Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuon

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=QcibcOwatBI

vhs bölümünün glitch'i olduğunu söylemişler, bence de haklılar.

yukarıdaki mesajlarda "hayalet" sözü geçmiş de, ben oyunda hayalet falan göremedim. nerde bu hayalet?
    3-5 tane velet aksiyon dolu bi re demosu oynayamadı, gerim gerim gerildiler diyeoyunda hayaletler görmeye başlamışlar

yalnız demo çok kısa. ne işe yaradığı çözülemeyen parmak ve balta dışında yapılacak birşey yok ki zaten.

makası al, video kasedi tak, anahtarı al evden çıkarken yakalan, bitti. bunları görmek için 3 dakika yetiyor. millet yakalanmadan evden çıkmayı arıyor ama büyük ihtimalle öyle birşey yok -ya da sonradan eklerler bakın vardı ama siz bulamadınız hesabı-
    oyun geriyor ama, başarılı.

vhs bölümünde çatı katına çıkmanın bir yolu yok herhalde, sigortayı yi oyun başlarken takarsak vhs de kutuda olmuyor. vhs de masa ve üzerindeki sigorta yok zaten. vhs ye girmeden sigortayı takıp telefonu açıp yakalanmamayı başaran var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 19 Haziran 2016; 2:26:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Butonla aşağı inen merdivenden çıkınca üst kattaki tahtalarla kapalı olan kapı bir video'da açıktı ve içerisi görünüyordu.Tahtalar engel oluyordu içeri girmeye baltada kıramıyordu.İlk defa gördüm bunu...

Ben bulamadım dostum linkini atar mısın bi bakalım.

Hocam 1.33'de kapı açık...

https://youtu.be/490bhDBGjcQ

Teşekkür ederim evet baktım şimdi.Çok ilginç o kadar yol denedim ama kapının açık haline denk gelemedim şimdi glitch falan mı var dicem ama çoğu videoyu izledim böyle bir durumla karşılaşmadım.

Ben tahtalar kırılıp içeri girecek dedim ama olmadı

Evet videoda adam tahtaları kırmak için kendini parçalıyor ama olmuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 farklı noktada random olarak saliselik görünüp kayboluyor "Ghost girl"

https://www.youtube.com/watch?v=PH5ZTVPdybw
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bulmacalara odaklandığımdan dikkatimi çekmemiş, öyle bi abartmışlar ki ben de pt gibi birşey sandım.

bence dikkat dağıtmak için konulmuş, oyuna bir katkısı veya amacı olduğunu sanmıyorum. millet araştırsın boşa iş çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=QcibcOwatBI

vhs bölümünün glitch'i olduğunu söylemişler, bence de haklılar.

yukarıdaki mesajlarda "hayalet" sözü geçmiş de, ben oyunda hayalet falan göremedim. nerde bu hayalet?
    3-5 tane velet aksiyon dolu bi re demosu oynayamadı, gerim gerim gerildiler diyeoyunda hayaletler görmeye başlamışlar

yalnız demo çok kısa. ne işe yaradığı çözülemeyen parmak ve balta dışında yapılacak birşey yok ki zaten.

makası al, video kasedi tak, anahtarı al evden çıkarken yakalan, bitti. bunları görmek için 3 dakika yetiyor. millet yakalanmadan evden çıkmayı arıyor ama büyük ihtimalle öyle birşey yok -ya da sonradan eklerler bakın vardı ama siz bulamadınız hesabı-
    oyun geriyor ama, başarılı.

vhs bölümünde çatı katına çıkmanın bir yolu yok herhalde, sigortayı yi oyun başlarken takarsak vhs de kutuda olmuyor. vhs de masa ve üzerindeki sigorta yok zaten. vhs ye girmeden sigortayı takıp telefonu açıp yakalanmamayı başaran var mı acaba?

Tested methods
    The following arrangements have been tried and tested, only difference has been the message on the phone, Only texted 'endgame' solutions, so using the backdoor once obtaining the key, or answering the phone.
    Cycle 1 --
    Fuse > Fusebox > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Stairs > Phone
    Cycle 2 --
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Finger > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Finger > Tape > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Stairs > Phone
    Cycle 3 --
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after entering building) > Stairs > Phone
    Finger > Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after entering building) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after entering building) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after entering building) > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Exit after entering building) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Finger > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Finger > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Axe > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Exit after unlocking drawer) > Axe > Stairs > Phone
    Cycle 4 --
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Watch completely) > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Watch completely) > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Axe > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Watch completely) > Key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Finger > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Axe > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Axe> Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Axe> Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Use key > Axe> Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Use key > Axe> Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Finger > Axe> Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Use key > Axe> Finger > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Finger > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Axe > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Axe > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Finger > Use key > Stairs > Phone
    Fuse > Fusebox > Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Use key > Finger > Stairs > Phone
    Cycle 5 --
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Back door
    Bolt cutter > Finger > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Back door
    Bolt cutter > Finger > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Axe > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Axe > Back door
    Bolt cutter > Finger > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Finger > Key > Axe > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Finger > Axe > Back door
    Bolt cutter > Tape > Watch tape (Watch completely) > Key > Axe > Finger > Back door

