Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil 4 Remake satışları 7 milyonu aştı!

Capcom, Resident Evil 4 Remake yapımının toplam satışlarının, piyasaya sürülmesinden bir yıl sonra dünya çapında yedi milyon adedi aştığını duyurdu.

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUgematsu
    Resident Evil 4 remake sales top seven million
    https://www.gematsu.com/2024/03/resident-evil-4-remake-sales-top-seven-million
  • Yani.
    Oyun manyak kalite. Çokta satıyor. Capcom aleme remake dersi veriyor ama oyunun bir eksiği var ikinci bir DLC. Cikarsalar manyak olur ama originalinde ikinci dlc yol diye çıkarmazlar büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capcom remake işinin Tanrısı diyebiliriz her halde. Adamlar 7 senedir bozmadan ilerliyorlar. RE9'u iple çekiyorum tabi kii bir sonra ki RE Remake projesi ne olacak bakalım. 7m az bile bana göre 10'u geçmesi lazımdı sonuna kadar hak ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal oyunu da sayısız kere bitirmiştim. Yakın zamanda da bu oyunun içinden tekrar geçtim 3 kere. Nedense bu oyunu oynamadan duramıyorum ve hiç sıkılmıyorum. Sheva kevaşesi olmadan bir Resident Evil 5 remake'i gelsin inşallah aziz mübarek Ramazan, Allah'ım duy sesimi.

• Bende benim fikrim Capcom re lerde code Veronica Yi yapıp durmalı. Sonrasında dino ve onimusha serisini remakelemeli.ama souls tarzi gibi değil yine arcade bir oynanış tarzıyla.

• Oyunu toplamda 137 saat oynamışım.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Bence Resident Evil 1 ve 0'ı da yapmalı. Madem yaptı ve güzel oluyor, onlar da aradan çıksın. RE 1'deki malikanede kaybolmak süper olur. Tavandaki oda tuzağı, Jill'in tost olma meselesi. Tabuttaki zombi vs... RE 2'deki karakoldan daha çok vakit harcanıyordu. Her köşesini ezberliyor insan. RE 0'da da tren kısmı çok akılda kalıcı, ama kısa sürüyor. Yapsınlar güzel olur :) RE 1 gelsin de. Veronica kesin zaten. Onu, PC'ye hiç çıkmadığı için oynayamayan çok var. Herkes ister Veronica'yı.

Sonra da aynı mantıkla yeni oyunları TPS'li çıkarsınlar RE 2 gibi. Korku tarafı ağır basan. Belki bir seri TPS'liden, bir seri FPS'liden gidebilir. FPS olarak da tutuldu.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    bu saaten sonra formul ben ne kadar hoslanmasamda ana oyunlara FPS yan ve remakelerde tps yapilacak.

Ben capcom olsam zaten su an bile cok iyi duran re 1 i remakelemezdim.
    R0 da ayni ve r0 in 3 de 1 lik kismi trende yani dar bir alanda geciyor. yani serbest kamera olsa ne olur olmasa ne olur bu bolum pek uygun degil remakelenmeye ve bu bolumde oyundan cikarilamaz cunki oyunun en ikonik yani tren.

Ben olsam parami rex e basardim. hem iki karakter var. hem uzun hem chris (re 8 de oylesine gorundu ama ) coktandir ortalarda gorunmuyor oda gorunmus olur.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Parayı basıyor ama, satışlarda da kâra geçiyorlar. Firma bu olayda her türlü kârlı. Oyuncu da remake oynayabildiği için kârlı. Win-win. Az kalsın Resident Evil 4 Remake GOTY olacaktı.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    benim goty im hala re 4 remake. tek eksigi orjinali goty idi sanirim 2005 yada 2006 da iki kez vermek istemediler.
    Benim icin re 4 remake re lerin icinde degil tum single player aksiyon survivor oyunlari icinde acik ara en iyisi. Last of us larda bunlara dahil.

• Ne güzel oyundu be. Oynarken en keyif aldığım RE oyunu buydu sanırım.

