Şimdi Ara

resident evil 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar bu resıdent evıl 5 ps2 de cıkacakmı yoksa 3 demı cıkacak??? sırf resıdent evıl 4 ıcın ps2 almıstım.

• PS3 için çıkacak zaten RE4 sonbaharda çıktı daha yeni bir oyun sayılır...

saygılarımla
  • yeni oyun olmasına yenı oyunda bılıyorsunkı sen o oyunu oynamaya basladıgında adamlar yanı capcom fırması resıdent evıl 5 ın hazır oldugunu soyledıler. yanı resıdent evıl 5 de ok mıs fakat hangı konsol oldugunu bılmıyorum falla. bende ps3 dıye duydum. gercı resıdent evıl 4 resıdent evıl 2 dekı gıbı etkıleyıcı olmamıs acıkcası.grafıkler sahane surukleyıcı ama 2 dekı gıbı bılmece lı yada puzzle gıbı deıl. nerde o eskı resıdent beeee :D
  • evet RE4'le 2 arasında dağlar kadar fark var nerdeyse ama yeniside iyi non-stop aksiyon ve adam öldürme var.Fakat dedğin gibi puzzlelar eskisi gibi değil az ve çok kolay çözülüyorlar
  • re5 in videosunu izledinizmi.ben izledim bayıldım.
  • dogru bilgi verelim arkadaşlar
    Resident Evil 5, Xbox360 ve PS3 e çıkacak.Sadece PS3 e degil

Ayrıca Capcom un, Xbox360 a özel Dead Rising isimli bomba bir zombi oyunuda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: battlefield

re5 in videosunu izledinizmi.ben izledim bayıldım.

nerden bulabilirim videosunu?
  • ewt nirden bulabürüq
  • Birde DEAD RISING izleyin..Capcom dan yine ve aksiyon had safhada..

Oyun Xbox360 a özel çıkıyor
  • bu oyun ps3 de çıkacak diye biliyordum
  • oyun xbox360 ve ps3e çıkacak yoksa bill abimize yazık olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 14 Şubat 2006 10:36:14 >
  • bişey olmaz bill amcaya x360ın kendi ağır topları var zaten halo ilk örnek mesela
  • RE5 den önce çok daha iyileri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenlord -- 14 Şubat 2006 16:34:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.