Şimdi Ara

Resident Evil 4 HD <Ana Konu> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 milyonu biriktirdim sınırsız roketi almak üzereyim peki chicago açıldığında oda sınırsız mermi dimi ve fiyatı yine 1 milyon mu ?
  • ps2 deyken sniperla karga avlaması çok güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

1 milyonu biriktirdim sınırsız roketi almak üzereyim peki chicago açıldığında oda sınırsız mermi dimi ve fiyatı yine 1 milyon mu ?

aynen öyle chicago da sınırsız mermi ve bir milyon :D

ilk olarak ada ile oynadığın oyunu bitirip roket ten önce chicago silahını almanı öneririm, roket tabii çok etkili ama ağırbir silah boss karakterler dışında her yerde rahatlıkla kullanamazsın. chicago ise çok ağır hasar veren çok hızlı bir silah. envanterinde chicago varsa korkmadan devam et yola :D

ikincide roketi daha rahat alırsın chicago ile ;)
  • arkadaşlar benim versyn. japoncaymış sınırsız silah,cephanelik vs save dosyanız varsa bir yere upload edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

arkadaşlar benim versyn. japoncaymış sınırsız silah,cephanelik vs save dosyanız varsa bir yere upload edebilir misiniz

Yukarda yazmıştım farklı bir save dosyası attığın zaman oyunu başladığın gibi bitirmen gerekiyor başka save yapmana izin vermiyor. IGN forumlarına bakabilirsin oralarda save dosyaları oluyor eu ve us gördüm ama japon save görmedim
  • ps3iso da olması lazımda siteye giremiyorum bir türlü dns den kaynaklanıyor galiba
  • 7.Turu dönüyorum hala sıkılmadım ps2 dönemindede 15-20 tur yapmıştım. Öyle bir oyun yapmışlarki her tekrara başladığında aynı zevki veriyor bence Resident Evil 4 mucizevi bir oyun
  • 2 kere bitirdim bazuka ve typerwiter'ı ve spaecial kostümleri açtım kapattım bir ara bir daha oynayacam tadı damağımda kaldı. Birde son bossu normal bazuka ile öldürürseniz ada'nın attığı bazukayı alarak bitirirseniz yeni oyuna special bazooka olarak başlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

6 kere bitirdim gene sıkılmadım resmen oyun ile aramda bağ oluştuydu.

Oyun süper diyecek laf yok ama bu daha da bir süper olacak orası kesin ama code veronica'dan hiç ümitli değilim hele o hd diye nete çıkardıkları gibi çıkarılacaksa hiç çıkarmasınlar resmen küfür eder gibi

Veronica yag gibi hic supe etme. Cok guzel grafikler ve yari hareketli yari sabit kamera ile kaplamalar 4 dan daha iyi duruyor.

Re nin ps ye cikan butun serisini bitirdim,en begendigim re1 di,1998 den beri yilda 2 kez bitiriyorum :),1 hafta oncede re remake ve zero icin gamecube aldim biraz gec oldu ama degdi,ben re nin hicbir oyunundan remake kadar zevk almadim,super ya hakikaten,zero da guzel ama remake bir baska,re code veronicA ve re4 u ps2de bir cok kez bitirdim,simdi psn den alip almama konusunda emin degilim,arsivci oldugum icin kutulu versiyonunun olmasini isterdim ama ebaydan biohazard lari kutulu siparis etmeyi dusunuyorum,japonca olsun farketmez zaten butun oyunu ezbere biliyorum,benim. Re siralamam en iyiden baslayarak remake,re1(orjinal),zero,r4,r3 nemesis, re2 ,code veronica x,dead aim. Serinin begenmedigim oyunlari:outbreak,outbreak2,re5,re survivar,survivar2,umbrella chronicles,darkside chronicles .birdaha re nin ozune donecegini sanmiyoru raccon city oparation dan hic umitli degilim online agirlikli bir oyun olacak gibi,acikcasi psp ye cikacak re den daha cok umitliyim.bu re hastaligi acayip birsey,keske hic bulasmasaydim bu ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 7 Kasım 2011; 16:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

quote:

quote:

Oyun süper diyecek laf yok ama bu daha da bir süper olacak orası kesin ama code veronica'dan hiç ümitli değilim hele o hd diye nete çıkardıkları gibi çıkarılacaksa hiç çıkarmasınlar resmen küfür eder gibi

Veronica yag gibi hic supe etme. Cok guzel grafikler ve yari hareketli yari sabit kamera ile kaplamalar 4 dan daha iyi duruyor.

