RESIDENT EVIL 9'dan yeni bilgiler geldi 🚨 (BioDeclassified) 🔸 Resident Evil: Village'dan 4 yıl sonrası hikaye olarak işleniyor. 🔸 Jill ve Leon, Eveline'i yaratan şirketin bulunduğu bir adayı araştırıyorlar. 🔸 Ana karakterler Jill Valentine ve Leon Kennedy olacak. 🔸 Leon beklenenden çok daha yaşlı bir görüntüyle ortaya çıkıyor. 🔸 Ana kötü karakterin adı Mr. Simon. 🔸 Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek. 🔸 Resident Evil 4'teki Ganados gibi evrimleşmiş zombiler mevcut ve yakın dövüş silahları kullanabiliyorlar. 🔸 Düşmanlar aya tapıyor, kollarında ay dövmeleri var ve deniz kenarına bakarak aya ilahiler söylüyorlar. 🔸Rosemary Winters’ın kanı, ada sakinleri için bir aşı oluşturmakta kullanılıyor. x (formerly twitter) De Marke Gaming (@demarkegaming) on X https://x.com/demarkegaming/status/1853757134791426375< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 9 | PS5 | ANA KONU (5. sayfa)
-
-
Jill ve Leon süper olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli yeni iddialar var ama hala resmiyet yok. Capcom daha teknik olarak 9 yapım aşamasında bile demedi diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek.
Bu olayı hiç sevmiyorum oyunlarda.
Resmi olarak söylenmişti hocam bir sonra ki Resident Evil oyunu geliştiriliyor diye. :)
-
Orjinal Resident Evil 3 de aslında oyunun ve kovalayan Nemesis in seçilmesinin ana sebeplerinden biri oydu. Düşmanın tamamen ensemizde olma hissi. her an her yerden çıkabilme ihtimali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamların daha önce 7 ve 8 için söyledikleri bire bir gerçekleşti. Büyük ihtimal geliştiren firmadan biraz bilgi edinmişler gibi duruyor. 2025 sonlarına doğru oynayabilir isek şanslıyız.
-
Evet biliyorum her zaman RE serilerinde gördüğümüz bir şey. Ben sadece genel anlamda bu olaydan hoşlanmıyorum. Tüm oyunlar için geçerli dediğim. Daha böyle etrafı araştıra araştıra gittiğim için sanki o kovalamaca sırasında sürekli bir şeyleri kaçırıyorum gibi geliyor.
Bence de keşke silent hill tadında olsaydı. Kovalamaca olayı keşif hissiyatını öldürüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resident Evil oyunlarının güncel satış rakamları
-
RE severler zamanında 5 ve 6’yı o kadar yerden yere vurdular, ama rakamlara bak. Operation Raccoon City’nin günahı neydi
-
Resident Evil 4'ün tost makinesine bile çıkıp o kadar satmış olmasının imkanı yok.
Yerden yere vurulan RE3 remake'in çok ses getiren RE4 remake den daha fazla satması peki
-
Açık dünya vs. olacak deniyor bu filmleri izledim de milla abla filmde estiriyor gayet karizmatik ve şehir kasaba koşan yürüyen kalabalkk sürü zombiler ortamı iyi hale getiriyor. İyi bir fikir olabilir adam gibi yapılırsa. Hem aksiyon hem korku olabilir. Örnek dying light left 4 dead 1
Başka bahara kaldı artık. 2025'i pas geçtiler çok fazla yığınla oyun çıkıyor. Ocak 2026'da görürüz artık.
RE2 ilk çıktığında bilgisayarcılardan aldığımız korsanlar sayılsa hepsini katlar gibime geliyor
RE 7 efsaneydi bana göre. Çokta satmış.
Resident Evil 9'un ana karakteri Leon S. Kennedy olacak ve oyun içerisinde Jill Valentine da yer alacak. (Dusk Golem)
Keşke Resindent Evil 2'deki gibi %50 Leon, %50 Jill olsa.
-
Hocam Resident Evil 2’de yer alan karakter Claire Redfield. Jill 3.oyunda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X