Şimdi Ara

Resident evil 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilindiği üzere RE6 duyruldu herkes gözünü kasım ayına dikti=) Sizce konu nasıl olacak verilen ilk bilgiler Chris çinde görevde Leon ise amerikada sizce bu iki karakterle yetinelecek mi yoksa ada wong ( Favori Karakterim:D ) Jill, Claire'da bizlerle olur mu nasıl bir konu olur konuşalım istedim :D Ada wong umarım olur pembe elbiseli hatun:D

• RESİDENT EVİL 4...oynadığım en iyi oyundu..korku+ aksiyon birleşmişti.ancak 5. oyun sadece aksiyondu.
  • Chris' i yönlendirelim yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Chris' i yönlendirelim yine..

Bence chris'i değil leon scott kennedy'i yönlendirelim.resident evil 4'de çok iyidi..chris'in kasları ekrana sığmaz bu arada:):)
  • Jill Seni yierim yier yier seni öperim
     Resident evil 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'AGÜERO'

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Chris' i yönlendirelim yine..

Bence chris'i değil leon scott kennedy'i yönlendirelim.resident evil 4'de çok iyidi..chris'in kasları ekrana sığmaz bu arada:):)

Christeki kaslar sayesinde bi gaz geliyor bana zombilerin işini ölümcül yumruklarla bitirmek iyi oluyor..
  • resident evil 5. oyunla kendini tamamen bozdu.sadece aksiyon var.1 gram korku unsuru kalmadı.bence 5. oyunu unutmalıyız.eskiye dönülmeli korku+biraz aksiyon olmalı.seriye yakısan budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 3 Steam
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wİLLİAM bİRKİN 'İN kızı da seriye katılıyor. Baya büyük bir aile oldu Resident Evil

bir ara resident evil soy ağaçı yapmak lazım
  • 6. oyundan hic beklentim yok çünkü ateş ederken yürüme ve takla atma özellikleri oyuna eklecekmiş zaten kalmayan korku unsurları yerini tamamen aksiyona bırakacak bence sıradan bir shooter olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.