Re nin ps ye cikan butun serisini bitirdim,en begendigim re1 di,1998 den beri yilda 2 kez bitiriyorum :),1 hafta oncede re remake ve zero icin gamecube aldim biraz gec oldu ama degdi,ben re nin hicbir oyunundan remake kadar zevk almadim,super ya hakikaten,zero da guzel ama remake bir baska,re code veronicA ve re4 u ps2de bir cok kez bitirdim,simdi psn den alip almama konusunda emin degilim,arsivci oldugum icin kutulu versiyonunun olmasini isterdim ama ebaydan biohazard lari kutulu siparis etmeyi dusunuyorum,japonca olsun farketmez zaten butun oyunu ezbere biliyorum,benim. Re siralamam en iyiden baslayarak remake,re1(orjinal),zero,r4,r3 nemesis, re2 ,code veronica x,dead aim. Serinin begenmedigim oyunlari:outbreak,outbreak2,re5,re survivar,survivar2,umbrella chronicles,darkside chronicles .birdaha re nin ozune donecegini sanmiyoru raccon city oparation dan hic umitli degilim online agirlikli bir oyun olacak gibi,acikcasi psp ye cikacak re den daha cok umitliyim.bu re hastaligi acayip birsey,keske hic bulasmasaydim bu ise

Outbreaklara haksizlik etmissiniz.
    Aslinda caginin ilerisinde oyunlardi ancak ps2 nin online yetersizligine kurban gitti. Ve uzun yuklemelerde milleti cok sIKMISTI(kapi acilislari nerdeyse 1 dakikadan fazla bile surdugu oluyordu)
    Ama ben iki oyunu da cok severek bitirmistim. Ve eger ki bu iki oyun bu neslin online ve ustun grafik avantajlarinda cikmis olsaydi cok is yapardi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

quote:

quote:

Outbreaklara haksizlik etmissiniz.
    Aslinda caginin ilerisinde oyunlardi ancak ps2 nin online yetersizligine kurban gitti. Ve uzun yuklemelerde milleti cok sIKMISTI(kapi acilislari nerdeyse 1 dakikadan fazla bile surdugu oluyordu)
    Ama ben iki oyunu da cok severek bitirmistim. Ve eger ki bu iki oyun bu neslin online ve ustun grafik avantajlarinda cikmis olsaydi cok is yapardi.

Aynen usta bende kapilarda beklemekten sinir olmustum kapi acilacagi zaman gidip buzdolabindan icecek bir seyler aliyordum hatta kendime kasarli sucuklu tost bile hazirladigim oluyordu,tam tost hazir kapi aciliyor neyseki onumde yeni bir kapi var o acilana kadarda tostu yiyip ellerimi yikiyordum,iyi oyundu ama hakkini yemeyelim :)

• Bizim eski bir arkadaş oyunu 17 sefer bitirmişti vizelere gidememişti
  • arkadaşlar oyunda sağ analog ile kamerayı çevirmeye çalıştığımda yarım dönüyor tam dönmüyor ve kamera açısı da beni rahatsız ediyor var mı bir ayarı? bir de herkeste böyle mi?
  • Resident Evil 4 HD <Ana Konu>

