Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
7
Favori
24.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu loot mevzusu artık tutuyor diyemi ya da bir hype si var buna da eklemişler. Eskisi gibi düz oyun az artık küçükte olsa bir açık dünya koyuyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt

Yine sonlarına doğru full aksiyon mu oluyor. bundan önceki resident evil i 2.defa oynamama sebebim o sondaki çatışma sahneleriydi.

• Oyunu ucuza temin edebileceğim yerler var mı? Malum 8 saatlik bir oyun ve saatine göre fiyatı çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra artık remake ler dışında eski tarz oyun geleceğini düşünmüyorum. Adamların reboot serisini başlattıkları 7. oyun oldukça popüler oldu ve village ile de bu popülerlik tavan yaptı diyebilirim. Hatırlarsak 2017 den önce Re serisi büyük çöküş içinde ve Capcom ise mali krizlerle boğuşuyordu. Şirketi düzlüğe çıkaran oyunlar Re 7 ve monster hunter oldu.

Artık eski sistemi özleyenlere buyrun size remakeler var diyecekler. Re 4 zaten kesinleşti tahminen sonra Code veronica gelecektir. Gerçi önce yapılması gereken remake Code Veronica idi ama neyse.

• RE 4 remake efsane olur onun oyun süreside uzun bu son oyunlardan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun demosunu yüksek texture kalitesinde (6gm) full detaylarda ray tracing açık oynadım ve hiçbir performans sorunu yaşamadım. Vrs kapamama rağmen fps 80 lerdeydi. Vrs açınca görüntüde blur'laşma da dikkatimi çekmedi. Demo 3080 de hiçbir sorun yaşatmadı. Hatta 4k ve yüksek texture da bile denediğimde performansı müthişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 10 Mayıs 2021; 15:37:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Re 4 de yine aynı Re engine ile yapılıyor gerçekten harika bir grafik motoru bu.

@ra's al ghul

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

10. Saatteyim bitmesine az kaldı gibi duruyor. Sindire sindire oynuyorum. Ve kesinlikle parasının hakkını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fov ayarı olmaması da nasıl kafanın ürünü çok merak ediyorum. Mod var bir tane ama hatalı yüklemedim o yuzden. Konsoldan 60 derecelik fov u alıp port etmişler resmen, insanın midesi bulanıyor uzun oynayınca..

• oyunun dimitrescu sarayı kısmı berbat ve aşırı sıkıcıydı bana göre. saray turundan farksızdı. hatta bu oyuna mı 270 küsür lira verdim ben dedim. ama neyse ki bu bölümden sonra oyun güzelleşmeye başlıyor gibi.

• kubillian kullanıcısına yanıt

Ben de dayanamayıp aldım zaten 250'ye internetten steam key ilk bir saatini oynayabildim şu ana kadar oyun gayet iyi şu ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 10 Mayıs 2021; 22:35:53 >
  • inş re4 remake 3.remake gibi özensiz olmaz,yada eksik diyeiym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 11 Mayıs 2021; 2:19:34 >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

Re 4 remake, 3 gibi olursa oyuncular ellerine kazma ve meşaleleri alıp capcom'un merkezini basacağı için cesaret edemezler baştan savma yapmaya. Zaten 3'e gelen yorumlardan sonra 4 için olan planlarında yenilemeye gittiklerini söylemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Bu kadar hızlı nasıl çıkıyor ya. Garip geldi.!

• Sixth sense in Türkçe çevirisi ile yeniden başladım çeviri çok iyi olmuş tavsiye ederim.

• En uygun fiyat nerede var Pc için dostlar..

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

valla bende onu merak ediyorum ama yok gibi, ya indirimli steam bakiyesi alarak yada gift yoluyla %20 indirimle gönderen olursa

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.