Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Ps2 grafiğini unutmuşlar herhalde ölçüsüz atmak bu. Hani bi P.T kadar iyi kaplamalar yok ama aydınlatma,yansımalar,gölgeler falan gayet iyi. Kaplamalarda orta kalite. Bence grafik ps3 ve ps4 arası bi noktada.

Bu arada demoya hiç kafa yoran yok mu ya millet 48 saattir aralıksız teori üretip demoda henüz çözülemeyen sırrı bulmaya çalışıyor reddit te 2000 postu geçti.

Bunlara daya grafiği çöp senaryo olsun harika oyun olur. Biz benden büyükler grafik değil oynanabilir senaryo istiyoruz hocam. Bende şimdiden 2 farklı ölüm gördüm. Daha farklı nasıl kombinasyon yaparım bilemiyorum. Parmak bulamadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz o kadar çok oyun var ki say say bitmez. Ne gerek vardı değiştirmeye. Koy başka isim. Patlat satışları. RE markasını niye kirletiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borgess

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

dediğim gibi PS2 grafikleri lafımın da hala arkasındayım.

PS2 grafiği ne demek yau? Bir de çok merak ediliyor, doğruymuş gibi ısrarla yazıyorsun. Bunun da iki ihtimali var; ya diğer arkadaşların dediği gibi trollüyorsun ya da PlayStation 2 görmedin hayatında.

Oyunda olmayacak, sadece yeni konseptin aşılandığı on beş dakkalık bölüm için fazla bu tantana. Ki saydığım amaçlarla geliştirilmiş oyun NextGen diye çıkan bir çok oyundan daha iyi görüntü olarak. PT'nin gerisinde olması vs farklı konular.

Bunlar PlayStation 2 de olsaydı konsolun şuan ki ulaştığı durumu kafanda kurmaya kalksan kafa yanar.

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

Dostum oyun grafikleri bana yettide artti. Baska aaa oyunlarla kiyaslayinca cogu oyundan bile iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borgess

hocam balta ne işe yarıyor balta ile hangi son var acaba
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt

Baltanın ne işe yaradığı çözülemedi. Ama baltayı aldıktan sonra telefona gidersen kadın farklı bir şeyler söylüyor. Baltayı da VHS kasetin olduğu bölümde mutfağa ilk girdikleri yerde buzdolabının sol tarafındaki büfenin arkasında tornavida var önce onu alıp, kasetteki bölüm bitince tekrar mutfağa gidip tornavidayla kilitli çekmeceyi açıp alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bu tarz o kadar çok oyun var ki say say bitmez. Ne gerek vardı değiştirmeye. Koy başka isim. Patlat satışları. RE markasını niye kirletiyorsunuz?

Adamlar oyunu oyuncuları mutlu etmek için yapmıyor para kazanmak için yapıyor, re markası yerine yeni bir isimle devam etse daha az satar, markayı kullanıyor anlayacağın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 10 sene felan önce deselerdi ki; "gün gelecek resident evil i hayaletler basacak zombiler kaçıp yol alacak" tepkim "hade len ordan" olurdu. Olaya bak aga yılların fenomen korku, gerilim survival horror oyunu bi anda paranormal olayların yaşandığı bir oyun oldu. Vay arkadaş vay

• Serbest çağrışım oldu. Kafa karışıklığı yaratan ve merak uyandıran şeyleri seviyorsanız bir korku filmi önereceğim. Modus Anomali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 17 Haziran 2016; 2:44:42 >
  • 50 kişi yazmis bende yaziyim.
    Bu oyunla ORJINAL Resident Evil 7 nin bi alakasi yok.
    Bu oyun ya bu sekilde yda biraz daha farkli sekilde sadece VR için geliştirilen bir RE oyunu. Orijinal RE buyuk ihtimalle üzülerek soyluyorum ki yine aksiyon dozu yüksek TPS olarak CO OP gelir.
    Capcom coktandir ana oyun ve yan oyun olayini uyguluyor., ANa oyunda aksiyon dozlu yan oyunda ise eski re cilerin sevdiği gerilim yonunu agir bastırıyor.

• @ekostros @WalterSullivan Kulaklık ile çok denedim o kulaklıktan ses alma olayını ama değişik bir şey duyamadım bir türlü.Bütün ayarları denemişimdir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Bundan 10 sene felan önce deselerdi ki; "gün gelecek resident evil i hayaletler basacak zombiler kaçıp yol alacak" tepkim "hade len ordan" olurdu. Olaya bak aga yılların fenomen korku, gerilim survival horror oyunu bi anda paranormal olayların yaşandığı bir oyun oldu. Vay arkadaş vay

Yılların fenomen korku oyunu dediğin yıllar önceydi. 5-6 vs. vs. bunlardan korktuysan zaten yaşama hayatta herşeyden korkarsın. şu ortama zombi serpiştirseler kral korku oyunu olur ama direk hoop diye atlamamak lazım gerçek oyunla alakası olmayan bir demo yapmışlar. azıcık araştırsanız görürdünüz.
    sinemia dan sonra buralarda mı takılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

sinemia dan sonra buralarda mı takılıyorsun

basıldık eyvah. oynamadıysan oyna değişik bi oyun olmuş.
    ben tam oyunu bekliyorum onu oynarım demo ya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

ben tam oyunu bekliyorum onu oynarım demo ya gerek yok

Oyunla alakası yok demonun farklı bir konusu var. dün akşam 3 farklı son ile bitti oyun demosu diye oynamıyorsanız demo değil yani.
  • Oyunu dün sadece normal olarak sonlandırdım grafikleri gayet tatmin edici ve sesler çok sağlam olmuş , cumartesi akşamı kapsamlı bir şekilde oynamayı düşünüyorum çünkü çoğu şeyi yapmadığımın farkındayım iyice bir araştırarak oynamak lazım. Birde televizyonda ayar yapınca bayağı bir farketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 17 Haziran 2016; 9:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Bundan 10 sene felan önce deselerdi ki; "gün gelecek resident evil i hayaletler basacak zombiler kaçıp yol alacak" tepkim "hade len ordan" olurdu. Olaya bak aga yılların fenomen korku, gerilim survival horror oyunu bi anda paranormal olayların yaşandığı bir oyun oldu. Vay arkadaş vay

Yılların fenomen korku oyunu dediğin yıllar önceydi. 5-6 vs. vs. bunlardan korktuysan zaten yaşama hayatta herşeyden korkarsın. şu ortama zombi serpiştirseler kral korku oyunu olur ama direk hoop diye atlamamak lazım gerçek oyunla alakası olmayan bir demo yapmışlar. azıcık araştırsanız görürdünüz.

Ben işlediği ele aldığı konudan bahsediyorum. Resident evil denilince akla zombi teması gelir! Korku ve survival horrordan kastım zombi temasının verdiği gerilim di! Paranormal olaylar değil! 6 yı oynamadım bile 5 az oynamıştım 4 güzeldi! Ama seriyi seri yapan zero 1 2 ve 3 dür ha biraz da code veronica! Ben onları kastettim seriyi mahfettiler kim ne derse desin! Ha şu demoyu başka bir isim altında koysalardı piyasaya ha benim de ilgimi çekerdi ancak resident evil da paranormal olaylar hayaletler vs ile anılınca resmen soğuttular beni iyice resident evil dan şahsen.

Edit:
    Ha bu arada bu demo da işlenen paranormal tema full game de işlenmeyecek diyorsun yani? Umarım dediğin gibi olur ve özüne döner resident evil ama ben sanmıyorum! Seri ifla olmaz ama benim düşüncem bu şekil gider. Yarın öbür gün uzaylıları işlerlerse şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 17 Haziran 2016; 12:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

@ekostros @WalterSullivan Kulaklık ile çok denedim o kulaklıktan ses alma olayını ama değişik bir şey duyamadım bir türlü.Bütün ayarları denemişimdir yani.

Demo da ses komut dosyaları olduğunu iddia edenler var. Şimdi gizlenmiş bi kelime ve o kelimeyi söyleyerek çözülcek şeyler arıyorlar. Bu arada "welcome to the family" eski RE oyunlarının birinde ki dosyada bilgi olarak geçiyormuş. Dosyanın adı The Family.Hatta bir üye derinlemesine inceleme yapmış ada wong bağlantısı varmış.

• Esra ceyhanın uçan adam sabriye sorduğu gibi. ' capcom bey napıyorsunuz ' demek istiyorum.

Güzelim serinin geldiği hale bakın. İmrendiler galiba outlast a amnesia ya falan. Yazıklar olsun. Eskiden en sevdiğim firmaydı. Şimdi batsa da kurtulsak diyorum.
  • Oyun nasıl birşey olarak karşımıza gelir bilmem ama Resident evil logosunu düşünüp tasarlayan adamı tebrik etmek lazım güzel düşünülmüş roma rakamı ve resdent evil yazısını birleştirmek resident evil 6 nın subliminal logosundan sonra bu iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.