< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (81. sayfa)
-
-
metacritic on XtwitterResident Evil 4: Separate Ways [PS5 - 90] https://t.co/RjxSZcntqz "A very welcome slice of DLC that is just as enjoyable as the main game and helps flesh out a fan favourite character with their own unique abilities and agenda." - Metro GameCentralhttps://twitter.com/metacritic/status/1705269222002262281
-
Resident Evil But It's Real Life | This Resident Evil recreation is absolutely perfect 🔥 🎮 LakeSteel | By Gaming Moments | FacebookfacebookThis Resident Evil recreation is absolutely perfect 🔥 🎮 LakeSteelhttps://www.facebook.com/watch/?v=1430435877776948
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum.Ana oyunu bitirmeden direk DLC oynanıyor mu?
(PC'de bitirmiştim.PS'de kiralayarak bitirmek istiyorum)
-
ana oyunu bitirmek gerekiyor. assistedda açıp çok kısa sürede bitirebilirsin bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ana oyununun Pri hakkı var,başka arkadaşımla da ortak dlc alacağız o nun da Pri is bende,peki kendi hesabımdan oynayabilir miyim,dlc de ayrı,oyun da ayrı oynanacak hesap da ayrı.
-
Hocalarım selam. PS5 almayı düşünüyorum ama sadece bu oyun için ve belki bazı exclusiveleri alırım. Tavsiyeleriniz var mı? Benim için öncelikle ucuz olması bir oyuna 1000 lira verecek bütçem yok. Ya da hiç almasam mı?
Oyun fiyatları çok pahalı, RE4 indirimli vs nereden alabilirim. Pc versiyonuna 600-700 lira vermek bile istemiyodum ama yine de okey gibi o indirime girmişti 500 liraydı galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef 1000 tl altında bulamazsınız. Genelde 1500 tl ye satılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps store da 28 eylüle kadar indirim var. Şu an 911 tl bilginiz olsun.
DLC beklediğimden iyi çıktı. 10 dolara biz ne rezillikler gördük. Ayrıca DLC de bir çok yeni yer var . Bosslarda çabası
Ben tatmin olduğum .
Tekrar köye ve o mekanlara.donmek veeski karakterleri görmek güzeldi.
Olmazda umarım bir tane daha seneryolu DLC gelir inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sonraki RE, Resident Evil 9'mu olacak? FPS'den vazgeçerler umarım. Resident Evil dediğin TPS'dir arkadaş. Yapın şöyle RE2 tadında bir RE daha kendimizden geçelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dlc ile birlikte Wesker'a ağırlık verilmiş. Yeni oyun Resident Evil 5 olsa tadından yenmez. Sheva karakterini çıkartıp ilk düşünüldüğü solo haliyle bir remake gelirse efsane olur. Chris'le kaya yumruklar, tek vuruşta 10 zenciyi yere sereriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 26 Eylül 2023; 11:26:33 >
6 saatte'e bitirdim standart zorlukta,oyuna dönmek güzel geldi,özlemişim oyunu 180 tl'yi fazlasıyla hakeden bir oyun olmuş bu fiyata kaçmaz 👍🏻
Mekanlar olarak ana oyundan pek farklı değil. Ona rağmen 180 - 200 lira fiyatını hak ediyor. Ben Easy modda 4 saatte bitirdim, dolu dolu bir DLC yapmışlar. Bundan sonraki oyun umarım bir remake olmaz, şahsen yeni oyun görmek istiyorum artık, RE 9'u yapsalar keşke, tadından yenmez. Bir de umarım oyun Biohazard'ta olduğu gibi köklerine yani saf korkuya döner.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 26 Eylül 2023; 15:8:56 > -
Resident Evil 5'i yapmasınlar artik hocam ya, oyunda korkunun K'si yok. 3. sınıf bir aksiyon oyunu tadındaydı. Kaldı ki grafik olarak aşırı kötü de değil, isteyen hala alir oynar bugun bile. Onun yerine yepyeni taptaze RE9'u yapsınlar bence. Artik zamani gelmedi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 26 Eylül 2023; 15:10:42 > -
Şahsi fikrim yapılmış en iyi Remake ve en iyi Resident Evil oyunu tartışmaya açık
Best Character of the Year
Leon Kennedy (Resident Evil 4 Remake)
Horror Game of The Year
Resident Evil 4 Remake
Best Game Design of the Year
Resident Evil 4 Remake
Best Score/ Soundtrack of the Year
Resident Evil 4 Remake
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Eylül 2023; 15:28:34 >
-
Sıra muhtemelen Re 9'da zaten hocam. Village da çok iyiydi. Bu saatten sonra Capcom'dan babam çıksa yerim. Net goty benim için Re 4 Remake.
-
Vr2 versiyonunu bekliyorum. Village harikaydı vr'da. Çok manyak bir tecrübeydi. Oyunun direk içinde olmak , çok farklı bir deneyimdi. Full bitirmiştim. Sira bu efsanede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X