Şimdi Ara

Resident Evil 4 Açılış Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim.

Ayrıca şunu belirteyim bu sorun ile ilişkilendirilebilir, ekran kartım GeForce FX5200 128 MB.

Bugün aldığım bir oyun hakkında problemimi sizlere anlatmak istiyorum. Bugün Resident Evil 4'ü 5 CD olarak aldım, neden DVD almayın demeyin, bende DVD-ROM yok. Oyunu imajlar halinde yükledim fakat, oyunun cr**k dosyası yoktu, ama içinde "game.exe(oyunun ana dosyası)"'yi barındıran bir dosya vardı. Neyse odur diye yaptım, oyun açıldı new game dedim, bir video geliyor fakat ondan sonra "loading" ekranında takılıyor kalıyor , sizce sorun neyden kaynaklanıyor ?

Oyun dosyalarından mı ? Yoksa ekran kartından mı ? Oyun dosyaları hasarlı veya eksik olabilir mi ?

Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 1 Şubat 2009; 18:11:24 >

• internetten başka crack indirmeni tavsiye ederim.bende 5 cd aldım oyunu crack falan yoktu netten indirdim
  • ekran kartı o oyun için yeterli.internetten başka crack indirip deneyebilirsin
  • Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar, ben şöyle yaptım ilk önce oyunu silip baştan yükledim, ardından internetten 1.1 patch ve 1.1 patch'in crackini indirdim ama malesef olmadı yine. Yardımlarınız için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 31 Ocak 2009; 14:35:17 >
  • aldığın resident evil 4 asya versiyonu. patchi yüklemen için önce avrupa versiyonuna geçmen gerekiyor. netten araştır yapılması uzun ve zahmetli bir şey . ama sonucu cidden mükemmel. şahsen patchsiz kesinlikle oynama derim
  • Emperor benim arkadaşım olur. Oyunu full ekran oynarken açılmamasının sebebini göremiyormuş, Setup dosyalarında yarım ekran ayarlayınca, gelen hatayı görmüş. "Microsoft Visual C++ RunTime Error" hatası veriyormuş, diğer .exe dosyalarınada galiba virüs bulaşmış. Bunun nedeni sizce tam olarak nedir ?
  • Arkadaşımın da dediği gibi, oyunun açılmamasının sebebi "Microsoft Visual C++ RunTime Library" hatası, alın bu resim. Bilgisayar'da .exe dosyalarında yayılan bir virüs var sanırım arkadaşlar, Internet Explore'ye bile bazen girebiliyorum. Modeme reset atmam gerekiyor bazen, neden böyle oluyor ?

İşte resim.
     Resident Evil 4 Açılış Sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar oyun açılıyor artık ! Neden olduğunu bilmiyorum ama açılıyor ! Ama hemen sonra eve giriyoruz, bir adam öldürüyoruz, ondan sonra gelen video dan sonra tekrar aynı hatayı verip oyundan atıyor.
  • bu capcom un rezilliği asya veriyonu avrupa versiyonu ne saçma birşey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

bu capcom un rezilliği asya veriyonu avrupa versiyonu ne saçma birşey ya

Bu sorun benim PC'den kaynaklanmıyor yani ? Eğer öyleyse internette çözümünü araştıracağım.

Bu arada arkadaşım aynı şey senin başınada mı geldi ? Eğer çözebildiysen anlatır mısın ?

Asya versiyonu yani "Bio Hazard" 'da bu hata veriyorsa, benimki Avrupa versiyonu.

Mesela oyun başlarken "Resident Evil Four" diyor adam, ben bu versiyonda denedim bu hatayı aldım.

Sonra internetten bio hazard dosyasını yükledim, oyun açılırkan "Bio Hazard Four" dedi.

Ama her iki versiyonda da hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 4 Şubat 2009; 18:23:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Emperor15

quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

bu capcom un rezilliği asya veriyonu avrupa versiyonu ne saçma birşey ya

Bu sorun benim PC'den kaynaklanmıyor yani ? Eğer öyleyse internette çözümünü araştıracağım.

Bu arada arkadaşım aynı şey senin başınada mı geldi ? Eğer çözebildiysen anlatır mısın ?

valla arkadaşım ben HL1 den sonra HL serisini oynamadım korktum çünkü resident evil oynayım dedim indirdim crackde buldum açtım fakat görüntü efektleri felan hiç tatmin etmedi beni gerçi efekt o kadar önemli değil ama genede oynanabilecek düzeyde gelmedi bana mouse ile oynanmıyor ama onun için çözüm var ayrıca TPS o yüzden ben sildim oynamadım oyuna girişte kullandığım crack problem yaratmadı ama ben hiç oynamadım hemen kapadım re4 oynamaktansa max payne 2 oynamayı tercih ederim

• Arkadaşım bende ilk başlarda oyun açılmıyordu, ondan sonra bir şeyler yaptım açıldı, şimdi ise oyunun hemen başlarından ilerledikçe, bir video dan sonra bu lanet olası hata geliyor, ve oyunu sonlandırıyor.
  • quote:

Eh, you can't win'em all lol, that sucks though :(

Wait though, when I did it, I remember I had to replace an EXE before I applied my patch (this is not a NOCD thing.....).

This is exactly what I did to get my Asian copy to work with the patch, maybe skipping step one but doing 2 to 5 would help you.

1 So first of all install Biohazard 4 (C:\Program Files\CAPCOM\Resident Evil 4), full install

2 Then download the asian to european patch, and install it (not official)

3 After that, it will create a EXE-ORIGINALE folder in your game directory, with the original exe in it. Copy the original exe from that EXE-ORIGINALE folder to the main folder which will overwrite the one updated with the patch.

4 Go to your start menu->run->regedit, the go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
    and rename it to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4

5 After that, use the EU patch and enjoy the updated game

Maybe if you get the EXE from step three (it's no a NOCD crack.. don't ban me..) the Euro patch will work properly.

Arkadaşlar sanırım yabancı bir forumda bu hatanın çözümünü buldum.

Ben internetten 1.1 EURO patch'ini indirdim, grafikler falan gelişti, oyunada girdi fakat dediğim gibi, adamı öldürdükten sonraki videoda, oyundan atıyor.

Ama bu hatanın çözümü yukarıdaki alıntıda.

Birisi tercüme edebilir mi ?

• arkadaşlar uzun 4-5 ay önce bu oyunun 2 cd lik olanını aldım yükledim açtı biohazard diyordu asya versiyonu galiba bu arada ekran kartım arkadaşınkiyle aynı o adamı öldürdüğü yerde runtime hatasını almıştım uğraştım ama yapamadım şimdi torrentten dvd versiyonunu indirdim europe versiyonu ekrana bir RE 4 birde RE 4 mouse support diye birşey çıktı bu sefer oyunun hemen başında run time hatası veriyor ben anlamadım gitti
  • hocam delirti harbiden ya varsa bi çözümünü bilen bu olayın söelsin yapalım nese ya
    kafayo yemek üzereyim
    şimiden teşekkrüler
  • bu sorunun net bir çözümü yok mu beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.