< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 9 | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Tokyo Game Show'da Eylül ayındaymış Playstation Showcase'de eylül ayında olacak gibi bakalım ilk nerede duyurusu yapılacak. Bu Dusk Golem'in dediği üzere 2018'in sonlarından bu yana yapım aşamasındaymış. Nereden baksak 6 - 7 olacak. Bu yıl içerisinde durulursa güzel olur. Ama TGA'ya bırakırlarsa 2025 Sonları olası görünüyor.
RE4'ün duyurusunu dün gibi hatırlıyorum State of Play'de duyurulmuştu. Hatta inanamaştık bu denli büyük bir oyunu State of Play gibi oyun durum durumunda göstermeleri hem risk hemde State of Play beklentisini biraz daha yukarılara taşımıştı ama sonra ki State of Play'ler sönük geçmeye başladı. :)
Pragmata oyunu sanırım en çok erteleme yiyen oyunu diye hatırlıyorum. Hala Net bir tarihte verilmedi. :)
-
Tokyo Game Show, State of Play veya The Game Awards gibi etkinliklerde umarım duyurusu gelir.
Umarım 2026'a kaymamıştır.
-
Umarım hocam genelde seviyorlar Sony sunumlarında duyurmalarını. Eylül ayında duyarız ama TGA'ya kalırsa da bir şey diyemeyiz. :)
Ufaktan reklamını, pazarlamasını, Teorileri, Görselleri konuşuruz. Tahminlerde bulunuruz az biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 4 Eylül 2024; 15:56:15 > -
Lunatic Ignus, Resident Evil 9'un çok yakında duyurulabileceğini ve 2025'in ortalarından sonlarına kadar potansiyel bir çıkış penceresi olabileceğini iddia ediyor.
-
Bu elemana güven kalmadı. 2024 bitmeden RE9 duyurusu gelir umarım. 2025'i RE olmadan geçirmek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında verdiği tüm sızıntılar şimdiye kadar doğru çıktı ama RE9'da tutturamadı herhalde. :)
RE9 duyuru yeri TGS ve TGA kaldı iki yerde de duyurulmazsa yapaca birşey yok. :)
-
Capcom'un 2020 de mi 2021 de mi duyurduğu Pragmata oyunu vardı ondan da ses seda yok. TGS ve TGA etkinliklerinde göreceğiz artık.
Pragmata'dan çok az bir gameplay gördük. Umarım bu yıl içinde oyunları hakkında az da olsa bilgi verirler hocam. :)
-
Yine FPS mi olacak acaba. Remake'ler hariç 5'ten sonrası hiç içime sinmedi ve Resident Evil manyağı olmama rağmen özellikle 7 ile komple değişen tarzı. 7'yi de 8'i de alıp tamamlamadan yarıda bıraktım o derece keyif alamadım. Bilemiyorum Resident Evil oyunu gibi hissettirmiyor artık bana, senaryo kalitesi, yeni FPS tarzı, ortamlar, tasarlanan canavarlar, fight'lar benim zevklerimin ve beklentilerimin tam zıttı yöne doğru gitti. Kişisel zevk tabi genel olarak çok beğenildi
-
7-8 gibi 9 da fps olur ama 8e tps modu da gelmisti resmi olarak daha sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Eylül 2024; 18:26:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dusk Golem: Capcom, RE9'un 90'ın üzerinde kritik puan elde edecek kritik bir başarı seviyesine ulaşmasını istiyor.
-
FPS resident evil hiç yakışmıyor benim şahsi görüşüm yani RE 4 fps olduğunu düşünün sadece
buarada capcom sunumu 17:00 galibaIGNyoutubeCapcom Livestream at TGS (Tokyo Game Show) 2024https://www.youtube.com/watch?v=A54N0fB3R88
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Eylül 2024; 11:42:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Farklılık olsun isteniyor herhalde. Hep aynı çizgide gitmek istemiyor CAPCOM
Eski klasiklere Remake ile TPS'den devam ediyorlar. Yenilere FPS
5-6 Remake geldikten sonra kalıcı olarak TPS'e dönerler belki de.