• Gecen senenin en iyi oyunu bence de, harika oyunun harika remakei.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun bir başyapıt tekrar oynanabirliği ile daha güzel oluyor oyun

• Ben bu oyunu 2005-2007 gibi PS2 ile oynamıştım. Önce Gamecube için çıktı. Gamecube versiyonunda şimşek çakarken PS2 versiyonunda bu yoktu. Çümkü Gamecube daha güçlüydü. Daha sonra PC için çıktı. PS2 sürümü PC sürümünden 100 kat daha iyiydi. PC sürümü çamur gibiydi.

Remake sürümü toplam 150 saat oynamışım. Oyunu bitirirken toplamda kaç saat oynadığın yazıyor.

Oyunun pozitif kısımları:

1. Vuruş hissi çok iyi.
    2. Grafikler harika
    3. Senaryo güzel
    4. Uzunluk güzel.
    5. Mekanlar etkileyici
    6. Aksiyon sahneleri çok çeşitli ve eğlendirici.
    7. Asley ile oynadığımız kısım çok korkunç
    8. 3060Tİ ile mükemmel bir optimizasyon yakaladım.

Oyunun negatif kısımları :

1. Asley nerede duracağını bilemiyor. Çatışmanın ortasında bekliyor. 2005 yılındaki orijinal oyunda bile böyle bir saçmalık yoktu.
    2. Silah çeşitliliği biraz daha fazla olabilirdi.

• Resident Evil Serisi Dünya Çapında 160 Milyon Adet Satışa Ulaştı

Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil serisi büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Serinin tüm oyunlarından bahsedecek olursak 160 milyonluk dev bir satış sayısına ulaştığını söyleyebiliyoruz.

Resident Evil serisi çok satmaya devam ediyor

Capcom tarafından açıklanan mali rapor içerisinde Resident Evil serisinin dünya çapında 160 milyonun üzerinde adet sattığı bildirildi. Geçtiğimiz ay Capcom, Resident Evil Village'ın 10 milyon adet sattığını ve serinin en hızlı satan oyunu olduğunu duyurdu. Diğer taraftan bu yılın başlarında piyasaya sürülen Resident Evil 2, 13.9 milyon, Resident Evil 3 remake'i ise 8.7 milyon adet sattı.

Seri oyunlarının satış sayıları bunlarla sınırlı kalmadı. Mali raporda Resident Evil 7'nin 13.3 milyon adet sattığı doğrulandı. Capcom ayrıca Resident Evil 4 remake'inin güncellenmiş satış rakamlarını da duyurdu. Ortaya çıkan detaylara göre 7.6 milyonun üzerinde yeniden yapımın satıldığını söyleyebiliyoruz.

Hayatta kalma korku serisi 2017'nin başlarında Resident Evil 7'nin piyasaya sürülmesi ile büyük ivme yakaladı. Bu yükseliş günümüzde de devam ediyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Serisi_Dunya_Capinda_160_Milyon_Adet_Satisa_Ulasti-121734.htm

• 43 yaşındayım. Artık oyun falan benim için bitti gibi bir şey, ps5 var ayda 1 açarım TLOU oynarım 2 - 3 kapı geçer kapatırım. Ama Re4 bambaşka bi olay benim için tek seferde 3 chapter bitirmeden bırakmam. şuana dek 15 defa bitirmişimdir. Bu yaşta halen oynatır. :Şahsi fikrimdir single oyunlar içersinde top10 a rahat girer.

• Skylined kullanıcısına yanıt

Resident Evil 4 zamanın devrim yaratan oyunlarından. Gamecube ile inanılmaz bir iş çıkardılar ve geldiği her platformda etki yarattı. Remake de muhteşem.

Re4 yapılmış en iyi 20 oyun arasında yerini alır. Tabiki ben eski dönemdeki re 3 ve 2 yi ayrı seviyorum.

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Resident Evil 4 efsane ötesidir

• Şu kalitede bir Resident Evil 5 gelse ama Sheva kevaşesi olmadan, efsane ötesi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.