Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik RE 4 ile Separate Ways DLCsindeki boşlukları Capcom çok iyi birleştirmiş. Bu tarz oyunların hastasıyız. Resident Evil oyunlarının hastasıyız. Yenileri gelsin efenim. Üstümüze bolca Resident Evil atın Capcom reyiz izindeyiz. :)

• Nihayet bitirdim. Güzel bir dlc, bir iki noktada “aaa ilk oyunda bu böyle olmuş demek ki.” dedirtmesi güzeldi. Oynayanlar anlar :) Bu arada Ada Wong ne öyle be kardeşim

Şimdi Lies of P’ye geçmeden Assassin’s Creed Mirage iyi gider, araya çok uğraştırmayacak bir oyun lazım bu şekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 5 Ekim 2023; 2:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4 Remake Dünya çapında 5,45 milyon kopya sattı.!

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU

Kaynak : https://www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/explanation/2023/2nd/explanation_2023_2nd_01.pdf

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Yakışır. Goty 1 numaralı adayım.Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Valla mükemmel yapmışlar ama Alan Wake 2 olsun Baldur’s Gate 3 olsun Zelda olsun gerçekten işi çok zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Imkansiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok özel bir oyun.Yıllar önce ps2'de oynamıştım heyecan verici gerilimli derin müthiş bir oyundu.2023 Game Of The Year olur mu olmaz mı bilmem ama benim gönlümde yıllar önce Game Of The Year olmuştu.Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5EF6FA98 -- 31 Ekim 2023; 19:48:40 >
  • Separate Ways ek paketini 6 saatte bitirdim. Ana oyunda olduğu gibi enfes bir iş çıkarmış yine Capcom. En çok hoşuma giden şeyse orijinal oyunda olup Remake'te çıkarılan neredeyse bütün ikonik sahneleri DLC'ye koymuş yapımcılar, çok hoşuma gitti bu durum Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU  Remake'i seven herkes bence bir şekilde Separate Ways'i de deneyim etsin derim

• trident02 kullanıcısına yanıt

RE9 u çıkartsınlar, sonra birde code veronica patlatsınlar. sonrasında 5 i çıkartsınlar. O zamana kadar zaten grafik çıtası daha yükselir. Fark daha bir anlaşılır.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Zeld tok ilk oyunun yüzde 70 aynısı. Yani deep ve sky ilgi çekici değil. Yaptığınız seyeler ilk oyunla yüzde 70 benzer bi kaç farklı skill var sadece

Alan Wake ve RE4 Remake Yi yanyana getirmek re ye hakaret.
    Baldurs gate e bir şey diyemem ama en büyük ilk 3 adaydan biri olacağına şüphem yok re4eemakenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    RE5 Remake'de orijinaline sadık kalacaklarını hiç sanmıyorum. Tamamen yeni bir hikaye olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu capcom da remake işinden iyi para kaldırdı . klasik ucuz japon mantığı hiç sevmem

• Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/ps-vr2/games/ Experience the ultimate immersive experience as Leon S. Kennedy takes on a grueling rescue mission! Coming as free DLC for the PlayStation®5 version of Resident Evil 4. https://www.residentevil.com/re4/ Release date: December 8th, 2023 Platform: PlayStation®VR2 #ps5 #psvr2 #psvr2games #residentevil4 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=8fbtx0D2Wyk
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

Çok iyi oldu, bu kadar erken beklemiyordum.Bu efsaneyi bir de vr'da bitirmek farz oldu.

• Japonya'da düzenlenen ve IGN Japan tarafından tercüme edilen bir PlayStation partner ödülleri etkinliğinde, Resident Evil 4 Rema yapım yönetmeni Yasuhiro Anpo şirketin bir sonraki Resident Evil yeniden yapımını zamanı geldiğinde duyuracağını söyledi.

Anpo, Capcom'un Resident Evil Remake yapımlarını yapmaya devam etmek isteyip istemediği sorusuna "Evet," yanıtını verdi. "Şimdiye kadar üç yeniden yapım yayınladık ve hepsi de çok iyi karşılandı. Modern bir kitlenin bu oyunları oynamasına olanak tanıdığı için, bu eski oyunları seven biri olarak yapmaktan mutluluk duyduğum bir şey ve daha fazlasını yapmaya devam etmek istiyoruz.

"Gelecekte hangi oyunu yeniden yapacağımız gelecekte duyurmak istediğimiz bir şey, bu yüzden lütfen dört gözle bekleyin."

Kaynak: IGN

• bu oyunu bulabilmek için zamanında kadıköyde az dolaşmadım hey gidi günler hey

• Genelde Capcom birbirine yakın konsept ve assetleri kullanarak remake'ler yapıyor. RE 2 den hemen sonra Nemesis skini giydirilmiş Mr X olan Re 3 remake yaptı. Village köy konseptinden sonra da Re 4 remake geldi. Bu yüzden sıradaki remake hem konsept hem de oyun sonu itibariyle de Re 5 bence. Umarım Sheva mahlukatını oyuna eklemeden harika bir Remake çıkartırlar.

• Metacritic, RE4 Remake Gold Edition’ı 9 Şubat olarak listeledi.

• Yeniden indirime girmiş PSN'de , en son şansımı deneyip Tüm paket içeriğinin Yılbaşı indirimini bekleyeceğim. Oda kaçarsa geçmiş olsun artık

• Separate Ways'i de bitirdim. Askerdeyken RE 4 aseriyordum vallahi deli gibi telefondan açıp açıp gameplaye, grafiklere bakıyordum. Küçükken PS kafelere gittiğimde futbol ve Tekken oynamayan büyükler RE 4 oynardı ben de izlerdim hey gidi be. DLC çıktığından beri birsürü oyun girdi araya bugün yemekten sonra oyunu silip supurdum, totalde 5 saat sürmüş bitirmem. Ya gerçekten iyi bir oyun oynamanın keyfi başka oluyor. Açıyorsun konsolu karşında TV bütün dert tasa yok oluyor. Bu sene çok güzel oyunlar çıktı umarım böyle oyun dolu nice senelere taniklik ederiz. Oyunu da sildik işimiz bitti, yorum vesilesiyle şimdiden iyi yıllar :)

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.