ÇEVİRMENLER Pelin croftrust (Uğurcan) FONT ISKA TEST ISKA R-10 RTX Güncellemesine Uyarlama ISKA rewold20 LAUNCHER'I İNDİR mediafire RewAdIs Launcheri v0.5 https://www.mediafire.com/file/sawwa359grbpanh/RewAdIs_Launcheri_v0.5.7z/fileDİSCORD'A KATIL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewold -- 6 Kasım 2022; 21:25:51 > |
Resident Evil 3 Remake Türkçe Yama (RTX Güncellemesine Uyumlu)
-
-
Çok isabetli bir uyarlama olmuş yeni güncellemelerle oynayamıyorduk oyunu. Resident Evil 2 remake için bir yama var mı hocam ?
-
O da RTX güncellemesi aldı değil mi? Bu çeviriyi Launcher'a eklemek için çevirenlerden izin aldık sağ olsun. Ama RE2 Remake için çevirmene ulaşamayız, bu nedenle de uyarlayamayız.
-
Ücretsiz bir yama olduğu için kendisinin de ismini belirterek yapmanın bir problemi olmaz sanki :) U-Crew'in eline bırakmayın bizi hocam.
-
Yok, haberi olacak. Yarın bir gün çıkıp dese "Benim çevirimi neden izinsiz uyarladınız?" diye, ben mesul olacağım siz değil. Hem onun yerinde ben olsam, yani benim çevirimi izinsiz başkası uyarlamaya kalksa (ki bu yaşandı) ona demedik lafı bırakmam. O nedenle dediğiniz olmaz.
-
Eh siz bilirsiniz hocam :) Mevcut yama için teşekkürler.
-
Emeğinize Sağlık Teşekkürler, Bir RTX Ekran kartıda nasip olur inşallah elbet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X