Şimdi Ara

Resident Evil 4 HD <Ana Konu> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşlik yapmak isteyen olursa adımı yazabilir .
  • Resident Evil 4 ve RE CV için yeni kardaşlik kurulursa ben varım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 1 Ekim 2011; 12:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Resident Evil 4 ve RE CV için yeni kardaşlik kurulursa ben varım arkadaşlar.

RE CV icin ben de kardeslige varim RE 4 bende mevcut
  • Special/Unlockable silah listesi bilen ve bunları çıkaranlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Special/Unlockable silah listesi bilen ve bunları çıkaranlar var mı ?

bana da lazım
  • Oyunu hard da bitirince PRL 412 lazer silahı açılıyor.

• chicago typewriter ın Separate Ways ile açıldığını , handcannon un ise Mercenaries de 60K puan aldığımızda açıldığı yazıyor bunun dışında leon un eski takım elbise ve ashley nin zırh kostümleri nasıl açılıyor acaba ? Youtube daki wii versiyonlarında sınırsız mermiyede sahipler bütün bunlar ps3 tede varmıdırki.
  • save dosyası lazım bir yerden bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

save dosyası lazım bir yerden bulabiliriz

internetten rahatça bulabilirsiniz save dosyalarını ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

doğru dürüst site yok ben biraz bakındım
  • quote:

chicago typewriter ın Separate Ways ile açıldığını , handcannon un ise Mercenaries de 60K puan aldığımızda açıldığı yazıyor bunun dışında leon un eski takım elbise ve ashley nin zırh kostümleri nasıl açılıyor acaba ? Youtube daki wii versiyonlarında sınırsız mermiyede sahipler bütün bunlar ps3 tede varmıdırki.

leon için mafya ashley için zırhlı kostüm Separate Ways bölümünü bitirisen açılıyo ada ile oynan kısım gizli silahlar için hikaye modunu pro mod da bitirmen lazım
  • quote:

quote:

quote:

Save var ama olurmu hiç bakmadım ben kendim çıkardım tüm gizlilikleri
    genelde bu siteden bakın çoğu save oluyo bölgesine bakın bazen her bölgeye ait save olmuyo RE4 içinde sadece 1.bölge koymuşlar

http://www.gamefaqs.com/ps3/625524-resident-evil-4-hd/saves

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

quote:

quote:

Save var ama olurmu hiç bakmadım ben kendim çıkardım tüm gizlilikleri
    genelde bu siteden bakın çoğu save oluyo bölgesine bakın bazen her bölgeye ait save olmuyo RE4 içinde sadece 1.bölge koymuşlar

http://www.gamefaqs.com/ps3/625524-resident-evil-4-hd/saves

yarın bir denerim çektim dosyayı

• Yahu bu kontroller değişmiyor mu nedir? Garip geldi 2 tip sunmuşlar tuşları istediğim yerlere atayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yahu bu kontroller değişmiyor mu nedir? Garip geldi 2 tip sunmuşlar tuşları istediğim yerlere atayamadım...

Valla bana da çok ters geldi halbu ki ps2'de defalarca bitirmiştim Bu arada bi haraket vardı unuttum nasıl yapıldığını ama takım elbise ile oynarken şapkayı havaya fırlatıp artislik yapıyordu leon kardeş.
  • Oyunu normal modda bitirince matilda ve sınırsız roket atar çıkıyor. Pro modda laser silahı. Mercenaries de her bölümü tüm karekterler ile 5 yıldız yapınca handcannon. Oyunu 2. kez bitince chicago type tüfeği. Bu arada tune up da herhangi bir silah için tüm upgrade leri yapınca exclusive upgrade açılıyor.
  • He bu arada bitirilmiş save atmak isteyenler içinde şunu söylim save açılıyor sorun yok ama o save ile oyunu açtığınızda başka save yapamıyorsunuz izin vermiyor ya başladığı gibi bitircen yada sürekli en baştan başlican her açışında
  • sınırsız rokete 350K kaldı baya keyifli olucak çıkınca

• quote:

Orijinalden alıntı: AllizWells

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yahu bu kontroller değişmiyor mu nedir? Garip geldi 2 tip sunmuşlar tuşları istediğim yerlere atayamadım...

Valla bana da çok ters geldi halbu ki ps2'de defalarca bitirmiştim Bu arada bi haraket vardı unuttum nasıl yapıldığını ama takım elbise ile oynarken şapkayı havaya fırlatıp artislik yapıyordu leon kardeş.

Leon mafya kostümlüyken elinde chicago typewriter silahı olacak R1 tuşuna basılı tutarak kare tuşuna basacan 2 çeşit poz veriyo
  • quote:

Oyunu normal modda bitirince matilda ve sınırsız roket atar çıkıyor. Pro modda laser silahı. Mercenaries de her bölümü tüm karekterler ile 5 yıldız yapınca handcannon. Oyunu 2. kez bitince chicago type tüfeği. Bu arada tune up da herhangi bir silah için tüm upgrade leri yapınca exclusive upgrade açılıyor.

dostum chicago typewriter silahını oyunu ikinci kez bitirince değil ada ile oynadığın bölümü bitirince veriyor. şu an bende hem sınırsız roketatar ve chicago silahı var ortalığı toz duman etmene yetiyor bu silahlar

yanlız hatırladığım kadarı ile re5 te sınırsız silahları açtığın zaman pro modda oyuna aynı silahlarla devam edebiliyordun burda ise devam edemiyorsun, sıfırdan başlaman gerekiyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.