< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

-
-
Bunun gibi türkçe dil desteği verilmeyen oyunlara halen para verenler var vermeyin kardeşim! almayın kazandırmayın! hiç kimse almasın boykot edelim şu firmaları! söke söke türkçe dil desteğini almamız lazım. Zor bir şey değil.
-
Merhaba, bende de 980ti var ama oyun 3-4 dk sonra oyun donuyor sen de böyle bir problem var mı? bariz şekilde vram kullanımı grafik ayarlarını aşağı çekmeye itiyor bir sorun var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M0meNtSBunun gibi türkçe dil desteği verilmeyen oyunlara halen para verenler var vermeyin kardeşim! almayın kazandırmayın! hiç kimse almasın boykot edelim şu firmaları! söke söke türkçe dil desteğini almamız lazım. Zor bir şey değil.
Konunun en saçma mesajı bu olsa gerek XD
Cevap verir şimdi. Bekle bekle cevap alırsın benden. Block
-
quote:
Orijinalden alıntı: HuoYuanJi
8 saat 24 dk da bitti. Aşırı iyiydi be :(Helal olsun iyi bir süre.
-
Sen oynama bro boşver git zula falan oyna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donma yok bende. En son sürücüyü kullanıyorum. Sadece performans, tutarsızlığı yüzünden kabul edilebilir değildi.
-
Valla bitmesin istedimde yapcak bişi yok 9u beklicez artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende git tom ve jerry izle ne de olsa ihtiyacın yok türkçeye
-
yıl 2021 hala türkçe dublaj isteyrük diyenler mi var ya
-
Oyunda Ray Tracing kaynaklı memory leak sorunu mevcut,bunu oynadığım Castle bölümüne gelince gözlemledim.Demoda aynı yer sorunsuz ilerlerken tam sürümde ise herhangi bir odaya girişte anlık stutter oluşuyor.Ayrıca düşmanları kafalarından vurunca yine anlık stuttere neden olan benzer bir sorun mevcut,RT oyunda donanımsal olarak değilde yazılımsal olarak çalıştığı için oyunda bir süre geçince frame droplara neden oluyor.İlginç olan ise demoda bu sorunlar yoktu.
Güncelleme ile düzeleceğini pek sanmıyorum ama yinede bir bakalım.
-
Memory leak sorununa RT neden olmuyor, oyunun kendisinde var. Bunu oyunda en çok tetikleyen şeylerden birisi de düşmanları öldürdüğümüzde parçalanıp - ufalanıp yok olma efekti veren parçacıklar.
Sabit 60 FPS oynarken art arda çok fazla düşmanı öldürünce 30-50 lere kadar düşüyor ve bazen kendini toparlamayıp 40 FPS civarları kalmaya devam ediyor. Çık - gir yapınca düzeliyor.
2080ti ve 3060 denedim iki sistemde de aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 8 Mayıs 2021; 18:13:26 > -
RT den kaynaklı sorun gözlemledim ve kapatınca düzelmişti.Yazılımsal RT olunca anca bu kadar optimize olabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-GearEthan ile alakalı...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Arkadaşlar bu oyunda ana karakter üzerinden aklımızla dalga geçiliyor onu anladım. Dimitrescu pençeleriyle Ethan'ın kolunu kopardıktan sonra, Ethan kolunu sanki lego parçasıymış gibi takıyor ve kol çalışmaya devam ediyor. Böyle bir saçmalık yapacağınıza bari kolu koparmayın, onun yerine yaralayın gitsin adamı. Önceki oyunda da elini koparmışlardı testere ile, sonra elini diktiler iyileşti. Bir sahnede karnına pençelerini sokuyor, kaldırıp duvara çarpıyor yere fırlatıyor yaratık Ethan'ı, ama hiçbir şey olmamış gibi kalkıp çatışmaya devam. Ya bu ne saçma sapan bir şiddet anlatım biçimidir. Tamam başka oyunlarda da ana karakterler yaralanıyor ama bunun gibi değil yani, kolu bacağı kopunca tekrar takıp yoluna devam edebilen oyun karakteri görmedik daha.
Oyunun sonunda bunun sebebi açıklanıyor.
-
Turkce altyazi neden olmasin? O zaman oyunu sadece ingilizce cikarsin yapimciquote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Byıl 2021 hala türkçe dublaj isteyrük diyenler mi var ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 buçuk saat oldu sırf bitmesin diye oynamak istemiyorum şu an şu camdan lady dimitrescu'yu dikizledigimiz yerdeyim ne kadar kaldı tahminen ( spoiler sayılmaz herhalde )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 8 Mayıs 2021; 17:16:59 > -
herkes hatuna odaklanmış ama oyunda hiç fena değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Oyunun sonunda bunun sebebi açıklanıyor.
Alıntıları GösterHocam bu olayları mantığa oturtan bir şey mi yaptılar acaba diye düşündüm ama önceki oyunda Ethan henüz normalken aynı şeyi yaşamış olması bu mantığı çürütmüştü, yani sonradan enfeksiyona falan mı maruz kaldı da bu tip şeyler yaşayıp yoluna devam edebiliyor diye düşünüyordum, ama ilk oyunun başında her halükarda temiz bir insan olması lazım benzer şeyler başına geldiği zamanlarda.
Neyse henüz bitirmedim o yüzden boş bir şekilde yorumlamayayım, belki geçmişe yönelik olarak bir açıklama yapmışlardır, göreceğiz.
-
Oyun süresini görünce arkadaş listemden bir tanıdık varsa rica edeyim, oyunu offline mode'ta oynayayım dedim. Üç kişide oyun var ama ikisi Rus, biri Hollandalı. Zamanında boykot amacıyla portakal bıçaklamışlığımız var diye Hollandalı sempatiyle yaklaşmaz, Ruslara da bir türlü yaranamadık.
-
??
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X