Reddit kullanıcıları bütün bunları denemiş, harbi sayko adamlar denenecek bir şey kaldığını sanmıyorum.Bir de capcom tarafından söylendiği iddia edilen alternatif son ve parmağın bir yerlerde kullanma olayıda yalan çıkmış sanırım. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 19 Haziran 2016; 2:44:35 >

• Telefonda konuşulduktan sonrasına geçen var mı ya ne yapsam olmadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Telefonda konuşulduktan sonrasına geçen var mı ya ne yapsam olmadı?

telefonu kapayınca geri geri gidip sırtını duvara vererek ilerlersen "family man" den kurtulabiliyorsun. Yalnız aşağıda da bunu yapman gerekiyor bildiğim kadarı ile televizyon odasın da arkanı boşta bıraktığın an geliyo. Duvara yaslanmış şekilde gidip tekrar VHS içine gir çık
  • Capcom açıklama yapmış

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Sırtı dönük anca düğmeye bastığımız yere kadar gidebiliyorum sırtı dönük de aşağıda yakalıyor.

• Resident evil zombiliydi serinin iyice suyu cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Sırtı dönük anca düğmeye bastığımız yere kadar gidebiliyorum sırtı dönük de aşağıda yakalıyor.

şurdan bakabilirsin. 52. saniyede merdivenden indiğin gibi yine sırtın dönük şekilde dönü sağ sola bakma duvara bakarak dön ve yan yan gitmeye devam et. Televizyon odasına girincede aynı şekilde gidip vhs'ye girebilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=Fzy8vbzyPN0
  • oynadığım 2 saatlik video 8 part halinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Haziran 2016; 0:09:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

oynadığım 2 saatlik video 8 part halinde :)

2 saat ne yaptınız öyle hocam. bir yerden sonra amaç kalmıyor zaten oyunda. ben en son arkaya baka baka kaçmayı denicektim. o telefon çalan odadan çıktım yakalanmadan aşağıya gelmez dedim ama gelip yakaladı.

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler olur mu oynadım hep aynı şeyler oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

oyun güzelde resident evil ismi bunalttı beni. antipatik bi isim oldu artık,keşke başka bir isimle çıksaydı ama hertürlü gider bu oyun re4 den sonra keyif çatıcaz galiba

Aynı düşüncedeyim bi 20 dk önce izledim oyunu.Adam kasedi yerleştiriyodu tüplü tv nin oynatıcısına 3 kişi bir eve giriyodular,
    Bunlardan birisi kayboluyodu
    .

Oyuna kötü demiyorum ancak bu oyun kesinlikle Resident Evil değil.İzlerken kendi kendime Silent Hill mi la bu falan dedim.

Oyunun adı kesinlikle re 7 olmamalı.Ayrıca sözde yenilik getirmeye çalışıyorlar fakat yenilik istemiyoruz bunun farkında değiller.Çünkü bunların yaptığı yenilik oyuna sıçmak.Birtek capcom değil, infinity ward vs. de böyle.

• Oyun bu tarz olmayacak zaten, normal RE'ye bağlayacağız demişlerdi. Outlast tarzı haldır haldır kaçtığımız savunmasız olduğumuz oyunları sevmiyorum zaten.

• Kelimesi kelimesine katılıyorum hocam

• ya demoyu oynadım

madem oyunun bu demoyla alakası yok o halde bu demo ne ayak ?

ilaveten P.T dediğiniz şey playable teaser bunuda bir çok kişi silent hills oyununun adı sanıyor eminim oysa P.T sadece playable teaser demek ve bu konaminin ve kojistunun müthiş bir reklam stratejisiydi ne yazık ki anlaşmazlıklar nedeniyle gerçek oyunu hiçbir zaman çıkmadı ve iptal edildi

çıkmamış bir oyun ile bu kadar çok kıyaslama yapılmasıda saçma

oyun demosu gibi olmayacakmış, hiç çıkmamış silent hills oyunuyla henüz çıkmamış ve çıktığı zaman kendi demosu gibi yapılmadığını göreceğimiz oyunun kıyaslaması

saçma sapan değil mi şimdi bunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 4 Temmuz 2016; 0:24:58 >
  • arkadaşlar bu demoyu indirmek için illapsn plus üyesimi olcaz, ücretsizüyelik alim dedim oda illa kredi kartı bilgisi istiyo

ayrıca oyun turkce olacakmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Temmuz 2016; 14:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

Ayrıca sözde yenilik getirmeye çalışıyorlar fakat yenilik istemiyoruz bunun farkında değiller.Çünkü bunların yaptığı yenilik oyuna sıçmak.Birtek capcom değil, infinity ward vs. de böyle.

code veronica'dan sonra serinin içine edildi zaten daha fazla edilemez merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 5 Temmuz 2016; 16:09:28 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.