Arkadaşlar 3 gün önce arkadaşımla beraber Resident Evil 5 oynamaya başladık, 2 kişi oynamakda ayrıca bi keyifli ancak ilk gün 2-3 chaptera kadar geldik, checkpointlerde oyunun kaydetiiğini zannederek oyunda başka hiçbir kaydetme işlemi yapmadan kapadık playstation ı, ancak dün tekrar açtığımızda hiçbir şeyin kayıtlı olmadığını oyunun 1-1 den başladığını gördük, çok sinir bozucu bişey oyunu kaydetmek için ayrıca yapmamız gereken bişey var mıdır
arkadaşlar fikri olan var mı
arkadaşım re5 oynamadım fakat tm re sirilerini oynadım oyunda bir daktilo vardı hep o daktiloyu kullnarak mauel save yapılıyordu.re5 te böyle olabılır.daktiloya rastladınızmı hiç
selam
re5 in kaydetme olayını çözene kadar bende sıkıntı yaşamıştım ancak sonra çözdüm oyun içindeki checkpointler oyunda öldüğün zaman tekrar başlıyacağın yerleri gösteriyor ancak oyundan çıkarsan bu checkpointlerden başlamazsın ancak oyunda bazı yerlerde genellikle bir sinema sahnesi girip bittikten sonra "saving" yazısı çıkar bu saving pointler oyundan çıkınca ve makinayı açıp tekrar oyuna başladığın noktalardır yani oyundan çıkarken saving yazan bir yerden tekrar ouna başlıyacağını unutma ve oyunu ona göre bırak bilgin olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme