Evet arkadaşlar bilindiği üzere RE6 duyruldu herkes gözünü kasım ayına dikti=) Sizce konu nasıl olacak verilen ilk bilgiler Chris çinde görevde Leon ise amerikada sizce bu iki karakterle yetinelecek mi yoksa ada wong ( Favori Karakterim:D ) Jill, Claire'da bizlerle olur mu nasıl bir konu olur konuşalım istedim :D Ada wong umarım olur pembe elbiseli hatun:D
RESİDENT EVİL 4...oynadığım en iyi oyundu..korku+ aksiyon birleşmişti.ancak 5. oyun sadece aksiyondu.
Chris' i yönlendirelim yine..
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Bence chris'i değil leon scott kennedy'i yönlendirelim.resident evil 4'de çok iyidi..chris'in kasları ekrana sığmaz bu arada:):)
Jill Seni yierim yier yier seni öperim
quote:
Orijinalden alıntı: 'AGÜERO'
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Bence chris'i değil leon scott kennedy'i yönlendirelim.resident evil 4'de çok iyidi..chris'in kasları ekrana sığmaz bu arada:):)
Christeki kaslar sayesinde bi gaz geliyor bana zombilerin işini ölümcül yumruklarla bitirmek iyi oluyor..
resident evil 5. oyunla kendini tamamen bozdu.sadece aksiyon var.1 gram korku unsuru kalmadı.bence 5. oyunu unutmalıyız.eskiye dönülmeli korku+biraz aksiyon olmalı.seriye yakısan budur.
wİLLİAM bİRKİN 'İN kızı da seriye katılıyor. Baya büyük bir aile oldu Resident Evil
bir ara resident evil soy ağaçı yapmak lazım
6. oyundan hic beklentim yok çünkü ateş ederken yürüme ve takla atma özellikleri oyuna eklecekmiş zaten kalmayan korku unsurları yerini tamamen aksiyona bırakacak bence sıradan bir shooter olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme