Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu paranormal zırvalıkları hayalet falan hiç sevmiyorum, siz de öyle misiniz bilmem. En güzeli yavaş yavaş gelen zombiler olsun şöyle ağır ağır ilerleyen:) re1-re2 tarzı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan multiplayer tabanlı Umbrella Corps oyununun bir radyo frekansında Wesker'ın sesi duyulmuş. Resident Evil 7'de Albert Wesker'ın geri döneceği tahmin ediliyor
  • Demo'da ki aile muhabbeti c-virus'ın yapımı ile bağlantılı "The family" dosyası. Telefonda konuşan kadınında Ada Wong olduğu doğrulanmıştı. Benim tahminim yeni bir karakter ile c-virus'ın yapımının öncesini ana bağlantılarla oynicaz veya ilk zamanlarıda olabilir. Oyunun belli bir kısmında zombi olmayabilir veya az olabilir. En az 2 tane eski oyunlardan tanıdık karakter olur Ada Wong'u garanti olarak görüyorum. Eğer geçmişi konu alırsa Albert Wesker'da dahil olabilir. Aksiyon olmayacağını üzerine basa basa tekrar ettiler zaten demoda ki oyun formatı bunu gösteriyor. İliklerimize kadar korku hissedeceğimiz, silah cümbüşü olmayan saf korku formatlı bir oyun hazırladıklarını söylüyorlar.
  • Demoyu oynadım da bazı yerlerde eli baltalı videolar vardı sanki hiç baltalık işim olmadıbenim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

Ayrıca sözde yenilik getirmeye çalışıyorlar fakat yenilik istemiyoruz bunun farkında değiller.Çünkü bunların yaptığı yenilik oyuna sıçmak.Birtek capcom değil, infinity ward vs. de böyle.

code veronica'dan sonra serinin içine edildi zaten daha fazla edilemez merak etme.

Eyv hocam Bu arada, birşey soracağım

Hocam ben hep hayatım boyunca Resident Evil The Darkside Chronicles ı oynamak istemiştim ama sadece wii ve ps3 e çıkmış olması sebebiyle oynayamadım.Siz oynadınız mı? Ve beğendiniz mi?

anlatırsanız sevinirim

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Acaba Lisa Trevor olabilir mi diye geldi aklıma.

• kalbe zarar bu oyun ! adamı hık hık diye götürür valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Şu paranormal zırvalıkları hayalet falan hiç sevmiyorum, siz de öyle misiniz bilmem. En güzeli yavaş yavaş gelen zombiler olsun şöyle ağır ağır ilerleyen:) re1-re2 tarzı.

1996 da cikan ilk resident evil de bile vuruş hissi 5 ve 6 dakindn daha iyiydi. Vurdugun zaman vücudu bi hazar alirdi kolu bacagi kopardı yerde surunurdu falan. Resident evil 6 da vurduğunda vurduğun anlasilmadigi gibi adam kumdan kale gibi un ufak oluyor yok oluyor kaynar su gibi yerde fokurduyor adama alip adam kaciriyor düşündükçe aklima geldikçe utaniyorum bu seri için.
    En iyi zombiler 1-2-3 ve cod veronikadaydı sonrasinda al cope at re 4 de dahil.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Fokurduyor sip diye oturmus.

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Resident evil en bağımlı olduğumuz seri sanırım elimizde playstation 1 kumandasıyla korka korka oynadığımız fikir toplanıp fikir yürüterek bitirebildiğimiz oyun şuan bile resident evil remakeyi bitiriyoruz tekrardan. Resident 1-2-3 ün yeri çok başka özellikle 3 ün yeri ayrıdır bizde 20 ye yakındır o oyunu bitirmişliğimiz. Sonra resident evil 4 ile başarılı bir yenilenmeye gitti oyun baya değişti ama ilk oyunlar kadar olmasa da 4 başarılıydı fakat 5 ve 6 da o başarının yanına yaklaşılmadı şimdi 7 de tekrar yenilenmiş bir şekilde önümüze sunulmuş nasıl olur bilinmez ama outlast gibi olduğundan beklentim düşük. Benim için ve çoğu kişi için resident evil jill valentine, Leon, Claire gibi karakterler ve unutulması mümkün olmayan nemesis demek.

Filmde serideki değişimler güzel yansısa da 4 den sonraki oyunlar beklentinin baya altında kaldı. Sanırım bu 7 yi sadece adı için oynarız.

• Arkadaş son video resmen PT olmuş bu kadar da özenti olunmaz sen köklü bir serisin yahu biraz!

Capcom omurgasızlaştı iyice,PT'nin iptali Capcom'un ekmeğine yağ sürdü resmen...
  • Çok ilginç bir oyun olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bari tps yapsaydınız, bu oyunu ne RE 1-2-3 ne de 4-5-6 ile alakası var.
  • Çok büyük ihtimal TPS kamera açısı olacaktır. Ki demonun oynanışı da bu şekildeydi ama adamlar demonun oyunla alakası olmayacak demişlerdi.

Bu video da o şekilde bence. Ana oyunun bu videolardaki oynanışla alakası olacağını düşünmüyorum.
  • Harika boyle gelir artik bu gameplaydi bu resmen. Cok begendim p.t outlast tarzi oyunlarin cogalmasi gerek. Soma 2 de gelsin bu arada lutfen tsk kib opt by

• Bu oyun Resident Evil değilde farklı bir isimle çıksa olurmuş.
  • Bu nesilde until dawn gibi baska bir oyun oynayamiyacagiz sanirim

• VR'da deneyim etmek lazım bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

VR'da deneyim etmek lazım bu oyunu.

VR+RE7 bundle
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey kesin yapıcaklar zaten, yanlız şu gameplay videosundaki grafiklerle VR'da oynadığımı düşündümde gerçekten efsane.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.