Şimdi Ara

Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Elysium Çeviri (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
15
Favori
64.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nexus mod'dan resident evil modmanager son sürümü indir yama dosyaları klasörüne kopyala öyle dene.

• JackTim kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolun bir bakayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum merhaba oyuna bir güncelleme gelmiş ve yamaya erişim imkanı kalmamış. Yamayı güncellemeye uygun hale getirme şansınız var mı acaba ?

• Doğru . Son güncellemeden sonra Türkçe yama çalışmıyor. Umarım yapan arkadaşlar günceller yamayı

• Yamayı yapan arkadaşlardan umudu kesin paraları hazırlayın Anonymous baştan çeviriyor oyunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resident Evil Village Türkçe yaması güncellenmiştir ve tamamen ücretsiz. Rehberimizi okuyabilirsiniz.

https://www.oyundunyasi.net/turkce-yamalar/resident-evil-8-village-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muyendiz28 -- 6 Ağustos 2023; 19:35:47 >
  • Muyendiz28 M kullanıcısına yanıt

Sıxsense mi bu yoksa başkaları mı çevirdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt

Sixth Sense ekibinin çevirmiş olduğu ancak sonrasından kendilerinden izin alınarak Calypso ekibi tarafından güncel sürüm ile uyarlanılmış, ve eksik kısımları düzeltilmiş en güncel versiyon yamadır.

• Muyendiz28 M kullanıcısına yanıt

Sen var ya adamın dibisin Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Elysium Çeviri 

• Yama güncellendi. Artık son sürümde sorunsuzca çalışmaktadır.

https://elysiumceviri.com/turkce-yamalar/resident-evil-village-turkce-yama

Üstteki linke giderek yamayı indirebilirsiniz.

Ayrıca Discord sunucumuzu da ziyaret etmeyi unutmayın!

Discord

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt

Ben elysium plus aldım hesabımdan para çekildi ama ödemeyi yaptıktan sonra ''too many requests from this IP'' diye hata verdi, üyelik hesabımda da görünmüyor. yardımcı olur musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 20 Mart 2025; 17:51:30 >
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Tabii, Discord üzerinden iletişime geçme şansınız var mı? Ya da elysiumceviri@gmail.com adresine bir e-posta atın, oradan devam edelim.

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt

e mail gönderdim

edit: hesaba da giremiyorum token hatası veriyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 20 Mart 2025; 17:58:43 >
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Herhangi bir e-posta gelmedi henüz, özelden/ya da sitedeki Destek kısmından ticket oluşturabilir misiniz? Manuel olarak tanımlayayım tokenı.

• Oyunu biraz oynadım. Kritik cümleler çevrilmemiş. Sitede referans alınan karşılaştırma bulmaca cümlesi olduğu için Elysium plus almıştım ama özellikle onların çevrilmediğini görünce üzüldüm. Onların haricinde ufak tefek cümleler vardı ama önemli olmadığı için çekmedim. Yamayı gözden geçirirseniz iyi olur.

Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Elysium Çeviri

Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Elysium Çeviri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 21 Mart 2025; 22:34:41 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.