Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 24 Ocak 2017; 1:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch üstünden izlediğim yayınlarda ciddi anlamda beğendim oyunu ama adı re olarak anılmamalı bu farklı bir tarz olarak önümüze sunulmuş.

Kojima ne büyük adam bir demo yaptı oradan re 7 yürüdü gitti. Vr sahipleri kesin alıp denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubica007

Aynen katılıyorum, güvenilir ortamda korkuyu dibine kadar yaşamak güzeldir. Tabi ben alta receiver açık tutacam sıkıştım mı direkt geçerim uydu yayınına

1 den beri oynuyorum 10dk zor dayandim feci gerildim nasi oynicam ya 4k bide headset 7.1 olunca tikirdidan urperiorum
  • konuya anket eklenip oynayanların 100 üzerinden puanlaması yapılabilirmi.
  • İzlerken gerildim, şu an açık ara VR'ın en iyi oyunu.

https://www.twitch.tv/welovegames
  • Bu oyunu vr ile oynamak yürek ister o kadar diyorum, ama oyun gerçekten başarılı olmuş..

• Arkadaşlar VR için güzel şeyler düşünüyorsunuz fakat ben deneyimledim ve 4K olarak oynamaya karar verdim çünkü VR ile oynarken acaip motion sickness oldum miğdem bulandı başım döndü oyundan zwevk alamadım sonra 4k olarak oynamaya devam ettim 7.1 ps gold kulaklık ile daha zevk aldım..

Yani VR oynamayanlar eğer VR ile oynarlarsa bu oyunu benim yaşadığım şeyleri yaşarlarsa fikirlerini değiştirirler

Oyun hakkındaki düşüncelerime gelirsek ilk 11 yaşında ps one'da nemesis oynamıştım o anki korkularımı heyecanlarımı adrenalimi hissettirdi bana bu oyun beni eskiye götürdü dün acaip sahneler vardı oyunda şok geçirdim ve spoiler butonuna alıp yazmak istiyorum o yaşadıklarımı

Mia'yı bulduktan sonra mia ile kovalamacalar yakın dövüş animasyonları efektler 4k ve HDR den dolayı kaynaklanıyordur belki bilemem ama çok gerçekçiydi okadar aksiyona koşuşturmaya rağmen fps düşüşü olmadı + olarak kolu kesik kesik devam etmesi beni çok etkiledi o boğuşmalar direniş çok gerçekçiydi tam anlayamadım R2'ye seri serimi basıcaz yoksa basılımı tutucaz diye ama çok etkilendim acaba o bölümü kolu kesilmeden geçen varmı merak ettim çünkü oyun boyunca kolu kesik devam etmesi garip geldi bana
    nemesis kokusu var oyunda başta dediğim gibi ama keşke ana menüde o klasik sesi duyabilseydik(ana mnüde tuşa bastığında resident evil deseydi) ozaman tam duyguya girerdim genel olarak RE4'te sonra çıkan oyun gibi başka bi versiyonu gibi bana (RE4 + Nemesis karışımı gibiydi) nemesis oynarken o zamanki gibi geriliyorum ve ürküyorum oynarken bu yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 24 Ocak 2017; 9:20:34 >

• İstanbul gibi şehire ayni gün nasıl çıkmaz aklım ermiyor su oyunlar. Resmî çıkış günü bugünse stoklarına koy hemen arkadaş bizde biliyoruz indirmesini ama kutulu istiyorum bu oyunu. Teknoloji mağazalarını arıyorum oyundan bi haber hepsi. Ne zaman gelir o da tırt. Yine bi belirsizlik.

• selman159 kullanıcısına yanıt
    Slmlar ben satiorum 90 tl tr psn enpara hesap

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam İstanbulda yoksa başka yerde hiç yoktur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SERGIOLEO

Slmlar ben satiorum 90 tl tr psn enpara hesap

masallah hocam 77lira yapan sec hakkina 90lira istemek kardeşlik olayina pek uygun olmamiş

• Sorun degil 77 tl ye verebilirim ben ole surekli hesap satmiorum isteyene 77 yede veririm herkes oynasin.dedigin dogru adi kardeslik 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Üvey kardeşlik yapmak istemiş

• byvolcan kullanıcısına yanıt
  • Beyler 77 tl ok dedi gomdunuz be alla alla adam helal olsun demeniz lazim

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Aynen. Çıktigi gün oynayamicaz o kesinleşti.

• Ben Vr ve pro ile oynadim, hic bir sekilde bulanti yada bas donmesi yapmadi. Gayet guzel di. Bu oyun tam olarak Vr icin yapilmis bence herkes Vr ile denemeli bu oyunu.

• alperozlu kullanıcısına yanıt
    Hocam VR'da oynamak için move lazımmı? Yoksa sadece kontrolcü yetiyormu oynamak için?
  • Günün sorusu: Oyun reboot mu yoksa devam oyunu mu? Ana evren ile bağlantısı var mı? Tanıdık karakterlerden oyunda görünen var mı hiç?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.