Nexus mod'dan resident evil modmanager son sürümü indir yama dosyaları klasörüne kopyala öyle dene. |
Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Elysium Çeviri (12. sayfa)

-
-
Tamam sağolun bir bakayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum merhaba oyuna bir güncelleme gelmiş ve yamaya erişim imkanı kalmamış. Yamayı güncellemeye uygun hale getirme şansınız var mı acaba ?
-
Doğru . Son güncellemeden sonra Türkçe yama çalışmıyor. Umarım yapan arkadaşlar günceller yamayı
-
Yamayı yapan arkadaşlardan umudu kesin paraları hazırlayın Anonymous baştan çeviriyor oyunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resident Evil Village Türkçe yaması güncellenmiştir ve tamamen ücretsiz. Rehberimizi okuyabilirsiniz.
https://www.oyundunyasi.net/turkce-yamalar/resident-evil-8-village-turkce-yama/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muyendiz28 -- 6 Ağustos 2023; 19:35:47 > -
Sıxsense mi bu yoksa başkaları mı çevirdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sixth Sense ekibinin çevirmiş olduğu ancak sonrasından kendilerinden izin alınarak Calypso ekibi tarafından güncel sürüm ile uyarlanılmış, ve eksik kısımları düzeltilmiş en güncel versiyon yamadır.
-
Sen var ya adamın dibisin
-
Yama güncellendi. Artık son sürümde sorunsuzca çalışmaktadır.
https://elysiumceviri.com/turkce-yamalar/resident-evil-village-turkce-yama
Üstteki linke giderek yamayı indirebilirsiniz.
Ayrıca Discord sunucumuzu da ziyaret etmeyi unutmayın!
-
Ben elysium plus aldım hesabımdan para çekildi ama ödemeyi yaptıktan sonra ''too many requests from this IP'' diye hata verdi, üyelik hesabımda da görünmüyor. yardımcı olur musun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 20 Mart 2025; 17:51:30 > -
Tabii, Discord üzerinden iletişime geçme şansınız var mı? Ya da elysiumceviri@gmail.com adresine bir e-posta atın, oradan devam edelim.
-
e mail gönderdim
edit: hesaba da giremiyorum token hatası veriyor şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 20 Mart 2025; 17:58:43 > -
Herhangi bir e-posta gelmedi henüz, özelden/ya da sitedeki Destek kısmından ticket oluşturabilir misiniz? Manuel olarak tanımlayayım tokenı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X