Ben FPS'i beğenmiştim ama Resident Evil gibi hissettirmiyordu dediğin gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle village kafasında bir Resident Evil 6 gelir mi acep tüfeng elde ordan oraya koştur babam koştur
-
-Oyun Güneydoğu Asya'daki “Tierra del Fuego” adasında geçiyor;
- Ana ilham kaynağı, tüm sakinlerinin gaz maskesi takmasına neden olan zehirli volkanik gaz yayan bir volkana sahip olan Japon volkanik adası “Miyake-jima” idi;
- Köyün ve küçük kasabanın mimarisi, Güneydoğu Asya'daki 11 ülkenin kültürel klişelerinin bir karışımıdır;
- Ana biyolojik tehdit, gerçek hayattaki küf mantarı Torrubiella'dan esinlenen Beyaz Küf'tür. Gerçek hayatta, kurbanının vücudunu tamamen ele geçirerek böcekleri öldürür. Oyunda bu mantar, RE7 ve RE8'den tanıdığımız Küf'ü modifiye etmek için kullanıldı. Beyaz Küf, kurbanların vücudunu yavaş yavaş kaplayarak onları çılgına çeviriyor ve bu da TLoU'daki enfeksiyon aşamalarını belli belirsiz anımsatıyor;
- Küf, kurbanların vücudunu tüylü bir koza gibi bir şeyle tamamen kapladığında, bu kozalardan bu bölgenin folkloru, mitolojik yaratıkları hakkındaki fikirleri yansıtan çeşitli yaratıklar ortaya çıkar;
- Beyaz Küf ayrıca çeşitli odaların duvarlarını kaplar ve bu duvarların yakınında kahraman korkunç halüsinasyonlar görür;
- Ana karakter Adrian Clark, karısı ve oğluyla birlikte adaya gelen bir turisttir;
- Karısı oyunun başlamasından kısa bir süre sonra yerel sakinler tarafından öldürüldü ve oğlu bilinmeyen amaçlarla kaçırıldı, kahraman onu bulmaya çalışıyor;
– Oyunun başlamasından kısa bir süre sonra karısı yerel halk tarafından öldürüldü ve oğlu bilinmeyen amaçlarla kaçırıldı, kahraman onu bulmaya çalışıyor;
– Bazen oyun sırasında 50 yaşlarında olan Leon Kennedy ona yardım ediyor. Rolü epizodiktir ve REVillage'da Chris'ten biraz daha sık karşımıza çıkar;
– Chris, Jill ve Claire de bu oyunda var, Leon ile çalışıyorlar ama perde arkasında bir yerlerde rol yapıyorlar. Muhtemelen rolleri DLC'de ortaya çıkacak;
-Oyun FPV'den oynanır, ancak oyun tamamlandıktan sonra bir OTS mevcut olacaktır. Ayrıca ünlü karakterlere yönelik DLC'nin yalnızca OTS'den yapılması planlanıyor;
– Adadaki yanardağın olay örgüsü önemi var. Yerel halkın taptığı bazı eski aşırılık yanlıları burada yaşıyor. Bu ekstremofillerin Beyaz Küf'ü güçlendirebildiği biliniyor ve hem The Connections hem de BSAA'nın ilgisini çekiyor;
– BSAA artık tamamen Mavi Şemsiye'nin kontrolü altında, bu organizasyonu tamamen yozlaştırdı. Mavi Şemsiye'nin diğer ülkelere silah olarak BOW-Askerleri sağladığı ve dünyanın yok olmanın eşiğinde olduğu da biliniyor;
– Oyun sırasında olayların kıyamete yol açacağı açıkça ima ediliyor;
– Oyun gelişmiş REX Engine üzerinde geliştiriliyor, duyuru 2025 yılının ilk yarısı için planlanıyor, çıkış tarihi ise 2026 başı olarak planlanıyor;
– Oyun PSVR2’yi destekleyecektir.
-
Eğer söylentiler doğru ise hikaye village nin aynısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Metacritic Resident Evil 9'u Listeledi.
-
Adım adım geliyor
Bu yıl bitmeden duyuru gelecek gibi hazırlıklar başlamış. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X