Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
7
Favori
24.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Re7 mi korkutucu daha çok yoksa bu mu? Daha oyunu almadımda.

• claudecan kullanıcısına yanıt

8 daha korkunç jumpscare çok var 7ye göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt

Sağol

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Bende demoyu oynarken fps düşüşü yaşıyordum 90-100'lerden 20-30'lara. Yada grafik ayarını değiştirirsem fps düşüyordu bariz şekilde. Hala düzelmemiş düzelecek gibide durmuyor hatta farkında bile olmayabilirler bu sorunun. Enteresan şekilde bazı kullanıcılar yaşıyor. Memory leak olduğuna emin misiniz?

• spader S kullanıcısına yanıt

Grafik ayarını değiştirdiğinizde yada Alt-Tab ile masaüstüne geçtiğinizde fps değerleri yarı yarıya düşüyor ve oyunun ana menüsüne dönmeden düzelmiyor.Bunun dışında ise bir oyunda bir süre oynayıp takılmalar başlıyor yada fps değerleri düşüyorsa ve oyundan çıkıp tekrar girdiğinizde düzeliyorsa memory leakin en belirgin göstergesidir.Steam forumlarında ve oyunları teknik açıdanda yorumlayan yabancı forumlarda hep benzer sorunlar rapor ediliyor,oyunu 1 saat civarı oynadığımda oluşmaya başlayan frame droplar oyundan çıkıp girdiğimde düzeliyor.Kısacası oyunda fps değerleri yüksek ama frame stabilitesinde aynı durumda değil,RE Engine'in önceki oyunları böyle değildi,bu oyunun önceki RE Engine oyunlarına göre tek artısı RT olduğu için muhtemelen oyunun RT entegrasyonu iyi optimize edilmediğinden(aynı zamanda yeni nesil konsollardada RT açıkken frame drop oluyor) dolayı kaynaklanıyor.

Yinede oyun çok güzel,artık bu şekilde bitireceğim.Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Mayıs 2021; 1:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Oyun süresini görünce arkadaş listemden bir tanıdık varsa rica edeyim, oyunu offline mode'ta oynayayım dedim. Üç kişide oyun var ama ikisi Rus, biri Hollandalı. Zamanında boykot amacıyla portakal bıçaklamışlığımız var diye Hollandalı sempatiyle yaklaşmaz, Ruslara da bir türlü yaranamadık.

6 dolara platiden alabilirsiniz offline mis gibi oynanıyor. torrent yoksa böyle yollar var.Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

• Oyun içi aldığım birkaç görsel ile katkımız olsun.Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Evet bahsettiğiniz gibi ana menüye çıkıp girince düzeliyor fakat daha sonradan ne zaman düşeceğini bilmeden oynamak keyif kaçırıyor biraz. 2k 60 fps full ayar sabit bi şekilde sorunsuz oynadım 1-2 saat. Memory leak duymuştum fakat tam olarak ne olduğunu bilmiyordum açıklama için teşekkürler. Cypberpunk 2077'de de benzer durum yaşıyordum ve yaşayan insanlarda vardı oda memory leak'ten müzdarip oyun sanırım.

Umarım patch ile düzeltilir bir an önce re8.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Hocam bu olayları mantığa oturtan bir şey mi yaptılar acaba diye düşündüm ama önceki oyunda Ethan henüz normalken aynı şeyi yaşamış olması bu mantığı çürütmüştü, yani sonradan enfeksiyona falan mı maruz kaldı da bu tip şeyler yaşayıp yoluna devam edebiliyor diye düşünüyordum, ama ilk oyunun başında her halükarda temiz bir insan olması lazım benzer şeyler başına geldiği zamanlarda.

Neyse henüz bitirmedim o yüzden boş bir şekilde yorumlamayayım, belki geçmişe yönelik olarak bir açıklama yapmışlardır, göreceğiz.  

Alıntıları Göster

Yapılan açıklama size mantıklı gelebilir veya gelmeyebilir ama oyunun sonunda bu konu hakkında bir açıklama yapılıyor.

• Dante kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, öyle yapıcam.

• Kapanma sağolsun oyunu an itibariyle 2. kere bitirdim gerçekten çok keyifli olmuş ve 7. oyunun bayağı üzerine çıkmayı başarmışlar. Oynanış süresinin uzaması, oynanabilir ve keşfedilebilir alanın oldukça genişlemesi, aksiyonun bir tık artması ve pek çok mekaniğin Re 4 den yeni nesil reboot seriye uyarlanması çok akıllıca seçimler olmuş..

Grafikler, atmosfer, silahlar, aksiyon, keşif ve oynanış süresi olarak da dolu dolu bir yapım olmuş gerçekten. Merchant ın geri gelmesi zaten başlı başına bir olay.

Benim gibi Re 4 ü ezbere bilenler için oyunda bol bol Re 4 göndermeleri de var..

Zorluk hakkında sorular var, hardcore başlayıp oyunun başında zorlananlara bu zorlukta devam etmelerini pek önermem çünkü oyunun başları hiç bir şey Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

• Siz hardcore damı bitirdiniz hocam kaç saat surdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hardcore ve normal de 2 kere bitirdim hocam toplam oyun sürem 22 saat. 3. kere de bugün başlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Mayıs 2021; 18:48:33 >
  • 11 12 saat sürüyor o zaman ortalama

• Oynadığım en kötü RE oyunlarından birisi oldu. Boss savaşları traş.Kontroller hantal. Oyunun sonu da COD a bağladı tamamen. Bir tek PT benzeri bölüm güzeldi gerisi vasat altı. Grafikleri güzel olmuş birde o kadar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 9 Mayıs 2021; 15:57:12 >
  • Herkes oyunu çok beğenmiş bendemi sorun var anlamadım. RE 2 Remake ve 7'deki gergin atmosfer, cephane sıkıntısı, envanter yönetimini bin kere tercih ederim buna. Oyunun ikinci yarısı zaten COD'dan hallice.

4-5-6'daki gibi yine raydan çıktım RE muhtemelen 9. oyun rezalet olur sonra yine sıfırlarlar seriyi :D

• TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    Resident evil 7 gibi olabilirdi. Cephane envanter

• Artık sırada önce Re 4 remake sonrada reboot serinin devamını beklemek var. Açıkçası bu yeni Re Engine ile Re 4 remake de harika olacak gerçekten.

• Oyunu 10 saatte bitirdim. resident evil 4 sonrası oynadığım en iyi resident evil oyunuydu.Oyundaki korku unsuru çok iyi ayarlanmıştı.İlk oyun ile de çok iyi bağlanmıştı. Ufak bir spoiler olacak ama Ethan'ın hakkında ki açıklama da iyiydi. Bitirenler dediğimi çok iyi anlayacak. 2. boss P.T. ye saygı duruşuydu. Benim için haisenberg bölümleri köyden sonra bir farklılık olsa da (quake oynadığımı düşündüm) boss olarak kötüydü. Diğer bossları beğendim. Oynayacaklara tavsiyem ilk başta silahları çok geliştirmeyin ben o hataya düştüm sonra aynı özelliklere sahip silahlar gelince boşuna para harcamış oldum ( pompalı nın daha iyi olanı gibi) Köyü araştırın farklı silahlar çıkıyor. Bazı ödüller birleştirilebilir onları hemen satmayın.Mermi almaktansa craft etmeye çalışın zaten çevrede materyaller bulunuyor. Oyunda mermi sıkıntısı çekmedim.Ethan hantal olarak ayarlanmış Q tuşu ile hızlı dönüş yapmayı unutmayın. Şimdilik bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.