Şimdi Ara

Resident Evil 9 [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RESIDENT EVIL 9'dan yeni bilgiler geldi 🚨 (BioDeclassified)

🔸 Resident Evil: Village'dan 4 yıl sonrası hikaye olarak işleniyor.

🔸 Jill ve Leon, Eveline'i yaratan şirketin bulunduğu bir adayı araştırıyorlar.

🔸 Ana karakterler Jill Valentine ve Leon Kennedy olacak.

🔸 Leon beklenenden çok daha yaşlı bir görüntüyle ortaya çıkıyor.

🔸 Ana kötü karakterin adı Mr. Simon.

🔸 Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek.

🔸 Resident Evil 4'teki Ganados gibi evrimleşmiş zombiler mevcut ve yakın dövüş silahları kullanabiliyorlar.

🔸 Düşmanlar aya tapıyor, kollarında ay dövmeleri var ve deniz kenarına bakarak aya ilahiler söylüyorlar.

🔸Rosemary Winters’ın kanı, ada sakinleri için bir aşı oluşturmakta kullanılıyor.

x (formerly twitter)
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1853757134791426375

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2025'te çıkar mı acaba?

• R-10 kullanıcısına yanıt

Leon ın beklenenden yaşlı olacağıda mı sızıntı yoksa görselde ki resime göre mı öyle düşünülüyor

• Ah Capcom ah 2025'i RE olmadan geçireceğiz.

• Dusk Golem: Resident Evil 9'un ana karakteri Leon S. Kennedy olacak.

Jill ise oyunda az görünecek ya da sadece bahsi geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Dusk Golem: Resident Evil 9'un ana karakteri Leon S. Kennedy olacak.

Jill ise oyunda az görünecek ya da sadece bahsi geçecek.

günün ilk üzücü haberini de almış oldum sayende hocam.

• EceliYakın kullanıcısına yanıt

Jill'i çok severim eğer cidden böyle olursa üzülürüm. Jill ile oynamak bana aşırı keyif veriyordu. Birde Leon yaşlı hali görünecek diyorlar ne kadar yaşlı olucak göreceğiz.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

bence çok iyi haber. Leon ile oynamak ayrı zevkli. RES 4'ü defalarca bitirmiş birisi olarak RES 9 merakla bekliyorum.

Ben de ikisiyle birden oynamayı bekliyordum. Hem de modern zamanda Chris'ten sonra Jill ve Leon'u da görüp oynatmak güzel olacaktı. Leon yine yeterli tabi ama çoğu Resident Evil'da gördüğümüz gibi iki karakterle birden oynasak sırıtmazdı. Leon'un yaşına gelecek olursak, Resident Evil 4 direkt 2004 yılında geçiyordu ve o sıralar Leon 27 yaşındaydı. Resident Evil 9 eğer Village'dan hemen sonra yani 2021 yılında geçecekse Leon 44 yaşında olacaktır. Eğer 2026 yılında falan geçecekse de 49 yaşında olur. Shadows of Rose da 2037'de geçiyordu çünkü Rose 16 yaşındaydı ve oyunu o zamanlarda oynayacaksak bu sefer Leon 60 yaşında olacaktır ki bence böyle olmaz. Muhtemelen oyun 2025 civarında geçer yine tarih olarak.  

• The Frost kullanıcısına yanıt

Evet dediğin mantıklı hocam. 2025'i RE olmadan geçirmek zor olucak normalde 2 senede bir RE oyunu görüyorduk bu sene pas geçildi. Muhtemelen Sony'nin State of Play veya Showcase etkinliğinde duyurusu gelir. Ocak 2026 - Mayıs 2026 arası çıkar yine. Söylentilere göre Şubat'ta bir etkinlik dedikodusu dolaşıyor.

Evet ben de bu sene için bir RE bekliyordum 2 senede bir geldiğinden ama arayı fazla açıyorlar bu sefer. Neyse geç olsun güç olmasın, zaten malum bu sene oyun yağıyor. Hızlı geçer zaman.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.