Şimdi Ara

Resident Evil 4 HD <Ana Konu> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

oyunu alıcak varsa bende ortak olayım yaaa :) alalım sunu :)

kardeşim oyunun suyunu çıkardın ama halen devam diyorsun yani

napalım yaa ps2 de herseyı acıp bıtırmıstım belkı 30 uzerınde bıttı oyun bıde ps3 tropy ıcın oynuyalım alper abi

bilmemmi kardeşim, senden memory card la bütün silahların sınırsız mermi ile açık olduğu kaydı aldığımı daha dün gibi hatırlıyorum hey gidi günler hey

ayneen aynen ne gunlerdı yaa su tommy gun hala aklımdan cıkmıyor ... ama bunun menecary bolumu re5 gore daha zor bakalım nolcak :) zaten alı almaz zorda bıtırıcem sonrası en zorda bıcakla ılerlemelı gunler baslıyor yıne :)

• Dün castle da bıraktım rahiplerin çıkardığı seslere hastayım yaw , hey gidi eski günler diyerek oynuyorum
  • save kaydı lazm arkdşlar sınırsız cephane bazuka hertürlü silah araç gereç..
  • Çok güzel ve yerinde oldu bu oyuni hakikaten dün bende büyük bir zevkle oynadım, kontrollere ilk başlarda alışmak zor oldu ama ilerleleyen saatlerde alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Oyun için PSN kardeşliği olursa bende katılmak isterim.Sanırım şu anda @_Physio_ ve @chris123 ile birlikte 3 kişiyiz.2 kişi daha olursa alalım.

alalaım tabı ben haftaya cuma donuyorum ps3 basına bıran once alalım :))

varım hocam haberleşelim
    hatta bi arkadaş daha var 4 kişi olduk diyebiliriz

@okinore 'de istiyordu

evet kardeşim istiyorum bende ama işbankasında hesapta para yok nasıl halletçez biri bana yardım etsin bilmiyorum bu durumları ek hesaptan gönderebiliniyormu alcak arkadaşa?

• Ben su an Re4 u zorlukta bitirip Cod : veronica da da Chris ile yariladim.
    Eski gunleri anmak cok guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ben su an Re4 u zorlukta bitirip Cod : veronica da da Chris ile yariladim.

allah yardımcın olsun arkadasım valla code veronıca re serısının en zor oyunlarındandır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Oyun için PSN kardeşliği olursa bende katılmak isterim.Sanırım şu anda @_Physio_ ve @chris123 ile birlikte 3 kişiyiz.2 kişi daha olursa alalım.

alalaım tabı ben haftaya cuma donuyorum ps3 basına bıran once alalım :))

varım hocam haberleşelim
    hatta bi arkadaş daha var 4 kişi olduk diyebiliriz

@okinore 'de istiyordu

evet kardeşim istiyorum bende ama işbankasında hesapta para yok nasıl halletçez biri bana yardım etsin bilmiyorum bu durumları ek hesaptan gönderebiliniyormu alcak arkadaşa?

hocam anlasın bana haber edın ben suan ızmırde deılım ama bı arkadasa soylerrım gereken hesaba parayı yatırır ben haftaya cuma gelınce oyunu ındırırm artık maksat sız bekleme durumunda kalmayın

• siz belirleyin fiyatı falan hesabı gönderin ben ek hesaptan yollamayı deniyeyim eğer olmazsa artık alırsınız bende 1 inden sonra başka bi grupla alırım olmadı ama inşallah ek hesaptan yollanır.
  • quote:

Veronica TR psn'e geldi mi :?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

cevabi merakla beklemekteyim
  • ps2 de oynuyor galiba,veronica henüz çıkmadı
  • Biz hala alamıyoruz XBL'den. Billy Gayts Allah seni bildiği gibi yapsın.
  • http://www.sideshowtoy.com/?page_id=4489&sku=6357

Linkteki figürü TR sınırlarında bulmak mümkün mü acaba ? Bir sürüde silah aparat felan var. Diğer karekterlerde aynen böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

TR ve Avrupa'da 27 yada 28 eylül de çıkıcak.RE4'ü download ettim ama daha oynamaya başlamadım.PS2 de 2 kez bitirmiştim.ps2 gençliğime yenik düşmüştü çok az oyun oynadım o makinede şimdi yaş 29 oldu ps3 te tekrar sardık oyunlara.Ama code veronica yı 4-5 kez bitirmişimdir.Code veronica dan aldıuğım zevki re4 ten alamadım hiç, code veronica yı merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

http://www.sideshowtoy.com/?page_id=4489&sku=6357

Linkteki figürü TR sınırlarında bulmak mümkün mü acaba ? Bir sürüde silah aparat felan var. Diğer karekterlerde aynen böyle

beylikduzu media markt ta ben re5 deki sheva yi gormustum onun harici gg de satan bulabilirsin belki
  • shooting challenge a geldim bugünlük yeter. Bu arada trophy verilebilcek çok detay var oyunda bi çoğunu es geçmişler hatta hepsini diyebilirim.
  • Hocam hikayeyi tamamen ozet gecmissin. Keske hic bahsetmeseydim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 23 Eylül 2011; 14:12:17 >
  • Bende cesaret toplayayım da alıyım şu oyunu.
  • Konusu acilmadi ama ben su an ICO yu denedim.
    Grafikler cok iyi. Remasterlar icinde gordugum en iyi remaster diyebilirim (sotC a henuz bakmadim) ancak titresim olayini yapamamislar.
    Ziplamada hoplamada titresim hic yok sadece cok yuksek bir yerden dustugunuzde az biraz titriyor ama bunun yerine normal ziplama ve hoplamada az biraz titresim ancak dusmelerde daha fazla titresim olsaymis guzel olurmus. Once ben titresim hic yok zannettim ki inanin titresim cok sey katiyormus oyuna yahu olmazsa olmaz artik kontroller icin bu ozelllik. Her oyunda olunca degerini bilmiyorduk bu oyunda cok az kullanmislar onda bile yadirgadim yani.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.