Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Hocam VR'da oynamak için move lazımmı? Yoksa sadece kontrolcü yetiyormu oynamak için?

Yok hayir ds ile oynaniyor Vr ilede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt
    6.Oyundan 2-3 yıl sonra geçiyormuş hocam öyle söyleniyordu.Önceki oyunlarla bağlantısı var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Günün sorusu: Oyun reboot mu yoksa devam oyunu mu? Ana evren ile bağlantısı var mı? Tanıdık karakterlerden oyunda görünen var mı hiç?

Bu konuyla ilgili hiçbir yorum okumadım ve oyunun henüz başındayım be eski oyunlara dair hiç ipucu yok.Kişisel tahminim ,oyundaki bütün bu olayların ,yeni bir virüsle ilgili olacağı yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Günün sorusu: Oyun reboot mu yoksa devam oyunu mu? Ana evren ile bağlantısı var mı? Tanıdık karakterlerden oyunda görünen var mı hiç?

Bu konuyla ilgili hiçbir yorum okumadım ve oyunun henüz başındayım be eski oyunlara dair hiç ipucu yok.Kişisel tahminim ,oyundaki bütün bu olayların ,yeni bir virüsle ilgili olacağı yönünde.

Dün youtubeda canlı yayına denk geldim açıyım 2 dk bakıp kapatırım diyordum maalesef izlediğim 2 dakkalık oynanış oyunun son bos dövüşü ve sonuymuş çok çok ağır spoiler yedim sanıyorum oynamıycam oyunu. Sorunuza gelecek olursa oyunun sonunda aradığınız soruya çok güzel bi cevap bulucaksınız tabi bunun ne olduğunu oynayıp sizin tecrübe etmeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

quote:

quote:

Dün youtubeda canlı yayına denk geldim açıyım 2 dk bakıp kapatırım diyordum maalesef izlediğim 2 dakkalık oynanış oyunun son bos dövüşü ve sonuymuş çok çok ağır spoiler yedim sanıyorum oynamıycam oyunu. Sorunuza gelecek olursa oyunun sonunda aradığınız soruya çok güzel bi cevap bulucaksınız tabi bunun ne olduğunu oynayıp sizin tecrübe etmeniz lazım

Özellikle beklediğim kaliteli oyunların ilk haftalarında youtubeye hatta buradaki ana konuya bakmaya çekiniyorum.Oyundaki sürprizleri,ani olayları ,oynayış esnasında görmek,yaşamak lazım.Tüm arkadaşlardan ricam ,oyunun sonuyla veya eski oyunlarla bağlantılı bölümlerini ,kimsenin paylaşmaması.

• Oyun harika olmuş. Korku atmosferine bayıldım. Ayrica acik ara en iyi grafikli RE oyunu. Ustelik 60 FPS.

Korku oyunu sevenler muhakkak denesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

quote:

quote:

Hocam sağol cevap için. Bu yorumun doğrultusunda bağlantılı olduğuna kanaat getirdim. Aradığım cevap buydu , şimdi daha bir şevkle oynayacağım oyunu aldıuğımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 24 Ocak 2017; 12:27:16 >

• alperozlu kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu vr ile oynadım fakat fena bi şekilde mide bulantısı yaptı bende nedeni ise ben duruyorum fakat oyunda yürüyorum beyin algılayamıyor ve mide bulantısı yapıypr.Tabii bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.Ama gerçekçilik vr ile muhteşem.Ama vr ile grafik konusu biraz vasat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

Ben oyunu vr ile oynadım fakat fena bi şekilde mide bulantısı yaptı bende nedeni ise ben duruyorum fakat oyunda yürüyorum beyin algılayamıyor ve mide bulantısı yapıypr.Tabii bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.Ama gerçekçilik vr ile muhteşem.Ama vr ile grafik konusu biraz vasat.

İlk etapta o grafik sorunu olur zamanla dahada oturacaktır o bişey değil kendinize dikkat edin hocam çok uzun süreli kullanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

İlk etapta o grafik sorunu olur zamanla dahada oturacaktır o bişey değil kendinize dikkat edin hocam çok uzun süreli kullanmayın.

VR konusunda yazmıştım zaten bunu çok yan etkileri var doğru düzgün rahat bir şekilde oyun oynayamıyorsunuz 4K tvde oynamak daha akıcı mantıklı ve sağlıklı

• oyunu yeni simdi oynama firsatim oldu. günduz vakti bile insani geriyor oyun. gece oynamak baya sıkıntılı olcak gibi korku oyunu yapmak gercekden zor. o ortami hissettirmişler. ani sıcratmalar olur genelde korku oyunlarinda ama bu oyunun tamami gergin gececek gibi. bence korku oyunlari arasinda zirveye oturacak bir oyun

• 2 saat oynadım oyunu gerilim hat safhada özellikle iyi bir kulaklığınız varsa heyecan 2 kat artıyor...

• oyunda zombi namina hicbirsey goremedim ben ah ulan re3 gibi bi oyun gelmez artik ona inandim

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam oyunda zombi yok zaten. Zombisiz re, bibersiz menemene benzer :)

• Capcom sanırım Zombie kavramını değiştirmeye çalıyor/değiştirecek.

• Kısa bir süre oyunun oynanış videolarına baktım da Resident Evil'dan çok, iyi bir korku oyununa benzettim.
  • Bugün saat 18:00'da twitch kanalımda oynayacağım arkadaşlar. Küfürsüz, sakin ve güzel bir oyun yayını seviyorsanız beklerim. :)

Oyunu bi yarım saat oynadım şimdilik iyi gibi ya, en kötü RE oyunlarını bile oynayıp bitirmiş bir insanım. (RE: Gaiden ve Dead Aim gibi) O yüzden serinin ağır hayranlarından biriyim ve yorumlarımı yayında belirteceğim. :)

Yayın link:https://www.twitch.tv/tayfununoyunseruvenleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 24 Ocak 2017; 16:25:25 >
  • arkadaşlar bir sorum olacak oyunun tümünü vr ile oynayayabiliyor muyuz?

Vr için ayrı bir resident evil 7 satılmıyor dimi? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

Malesef hocam oyunda zombi yok zaten. Zombisiz re, bibersiz menemene benzer :)

Yumurtasiz melemen olsun.😄

• O aşırı fantezi olur hocam :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.