Yamanız ile oyunu bitirdim. Bazı yerlerde anlamsız cümleler ile karşılaşsam da genel olarak başarılı bir yamaydı. Ellerinize, emeğinize sağlık. |
Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Sixth Sense Çeviri (11. sayfa)
-
-
winters expansion dlc'sini çevirecek misiniz acaba çıkınca?
-
yamayı indirmek için tıklıyorum fakat habire vpn reklamı çıkıyor indirilmiyor
-
Bağlantıyı geçmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
Linke git tuşuna basın, bekleyin ve ardından açılan yeni sekmeyi kapatın.
Tekrar linke git tuşuna basın, sizi Google Drive sayfasına yönlendirecektir.
Eğer karşınıza bildirim izni isteyen bir sayfa çıkarsa üzerinde "Bildirimlere İzin Ver" yazan beyaz tuşa tıklayın ve açılan bildirim sekmesinde engelle tuşuna basın.
Böylece bildirimlere izin vermeden bu sayfayı geçmiş olacaksınız.
Yine bir sorunla karşılaşırsanız sitemiz üzerinden Discord sunucumuza gelerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.
@emnakin98 Çevirmek istiyoruz.
-
merhabalar, bu yama 28 ekimde çıkacak olan resident evil village gold edition'a uyarlanır mı acaba?
-
Bir aksilik olmazsa uyarlamayı düşünüyoruz.
-
Harikasınız, Village'ı oynayamamıştım tps olarak oynamak süper olacak, elinize sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: wombaBir aksilik olmazsa uyarlamayı düşünüyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tekrar merhabalar, gold edition erişime açıldı, oyunun tam sürümünde tps görüş açısı haricinde başka bir fark yok gibi görünüyor, tam sürüm için mevcut tr yamayı kullanabilir miyiz acaba?
-
Maalesef şu an için yama çalışmıyor, dlc'yi ve gelen ek kısımları çevirip yayınlayacağız.
-
Anladım, peki tahmini ne zamana tamamlanır üstad?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz dlc ile gelen ek dosyalara erişmedik, o nedenle bir tahmin veremiyorum.
-
Winters Genişleme Paketi içindeki Shadows of Rose ek içeriği çevrildi ve yayınlandı. Sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 5 Kasım 2022; 0:35:15 > -
elinize emeğinize sağlık, ana hikayeyi oynamamıştım, 3rd olarak oynayacağım inşallah, bu arada yama harika olmuş, tekrardan teşekkürler...
-
nasil indiriliyor bu reklam dan pc ye virus gircek girdigi siteye bak ya
-
Ben de yama diye indirdim setup.zip bi şey indi virüsmüş :D Yüklemeye çalıştımda defender engelledi ama sıkıntı olur mu, yamayıda yüklemeyeceğim ingilizce oynuyordum zaten meraktan bi boşluğuma geldi
-
Bir yamayı yüklemek ancak bu kadar zor olabilirdi. İndirmesinden tut yüklemesine kadar çok sıkıntılı.
-
yama bozulmuş olmuyor malesef
-
merhabalar, yamaya ulaşamıyorum.
https://sixthsenseceviri.com siteniz kapandı mı? baglantınızda şöyle bir uyarı sayfası beliriyor:
Güvenli bağlantı kurulamadı
sixthsenseceviri.com bağlantısı sırasında bir hata oluştu. PR_END_OF_FILE_ERROR
Hata kodu: PR_END_OF_FILE_ERROR
-
https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=155286821&url=https://drive.google.com/file/d/1g1WE8K1TRRgwY5vTcpDtgxW2s-ttVbLQ/view?usp=share_link
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X