Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
7
Favori
24.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son mesajda yayın yaptıgını belirtmeyi unutmussun düzelt istersen  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mystical23 M kullanıcısına yanıt
    Lüzum yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allahın belası fetus bebek 😡😡

• Baya beğenilmiş oyun. En son Alien Isolation'u oynadım o kadar güzel yorum vardı ama oyun hayal kırıklığı. Amnesia Dark Descent'tan sonra adam gibi korku oyunu bulmakta zor.

• Oyunun PC sürümüne çıkışından bugüne kadar herhangi bir güncelleme gelmedi.Uzun bir süredir ilk kez bir oyuna güncelleme gelmediğini gördüğümden paylaşmak istedim.Oyunun oynanış tarafında pek bir sorunu yok fakat PC sürümünde düzeltilmesi gereken ve oynanışı etkilemeyen bazı teknik sorunlar mevcut,düşmanlar headshot ile düştüğünde anlık stutter,belirli bir süre oynayınca oluşan memory leak gibi teknik sorunlar dikkatli gözlerden kaçmamıştır.Bunların üzerinde çok durulmadı demek ki oyun güzel olunca bu tür teknik kısımlar geri planda kalabiliyor.E3 etkinliğinde yer alan oyunlar arasında RE Village'da yer alacakmış.Oyunla ilgili yeni bir içerik duyurusu gelebileceğini pek sanmıyorum fakat bellide olmaz. 

• Oyunun epic games storeda olmamasının sebebi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordc L kullanıcısına yanıt

Birkaç ay önce Capcom'un yatırımcılarından biri Epic Games gibi konularda yorum yapmamayı ama çeşitli fırsatları da değerlendirdiklerini söylemişti. Birkaç kişi de özellikle Japon pazarında Epic'in pek rağbet görmediğini Steam'in daha ünlü olduklarını felan söylüyorlardı. Büyük ihtimal de Epic, Japonya da pek tanınmadığından Capcom oyunlarını bu platforma getirmiyor gibi gözüküyor bence.

Detay için: https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/lv3o32/a_capcom_investor_asks_capcom_about_being_in_epic/

• Capcom E3 2021 etkinliğinde RE Village için bir DLC üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu.Herhangi bir içerik bilgisi paylaşılmasada yinede oyuna yeni hikaye içeriklerinin geleceği bu sayede resmileşmiş oldu. 

• Herif slim çıktıya la,görüyon mu sen şu megamacidi 

• Bu serinin timeline'ı nasıl bilen var mı? sırasıyla 7,2,3,8'i oynadım.4,5,6 birde revelations'lar nereye konumlanıyor?

• 8.oyun 7.oyunu devamı. Bunlara ek olarak 1 oyun daha çıkacak ayrı bir üçleme olacakmış.

2 ve 3 remake yapıldı.Sıralama olarak şu şekilde.

Resident Evil Zero (İlk oyuna konu olan hikayenin öncesini anlatan bir yapım) Bunu ne zaman oynarsanız size kalmış biraz.İlk oyundan önce de olabilir sonra da.

Resident Evil

Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 4 (Her ne kadar ayrı gibi dursa da sıralama ile bağları var)

Resident Evil 5

Resident Evil 6

Resident Evil 7

Resident Evil 8 Bu iki oyunda diğer oyunlardan bağımsız farklı hikayeler anlatmakta.Ancak tanıdık yüzler var oyunda :)

Revelations hakkınad bir fikrim yok ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 23 Haziran 2021; 23:51:36 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ben bu 8'in sonunu tam çözemedim oyunda chris yaşlı.Kendi ekibini falan kurmuş.Demekki virüs çoktan patlak vermiş heryer zombi olmuş ama bu wintersların neden bunlardan haberleri yok.7. oyunda böyleydi adam atlıyor arabaya bakerlerin malikanesine gidiyor,bu durumda yol zombilerden geçilmiyor olması lazım değil mi?Aynı şekilde 8'in sonunda ros otabüse falan biniyor,mezarlığa gidiyor,okula gidiyor falan,normalde buraların zombi istilasında olması lazım değil mi?Ben bu 7 ile 8'i visüs patlamadan öncesini anlatıyor diye biliyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 24 Haziran 2021; 0:53:16 >

• hayır aslına herşeyin çok sonrasında geçiyor fakat resident evil serilerini deki. Zombi olayının nasıl başladığından bahsediyor misal oswell spencer virüsü nasıl keşfediyor evrimleştiriyor ve nasıl dünyayı zombi felaketine sürüklüyor bunu öğreniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

hayır aslına herşeyin çok sonrasında geçiyor fakat resident evil serilerini deki. Zombi olayının nasıl başladığından bahsediyor misal oswell spencer virüsü nasıl keşfediyor evrimleştiriyor ve nasıl dünyayı zombi felaketine sürüklüyor bunu öğreniyoruz

Ne biliyim herkes birşeyden bir haber gibi duruyor oyunda.Sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi.Re9 gelicek mi çok muallak bitti oyun çünkü

• Gelebilir

• EMPRESS 27.39 GB çok düşük değil mi bu oyun için? Bir fikri olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.