Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Konami kendi kendini bitirdi.

Yeni SH oyununu geçtim en azından SH ve SH 2 oyunlarını Re 2 gibi adam gibi remake versiyonlarını geliştirse yine ortalığı yıkarlar. Yeni SH oyunu ise zaten bambaşka bir olay.

Capcom kendini yavaş yavaş toparlıyor. O eski zirve günlerine dönmese bile yinede pazarda olduğunu fazlasıyla gösteriyor.

Re 2 Remake'den sonra RE 3: Nemesis'de gelir benden söylemesi.
    gerçekten anlamak mümkün değil konami yi ya gerçekten çok kötü durumdalar toparlayamıyorlar bir türlü batmak üzereler,

yada artık uğraşmıyorlar koyvermişler..
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Aynen elimizde sözlükle oynadık bu oyunları hayır şiiri çeviriyorsun yarım yamalak ama şu kuş şunu geçmiş öteki kuş geride kalmış çevirsen bile anlaşılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Aynen elimizde sözlükle oynadık bu oyunları hayır şiiri çeviriyorsun yarım yamalak ama şu kuş şunu geçmiş öteki kuş geride kalmış çevirsen bile anlaşılmıyor.
    mesela kolay kolay korkmam ama oyunda sınıfın içinde telefon çalınca fena tırsmıştım bide telefonda kızımız baba yardım et deyince hele off..
  • KONAMİ PESONAMİ oldu bu saatten sonra bi cacık olmaz. Yayın haklarını başka bir firma alsa belki.
  • Yalnız capccom yeni bi ıp yapar gibi özenle çalışmış,çalışıyor oyun üzerinde. Devamıda gelecek muhtemelen bununla sınırlı kalmazlar.
  • Konami adam olsaydı Kojima gibi birisini kaybetmezdi. Şuan Kojima Konami'de olsaydi belki de iptal edilen P.T demosu full oyunu gelicekti + Death Stranding projesinde eminim olurdu bu adam bu oyunu önceden kafasında tasarlayip biçmistir. Konami kendi ayağına sıktı bundan sonra toparlanması zor PES le nereye kadar gidicekler merak ediyorum.

Nemesis Remake kesin gelir. RE2 Remake iyi satacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami artık mobil ve pachinko makineleri için oyunlar yapıyor ve büyük paralar kazanıyormuş. AAA oyun zamanlarından daha fazla, o yüzden Silent Hill falan umurlarında değil, ayrıca kojima çok masraflı olduğu için kovdular adamı.

https://www.technobuffalo.com/2017/02/14/konami-profits-2016/

• Konami ceo mu değiştirdi bilmiyorum ama şirket geleceği için köklü değişikliğe gitti. Bildiğim kadarıyla mobil platforma ağırlık verecekler ve bilinen pes gibi birkaç oyunla devam edecekler. Kojima ile de kavgalı bitirdiler mevzuyu. Ticaret hayatı diyecek bişey yok. Yarın birgün bir bakmışsın silent hill hakları sony nin eline geçmiş sony satın almış bilinmez

• Kolleksiyon versiyonu yayınlandı

Resident Evil 2 Deluxe Edition
    Deluxe Edition DLC Voucher
    Leon S. Kennedy Figürü
    Sanat Kitabı
    Raccoon City Police Department Yenileme Planları
    Raccoon City Police Department Eşya Kutusu
    Dijital Soundtrack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 22 Temmuz 2018; 15:39:20 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 22 Temmuz 2018; 15:36:11 >
  • Resident Evil 2 Remake'te VR desteğinin olmayacağını açıklayan Capcom, bunun nedenini açıkladı. Capcom'a göre RE2 Remake'te VR desteğinin olmasının önündeki en büyük engel omuz üstü TPS kamera açısı olarak belirtiliyor. Resident Evil 4'te ortaya koyduğu omuz üzeri kamera açısını yeniden yapım projesinde de kullanan Capcom, bu oyun için vizyonlarının VR'la örtüşmediğini söyledi.

Hatırlayacağınız üzere benzer bir açıklamayı Shigeru Miyamoto, Zelda oyunları için de yapmıştı. Zelda oyunlarına hiçbir zaman VR desteğini getirmeyeceklerini söyleyen Miyamoto, VR'ın oyunlardaki keşif hissiyatını öldürdüğünü belirtmişti. Muhtemelen Capcom da usta geliştirici Miyamoto ile aynı düşüncelere sahip.

Merlininkazanı
  • Kapak tasarımı yayınlandı

• Arkadaşlar bu oyuna tr altyazı falan gelirmi. Bilgisi olan varmı. 98 yılında oynayıp bitirmiştim. Eğer tr altyazı olursa tekrar oynamak istiyorum. Bugüne kadar Hayatımda oynadığım en iyi oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Arkadaşlar bu oyuna tr altyazı falan gelirmi. Bilgisi olan varmı. 98 yılında oynayıp bitirmiştim. Eğer tr altyazı olursa tekrar oynamak istiyorum. Bugüne kadar Hayatımda oynadığım en iyi oyundur.
    Tr altyazı gelmez. Pc de oynarsan belki bir ihtimal mod ile olabilir.Ama konsolda mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok seviyordum klasik versiyonu çok güzeldi ama remake'e bu kadar para veremiyicem fiyatın düşmesini bekliyicez artık

• Şu oyunlar iyi ki yazın çıkmıyor ya oyun oynamak hiç çekilmiyor. Yaz aylarından gına geldi artık bir türlü bitmiyor lanet olası yaz. Kışın soğukları buz gibi havasını yerim ya kıymetini 1 defa daha anladım. Keşke 25 Ocak yerine 25 Aralık'da çıksaydı Yılsonumuz güzel geçerdi.
  • Oyun şuan ps store da 209 tl. Şuanki dolar kuruna göre oyun 30$ gibi bir rakama geliyor. Ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Oyun ocakta çıkıyor dolar 6-7 seviyelerinde kalırsa oyun 60$= 360-420 civarında olur gibi ki bu sadece kur hesabıdan çıkan rakam. Buna bide vergi vs eklenicek. Spotçular bile en düşük 350 den satabilirler. Bence dijital ön sipariş yapmak şuan en mantıklısı.

• Sadece Japonya'ya özel çıkacak premium edition
    https://www.e-capcom.com/sp/biohazard2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 13 Ağustos 2018; 17:5:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.