kolay gelsin umarım en kısa zamanda biter. |
Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Sixth Sense Çeviri (3. sayfa)
-
-
En hızlı çıkaran grup olacaksınız galiba başarılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
-
iyi çalışmalar
-
ninjateam hipertosun :D iyi çalışmalar
-
ellerinize sağlık bekliyoruz sabırsızlıkla :D
-
Ellerinize sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boneofgod -- 11 Mayıs 2021; 20:31:11 > -
Yanlış anlaşılmıycaksa bir şey sormak isterim, yüzde kaç acaba gf çeviri çok hızlı ilerledi de.
-
Çeviri tam gaz devam ediyor, sadece yüzdeyi güncellemiyoruz.
-
Anladım Yanlış anlamıdığınıza sevindim
-
Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık,iyiki varsınız dostlar
-
Oyunu bitirdim bir kere de Türkçe oynamak için çevirinizi bekliyorum.
-
Destek veren ve bekleyen herkese çok teşekkürler, yamanın çıkmasına az kaldı.
-
Selamlar, oyunun çevirisi ile testini tamamladık ve yamayı sitemizde paylaştık. Yamaya buradan ulaşabilirsiniz:
https://sixthsenseceviri.com/resident-evil-8-village-turkce-yama/
Diğer oyunların çeviri yüzdelerini ise Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza buradan katılabilirsiniz:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ecthelion of the FountainSelamlar, oyunun çevirisi ile testini tamamladık ve yamayı sitemizde paylaştık. Yamaya buradan ulaşabilirsiniz:
https://sixthsenseceviri.com/resident-evil-8-village-turkce-yama/
Diğer oyunların çeviri yüzdelerini ise Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza buradan katılabilirsiniz:
tebrik ederim.siz böyle oldukça bize ihtiyaç kalmıyor umarım bize hiç ihtiyaç kalmaz.
ana başlığda çıktı diye değiştirirsen güzel olur.
-
Emeği geçen herkesin eline sağlık, teşekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerinize sağlık dostlar.
-
Ellerinize sağlık
-
Sizleri tebrik ederim diger gruplardan beklerken ters kose yaptınız herkesi Yama ile oynama firsati bulamadım menüye bakabildim güzeldi Sunu da soyle bırakayım az ortam senlensin (Kimse.yanlıs anlamasın mizah amacli)
-
elinize sağlık çok yaşayın emi
edit: hocam bir türlü yama linkine ulaşamayıyorum şunu düzgün bir yere yükleseydinizya , reklam üstüne reklam, durmadan başka sayfa açılıyor , bir türlü d.load sayfasına ulaşamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 11 Mayıs 2021; 12:59:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X