Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
7
Favori
24.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]
  • İndirimde şans vereceğim bakalım şuan çok pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu almamış olanlar bakabilir mi oyun çıktı hala 280 tlye alınabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Oyunu almamış olanlar bakabilir mi oyun çıktı hala 280 tlye alınabiliyor mu ?

Alınıyor hocam Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

• arman09 kullanıcısına yanıt

Konsol sürümü 500 TL hocam bende ps5 de var ama steam den aldım bence uygun fiyat böyle bir oyun için.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Bnm acelem yok tr yama bekliyorum ztn

• 1 buçuk saati bitirdim. her şeyden önce mekanikler tamamen 7. oyunun mekanikleri ki bu kötü degil benim icin, çünkü 7. oyun harikaydı o açıdan.

hikayenin girişi çok çarpıcıydı, resident evil 7 ' nin ilk 1.5 saati kadar olmasa da gerilim yine iyi seviyede. grafikler baya iyi, 2060 ve 9400f ile herhangi bir performans sorunu ile karşılaşmadım.

en iyi noktası şu an için hikayesi gibi duruyor. şu an ne olacağını gerçekten merak ediyorum, sürükleyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 7 Mayıs 2021; 15:53:27 >
  • Capcom'un yayınladığı SS ile aynı kare oldu :)

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2479607203

• Oyun kaç saatte bitiyor acaba re4 kadar uzun olsa tatmin edecektir

• arman09 kullanıcısına yanıt

13-14 saat diyorlar.

• Oyundaki RTX çözünürlüğü biraz düşük, gölgeli yerlerde noise oluşturuyor hatta en yüksek ayarlarda bile. Bu sebeple zaten RTX açıkken bile optimizasyonu aşırı bozmuyor, çünkü düşük çözünürlüklü RTX sample kullanıldığı çok belli.

RT'yi konsol düzeyine çekmişler PC versiyonunda da galiba.

• Oyunda tahmin ettiğim durum oyunun daha en başında oldu. Üzüldüm. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Oyun kaç saatte bitiyor acaba re4 kadar uzun olsa tatmin edecektir

Kafadan 30 dakika takıldım 2 bulmaca yüzünden. Toplam oyun sürem 5 saat olmuş. Dön babam dön aynı yerleri yine, yağ kuyruğuna girsem 4 sana yağ almıştım halbuki. Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

Birisi yazmıştı yine forumda. Bu seride takılınca şevkim kaçıyor oynamayı bırakıyorum bu yüzden almıyorum bu oyunu gibisinden diye bir mesaj hatırlıyorum.

Cidden haklı 2 yerde beynim yandı. Onu al oradan tak examina et sonra hele bir çan olayı var cidden ibretlik olmuş sonuncusu. Camı kırıyorsun, neyse fazla detay vermeyelim tadı kaçmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

İşlemci nedir

i7 9750h

• 3 saati devirdim. Aranan kan gelmiş nihayet. Oyun çok iyi. 7 ile 4 ün harmanı olmuş demiştim. Hangisine daha yakın derseniz şimdilik 4 görünüyor. Duke ün var olması bile 4 e daha yakın olduğunun kanıtı. Hala elime geçmedi ama fragmanlardan uzun namlulu da görmüştük. Bu bile ileride nasıl mekanların bizi karşılayacağını belli ediyor. Animasyonlar falan top kalite gerçekten. Güzel çalışmışlar. Optimizasyon desen yağ gibi akıyor. Bir şu girişte ormana yeni girdiğimizde ciddi Frame droplar oldu. Niye oldu anlamadım en grafik olmayan yerde oyun kastı bildiğiniz :).

Ayrıca hikayeli bir oyunda en çok aranan şey bence motivasyon dur. Ve bunu re8 gerçekten iyi beceriyor. Sizi sürekli tetikte tutuyor ve merak uyandırıcı senaryosu var. Gelelim dil meselesine. İngilizce seviyeniz düşükse bile gönül rahatlığıyla ne oluyor ne bitiyor gayet iyi anlayabilirsiniz. Bende listening orta üst seviye. İnanın kapattım altyazıları. Normalde altyaziyla oynarım. Gerek duymuyorum. Çok basic gidiyor dili.

Kesinlikle bir şans verin. Optimizasyon konusunda da gönlünüz rahat olsun. Benim kaç yıllık emektar rx480 gayet iyi iş çıkarıyor. Bir o ilk ormana girdigimizde ne olduysa bir sapıttı. Onun dışında yağ gibi 60 fps sabit.

• Şu youtube denen gerizekalı uygulamaya sakın girmeyin. Bu thumbnail işini beceremiyorlar mı bilerek mi yapmiyorlar akıl işi değil. Oyunla ilgili tek bir şey aratmiyorum sırf oyun kanallarında aboneliklerim var diye ana sayfama cayır cayır spoilerlı videolar koyuyor Allah'ın belası uygulama.

• Benim üzüldüm diye belirttiğim yere henüz gelmedin sanırım daha iyi spoiler olmasın. Oyunu yarına bitiririm. O zamana dek YT'a girmiyorum bile.

Big mama'nın kızlarından biri saldırırken frame rate düştü anlıkta değil. Gerçi o an YT'dan canlı yayın denemesi yapıyordum ondan da olabilir. Mevcut sistemde deli grafikli oyunlar oynuyorum banamısın demiyor. Anlıktır umarım, gerçi daha sonra yayınsız sorun yaşamadım. Ekran kartını sömüren bir oyun. 24GB kartın 12küsür GB'ını oyuna ayırdım zaten daha fazlası olmuyor, neden frame düşer ilginç bir durum. 32GB DDR4 ram olmasına rağmen. Patch gerekiyor acilen. :)

• Aga çok iyi olmuş ya re7 den kat kat iyi yapmışlar aşırı heycanlı devam ediyorum hala yazmadan duramadım

• Yapay zeka niye yüzümüze mal mal bakıyo anlamadım yani geri geri giderek her düşmanı heralde kolaylıkla öldürebiliriz yerimizde durunca yaklaşıyorlar kımıldamazssak saldırıyorlar 2 el ateş edip geri kaçtık mı öyle yavaş yavaş yüzümüze baka baka geliyorlar

• kubillian kullanıcısına yanıt

Konu dışı ama bendede rx480 diğer makinemde 1080ti var. 4k takıntısı yoksa. Ufak tefek ayarları kısarak hala çok iyi grafikler alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.