Bence devam edin,parasını hakeden nadir oyunlardan,ne bug var bişi var yok yani artık böyle oyunlar :} < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

-
-
şimdi devam oyunlarını düşünüyorumda,bu tarz devam ederlerse 7 ve 8.oyun gibi ana karakterimiz hep çömez biri olacak anlaşılan ,bu oyuna chrisi koysak mesela ethana göre cogu yerde kaçıyor ethan,chris ise darmaduman eder orayı:D acaba serinin ikon karakterleri ne olacak böyle hep yan karakter olarakmı hikayeye dahil olacak :D öyle bir oyun yaptılar ki resident evillere uymuyor hiç :D revalations 3 söylentileri doğrudur inş,tps çıkan remakeler dışında aynı şekil yeni oyunlarda görürüz umarım
-
oyuna yeni başladım da bu kristal diamento mudur nedir cadı öldüğünde ortaya çıkan onlar ileride bir işimize yarıyor mu acaba yoksa sadece satıp para kazanmak için midir -
Sadece satıp para kazanmana yarıyor hocam başka bir işe yaramıyorlar ama ileride paraya çok ihtiyacın olacak özellikle fabrika bölümünde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 16 Mayıs 2021; 18:32:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler aksiyon sekansları uzun sürüyor mu, bildiğin Modern Warfare oldu oyun.
Edit: Oyunun finaliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 17 Mayıs 2021; 13:17:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunla ilgili inceleme videosu çektim arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Bir like ı çok görmeyin
-
Oğuz Sasi bitirdiyse herkes bitirir bu oyunu :D
-
Oynadım ve bitirdim, evet keyif aldım ama oyun neden bu kadar abartıldı anlayamadım. RE7, serinin yenilenmesiyle ilk oyun olarak, bence daha başarılı. Hem hikaye anlatımı/gizem unsuru, hem de gerilim/korku-aksiyon dengesini sağlamasıyla. Hele ki oyunun iki kısmında çok sıkıldım. Bir tanesi bildiğin yürüme simülatörü diğeri looter shooter. Güzel oyun ama abartıldığı kadar değil.
Son olarak Pc'de yer yer Fps çakılmaları hatta donma oluyor. Gerçi bunu bir yamayla çözerler diye düşünüyorum
-
Arkadaş bu oyunu millet nasıl 8 saatte bitirdi? Ben mi çok yavaş oynuyorum? Neredeyse 20 saatimi aldı oyun hardcore mode'da oynadım. Riverbank treasure hariç bütün haritada gözüken treasureları toplamış gözüküyorum. Oraya sırf mermisizlikten dolayı gidemedim. Acaba çok mu oyalandım? Yoksa treasure vesaire ile mi bu süreye ulaştım? Ama şunu diyebilirim ki oyun 8 saatte bitiyor diye düşünmeyin oynayacaklar. Oyun bence gayet uzun ve boss fight dolu kolay kolay 8 saate tamamen bitecek bir oyun değil bence.
-
Herşeyi toplayarak, heryeri inceleyerek 18 saatte bitirdim, oyunun en güçlü yanı müthiş atmosferi, hiç birşey yapmadan kasabanın ortasında dursam bile atmosfer yetti bana.
Bunun dışında grafikler, sesler, vuruş hissiyatı hepsi harikaydı.
-
Benim steam sürem 19 saatte bu oyunda ama bitirdiğimde 11 saat 23 dakika gibi bir süre verdi oyun kendi. Oyunu öyle açık bırakıp ana menüde afk takıldığımda olmadı aradaki farka şaşırdım. Sizde steam ve oyunun verdiği sürede fark var mI?
-
Oyun çok doyurucu arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben bayağı zevk aldım. Oyun aksiyona da korkuya da sizi bulmacaya da sizi doyuruyor. Oyunda 5 tanesi opsiyonel 14 boss var diyebiliriz. Bulmacaları zor olmasa da işin korku ve aksiyon kısmı gayet iyi oyun size survival horror'u yaşatıyor.
8/10'luk bir oyun olmuş.
-
Evet bendede hemen hemen aynı saat yazdı, fakat hiç menüde bırakmadım, belki eşya ve hazineleri keşfetmek için çok fazla aynı yerlerde dolandım ve oyunda bu süreleri değilde sadece bir görevden diğerine geçiş süresini hesaplıyordur diye tahmin ediyorum.
-
Zor da başladım pişman oldum düşmanlar mermi süngeri 14 mermiyle ölüyor düşman normalde tekrar başlıcam sıçtığımın oyununa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal öyle hocam
-
Oyunda baya fps drop sorunu var 2080s ekran kartımla 2k da oynuyorum ama oyunda bazen fps 25-30 lara düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece bazı spesifik sahnelerde ya da bazı karakterlerin ekranda belirdiği anlarda düşme oluyor oyunda benim gördüğüm.
Onun dışında 2080s ile hele 2K'da rahat 120 fps civarı akması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: azossadece bazı spesifik sahnelerde ya da bazı karakterlerin ekranda belirdiği anlarda düşme oluyor oyunda benim gördüğüm.
Onun dışında 2080s ile hele 2K'da rahat 120 fps civarı akması lazım
Arkadaşın bahsettiği sorun sistem kaynaklı değil zaten oyun kaynaklı. 4K 60 FPS her şey ultrada bitirdim ben de oyunu ama bazı şeyler memory leak e sebep oluyor oyunda. RTX açıkken memory leak ihtimali daha da yükseliyor. FPS o yüzden çakılıyor. Ama çok fazla sorun olmadı. 12 saatlik gameplay süremde 4-5 kere yaşadım. FPS 30'lara düştüğünde ana menüye çıkıp tekrar devam edince düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Mayıs 2021; 14:29:34 > -
Akmıyor işte 50-60 fps ile oynuyorum ama tüm grafikler ultrada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar oyunda düşmanı ittirme ve tekme atma nasıl yapılıyor pcden klavye mouse ile oynuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X