Sadece Hard modu kaldı onuda birara bitiririm
  • RE4 (resident evil 4) de "neden bu yok" dediyiniz oldumu sizi bilmem ama bende oldu.. Oyunu bitirdikden sonra dikkatle oynadim.. Ve benim en dikkatimi ceken karakter LUÎS SERA oldu.. Benim RE4 den beklentim Luis Sera yi da kontrol edebiliceyimiz bir bölümün olmasiydi... Mesela luisi ilk bölümde kurtardikdan sonra luis kaciyor bir daha chapter 2 de bir evde onunla karsilasiyoruz. Hatirlarsaniz luisle birlikte ganadollari vuruyorduk. Peki luis o eve nasil geldi.. ? Bundan sonra beni en cok meraklandiran chapter 3 de hatirlarsaniz luis las plaqas örnegini buluyor ve leonun yanina geliyor ama sadler tarafindan öldürülüyor.... Peki luis las plaqas örnegini nasil buluyor? Bence oyunda luisi yönetmeliydik.. Aynen separete ways gibi.. Ama olmayinca olmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu 4 kez bitirdim. Zaten iki kez bitirdikden sonra chicago typewriter aldim. Ondan sonra rahat etdim..... HERKESE TAVSÎYE EDERÎM (zaten oynayaman kaldimi yaaa :-D )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

RE4 (resident evil 4) de "neden bu yok" dediyiniz oldumu sizi bilmem ama bende oldu.. Oyunu bitirdikden sonra dikkatle oynadim.. Ve benim en dikkatimi ceken karakter LUÎS SERA oldu.. Benim RE4 den beklentim Luis Sera yi da kontrol edebiliceyimiz bir bölümün olmasiydi... Mesela luisi ilk bölümde kurtardikdan sonra luis kaciyor bir daha chapter 2 de bir evde onunla karsilasiyoruz. Hatirlarsaniz luisle birlikte ganadollari vuruyorduk. Peki luis o eve nasil geldi.. ? Bundan sonra beni en cok meraklandiran chapter 3 de hatirlarsaniz luis las plaqas örnegini buluyor ve leonun yanina geliyor ama sadler tarafindan öldürülüyor.... Peki luis las plaqas örnegini nasil buluyor? Bence oyunda luisi yönetmeliydik.. Aynen separete ways gibi.. Ama olmayinca olmuyor..

Onu bende düşünmüştüm ama dediğin gibi olmayınca olmuyor malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

RE4 (resident evil 4) de "neden bu yok" dediyiniz oldumu sizi bilmem ama bende oldu.. Oyunu bitirdikden sonra dikkatle oynadim.. Ve benim en dikkatimi ceken karakter LUÎS SERA oldu.. Benim RE4 den beklentim Luis Sera yi da kontrol edebiliceyimiz bir bölümün olmasiydi... Mesela luisi ilk bölümde kurtardikdan sonra luis kaciyor bir daha chapter 2 de bir evde onunla karsilasiyoruz. Hatirlarsaniz luisle birlikte ganadollari vuruyorduk. Peki luis o eve nasil geldi.. ? Bundan sonra beni en cok meraklandiran chapter 3 de hatirlarsaniz luis las plaqas örnegini buluyor ve leonun yanina geliyor ama sadler tarafindan öldürülüyor.... Peki luis las plaqas örnegini nasil buluyor? Bence oyunda luisi yönetmeliydik.. Aynen separete ways gibi.. Ama olmayinca olmuyor..

Onu bende düşünmüştüm ama dediğin gibi olmayınca olmuyor malesef

Re 4 bu devirde ciksaydi kesinlikle bir dlc ile luis in 2. chapter ile oldugu yere kadar (kizla oynadigimiz yer baskanin kizi hani sovalyeler saldiriyordu) ki bolumu DLC olarak cikarirlardi ama dedigim gibi OFFLINE olan bir yapiya sahipti ps2 ve gamecube. O yuzden sadece dvd nin kapasitesinde icerik hazirlanabiliyordu./ Sebep budur bence. Yoksa camcom un da Mikami emmiminde aklina gelmistir kesin.

• quote:

Oyunun kutulu versiyonunu isteyene

Resident Evil 4 HD <Ana Konu>

$50.99

http://mariio128.com/biohazard-revival-selection-hd-box-set-ps3-as.html

hocam bu revival selection dediğinde sadece 4. oyun mu var yoksa başka oyunda ilavemi kutulu versiyona.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.