Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platinlemeye az kaldı platin için tekrar tekrar oynama durumu capcom'un her oyununda var sanırım. 3. kez başladım. 3 kez daha oynamam gerekecek gibi neyse ki bitirmesi uzun sürmüyor.

Yeni başlayacaklara tavsiyem, ücretsiz Mercenaries modunu indirip en az 3 atış poligonunda S rank yapmaları. Böylece oyunun en güçlü 3 silahından biri olan Handcannon'un kilidi açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebo'dan epik bir sekans :)

• Naughty Dog kullanıcısına yanıt
    Sanırım hardcore'da oynuyor. Ölmek bilmediklerine göre Chicago Sweeper ya da Handcannon'un kilidini açsa çok daha kolay öldürebilirdi. Ya da dışarı çıkıp daha geniş bir alanda mücadele edebilirdi. O dinamit ya da molotof atanlar çok gıcık gerçekten.

• Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU

7-8 kez başlayıp bitirerek sonunda platini kazandım kazandığım en yorucu, en stresli platinlerden biriydi.

• Bi dlc daha gelir mi dersiniz ?
    Hatırlarsanız ilk oyunun duyurusunda leonun oyunun başında ki
    Geldiği yeri Ashley yürüyordu. Belki Ashley ile alakalı bir DLC ye işarettir ama çok a bit ihtimal.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Remake oyun yapıldığında asıl oyunda olmayan ekstra bölümler olunca bayılıyorum bu duruma. Resident Evil 2'de mesela oyunun başında çok kısa bir şekilde ekleme yapmışlardı. Resident Evil 3'de de vardı böyle yerler. Özellikle orijinal oyunda gidemediğimiz yerleri remake oyunlara ekleyebilirler. Hem bize sürpriz oluyor, hem de çok hoş oluyor.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Değdi mi?

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla

mercenaries tüm karakterler ile tüm haritalarda s+ alarak rpd leon kostümü açabiliyorsunuz. onu da tavsiye ederim :) 250+ saat oldu böyle böyle. capcom bir tur daha para isteyecek benden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

RE3'e geçtim şimdi. Tüm RE serisini platinlemeyi düşünüyorum.

Resident Evil 2'de speedrun tarzı hızlı bitirme var galiba. Mr. X zorlar belki.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hepsinde var bu hocam. 4'te de belli zorluk seviyelerine göre x sürede bitir vardı. En zoru hardcore'da 5.30 saatte bitirmekti. Chicago Sweeper sağolsun epey yardımcı oldu

4’te mermi sıkıntısı ve zorluk olmadığı için onda o kadar etkilemez. RE 2’deki Mr. X çok strese sokan bir boss. Ama sonsuz mermi DLC’si alınırsa ancak o zaman kolaylaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Almışım onu

4'te de özel silah yükseltme bileti almıştım. Zamana karşı yarışırken epey yardımı dokundu.

Platin kupa ismi de baya anlamlıymış :) Tebrikler.

Bu nesil en sevdiğim oyun olsa da (demons souls remake ile beraber) bu tarz aynı oyunu 3-5 kere bitirme işi beni inanılmaz bayıyor ya sabredemiyorum.

Dark Souls 3 mesela 3 kez bitirmek gerekiyordu ama farklı stat denemek, farklı silah, kıyafetler, covenantlar zevkli geliyor ve kasıyorsun.

Bu re,dmcler baya sabır işi :)

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

O zaman farklı deneyim istiyorsan, vr2'de bitireceksin. Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Haci o bende mide bulantisi yapar kesin, uzun sure oyun oynayinca bile oluyor bende gozlerden sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler Capcom platin istiyorsan tekrar tekrar oynamanı isteyen sabır zorlayan bir firma

Geçen seneki ben oyunu 12 kupa ile bitirmiş. Ama işte platin sevdasına tutulduğum ve dolayısıyla bir amaç olduğundan bitirilebiliyor.

Platin kasmanın şöyle de bir avantajı oluyor. Normalde oyunu oynar bitirir bir kenara koyarsın ama platin kasarken normal şartlarda göremeyeceğin sonları, kullanamayacağın itemleri veya silahları vs. kullanabilme şansına erişmiş oluyorsun.

Ben mesela chicken hat'dir infinite rocket launcher'dır, chicago sweeper'dır bunların hiçbirinden haberim yoktu

Günde 5 dk lik antrenmanlar ile alışırsın olm. Bende de vardı, hatta psvr1'de re7'yi oynayıp bitirememiştim. Ama şimdi geldiğim nokta, normal tv ekranından farki yok. Sadece biraz sabretmen lazım. Oynanış süreni yavaş yavaş artıracaksın. En sonda bir bakmışsın, aksiyonun en hızlı olduğu anlarda bile, hiçbir şikayetin olmayacak hale gelmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Ocak 2024; 13:17:0 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.