye
Onu yapmadan geçtik biz devam edip kilisenin kapısını açmak için lazım olan taşı buldun extra bişey yani onu yapmadan da dewam edebilirsin
quote:
Yaw arkadaşlar bi yeri geçemedik yaa şimdi bi yerde bişey var 3 or 4 diyo 9 kerede mi hepsini ışıklı yapcan anlamadım gitti yapıyoz olmuyo nasıl yapacağımıda anlamadım orayı nasıl geççez işte bi daire var ve 3 yada 4 kere ileri yapıyon nasıl geçtiniz burayı.!
Sağol dostum abim geçmiş oraya uğramadan 1 saat de boşuna uğraşmış yaaw.!!
keske pc versionu da ciksa cok zevkli bi oyun
Bilgisayar verisonu ne zaman çıkacak bilen varmıdır?bilgisayar versiyonu çıkmayacak diye duydum,aslı varmıdır?Bide silent hill 5 i merakla beklemekteyim oda parçalayacak haaaaaaaaa..
quote:
Hepsini ışıklı yapmayacaksın tabiki, 3 tane ışık yanan amblem olacak orada geçtim dün gece orayı sinir etti beni.. :) sallayarak yapmıştım oluyor, daha sonra Kiliseye gireceksin orada da duvara ışık felan yansıtıyorsun R,G,B, renkleri sembol haline getirip kızı kurtarıyorsun felan bir yığın daha geyik,, OYUN 15-20 saat sürüyormuş toplamı tabi, Senaryo en az 10 saat daha oynuyorum 2,50 dak oldu kafayı yetircekti bugun bana uyumadım bu oyun yüzünden yawwww :) HARİKAAAA AMA 10 numara resident evil...
Hikayeyi son anda değişmeleri gerçekten güzel bir karar olmuş Capcom u tebrik ederim, şehirden atmış kendini dışarı... Gerçi aklımda halen o tasarımının %75'ini bitirilmiş oyun geliyor,, yoksa o 5 mi :D iyyyyyyaaayttttt hecanladındım :D
quote:
Hem oyun olarak hem grafik olarak inanılmaz bi oyun herkese tavsiye edeirm .! Gelmiş geçmiş en iyi oyun Resi Evil.!
Burada bölümler geçemediğiniz yerler hakkında konuşalım.! Bilgi amaçlı Residen Evil topici olsun.!!! Çünkü diğerleri soru amaçlı topicler.!
Benim merak etdiğim bazen tekme atıyorum bazen ataöıyorum oyuna bu tür haraketler varmı yoksa yerine göremi.?
MESAJINI YENİ GÖRDÜM NE KÖRÜM YA... NEYSE CEVABA GELELİM.
Evet dostum aynen böyle bir tekme var.. Köylü vatandaşa bir defa ateş ettikten sonra sarsıldığı anda dibine giderek X e basarsan tekmüğü basar adama ... iyi bir yöntem....
Bir bölümde uzun boylu bir canavar gelecek arkadaslar, Bir süre bir iki vuruş vurun, daha sonra ensesinden bir yaratıkmıdır nedir zıkkım çıkıyor o çıkınca, Ayaklarına ateş edeceksiniz, yere düştüğü zaman o büyük hayoneatın arkasına veya önüne gidip tam dibine size bişe yapmazken X tuşuna basmanız için Kompüter onay gösterecek orada bastığınız anda Leon canavarın tepesine biniyor ve saç traşı yapmanız için sizden hızlı hızlı X e basmanızı söylüyor... neyse sorunu olan olursa sorsun... Ben didiyom yatmaya oyna oyna bitmedi halen aksam oynarım artık :D