Şimdi Ara

Resident Evil 4 HD <Ana Konu> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperozlu

Bende hem re4u hem veronica ya oynadim. Gercekten re4te piksellesme olmuyor hd ye yakin kalitesi var ama veronica nin ki olmamis. Keske biraz daha ugrasilarmis.

Arkadaslar merak ettim, bildigim kadarı ile oyun amerikaya 20 sinde avrupaya 21 inde gelecek yanlıs bilmiyorsam. Siz ne ara nerden bu oyunları alıp oynadınız yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Bende hem re4u hem veronica ya oynadim. Gercekten re4te piksellesme olmuyor hd ye yakin kalitesi var ama veronica nin ki olmamis. Keske biraz daha ugrasilarmis.

Arkadaslar merak ettim, bildigim kadarı ile oyun amerikaya 20 sinde avrupaya 21 inde gelecek yanlıs bilmiyorsam. Siz ne ara nerden bu oyunları alıp oynadınız yahu :)

Japon versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Eylül 2011; 19:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

quote:

Japon versiyonu

teşekkürler

• koskoca resident evil 4 e 12 trophy koyulurmu yazık walla platınum bile yok gow larda bile war 36 tane neyse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Oyun geldi mi ?

Avrupaya 21 inde gelecekti yanılmıyorsam

• RE4 ü PS2 de en az 5 kere bitirmeme ragmen yine de alıp oynamak geliyor içimden. O kadar kaliteli bir oyun ki kaç kere bitirirseniz bitirin yine alıp oynamak istiyorsunuz.
  • Yeni başlık açmak istemedim buraya yazacağım
    Resident Evil'ın 5. filminde Barry ve Leon dahil olacakmış meraklılarına duyurulur.
    Film 14 Eylül 2012'de çıkıyor.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/19/fifth-resident-evil-film-to-include-barry-and-leon.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

koskoca resident evil 4 e 12 trophy koyulurmu yazık walla platınum bile yok gow larda bile war 36 tane neyse

ayıp etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

koskoca resident evil 4 e 12 trophy koyulurmu yazık walla platınum bile yok gow larda bile war 36 tane neyse

ayıp etmişler

Hepside KEK Trophydi valla
    ilk defa oynayan gözü kapalı alır bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

ayıp etmişler

Hepside KEK Trophydi valla
    ilk defa oynayan gözü kapalı alır bunları

MGS 4 'e trophy koymadıklarına mı yanim re4' az koyduklarına mı yanim anlamadım gitti

• Xbox 360 sürümünde 1000 GS(Platinum değerinde), PS3 sürümünde 12 trophy.PSN de 10 TL'ye satılan kötü oyunlarda bile platin varken RE4 gibi bir oyunda nasıl olmaz anlamak mümkün değil.Eğer almak istiyorsanız kardeşlik grubuyla ortaklaşa alın, Capcom gibi 2 karaktere 10$ isteyen, 1 yıl önce çıkan oyuna 2-3 özellik ekleyip yeni süsü verip 50-60$'dan satan açgözlü firmaya boşuna para kaptırmayın.
  • Oyun çıktı mı ? (RE4)
  • quote:

Yeni başlık açmak istemedim buraya yazacağım
    Resident Evil'ın 5. filminde Barry ve Leon dahil olacakmış meraklılarına duyurulur.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/19/fifth-resident-evil-film-to-include-barry-and-leon.aspx

sonunda onlar da dahil oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Yeni başlık açmak istemedim buraya yazacağım

sonunda onlar da dahil oldu

Bütün karakterler dahil olacak gibi ama film TIRT olduktan sonra olsa ne olmasa ne yine yan karakterleri oynayacaklarından pek birşey değişmeyecek

• Bence de Resident Evil 4 gibi bir oyuna 12 Trophy hiç yakışmamış.Satın aldığım Sega atari oyunlarında bile 12 Trophy, belki daha fazla var.
  • Resident evil code veronica veya resident evil 3 gibi oyunlar, daha önce gamecubeye yapılan resident evil remake oyunu gibi yeniden tasarlanıp, ek bölümler eklenip yapılsaydı bence satış rekorları kırardı..Bir oyunu remake olarak yeniden yapmak zor bir iş olsa da böyle oyunlar, hd adıyla piyasaya sürülen oyunlardan kat kat başarılı olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Resident evil code veronica veya resident evil 3 gibi oyunlar, daha önce gamecubeye yapılan resident evil remake oyunu gibi yeniden tasarlanıp, ek bölümler eklenip yapılsaydı bence satış rekorları kırardı..Bir oyunu remake olarak yeniden yapmak zor bir iş olsa da böyle oyunlar, hd adıyla piyasaya sürülen oyunlardan kat kat başarılı olacaktır...

Düşüncene aynen katılıyorum Gamecube'de RE Zero ve RE1 remake oynuyorum okadar süperki ps3 de böyle tekrar yapıp yenilenmiş haliyle çıkarsalar dediğin gibi satışlarda büyük patlama olur sadece HD yapıp iteliyolar bide pahalıya satıyolar özelliklede RE Zero gelseydi onda 2 kişi oynanıyo co-op kısmı olurdu işte gerçek RE keyfi başlardı ama nerdeeee alışmışlar kolaya kaçmaya

• tr psn'ine baktım yok hala ne zaman gelir ki?
  • quote:

tr psn'ine baktım yok hala ne zaman gelir ki?

bugün gelecek olması lazım hocam, avrupa için 21 i deniyordu. çıksada alsak artık.
  • Beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.