Şimdi Ara

Resident Evil HD Remaster [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken bunu metal gear'ın bir oyununu bide RE4'ü heba etmiştim gamecube'de şimdi tadını çıkara çıkara oynamak gerekiyor

Türkçe yama gelecekse onu beklerim.
  • Bu oyunda şu kamera açılarını değiştirmenin yolu yokmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wishmaster1905

Bu oyunda şu kamera açılarını değiştirmenin yolu yokmu acaba

o kamera açıları değişseydi bu oyun efsane olmazdı.
  • Karakteri ilerletmek, yön vermek çok zor. Bir türlü alışamadım.Bunu düzeltme şansı var mı?
    İlaveten öldürmede zor.Bıçağı sallıyorum ama yine de saldırıp dişliyorlar beni :)
    Var mıdır bir taktiği?
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkkı bu oyuna yeni nesilin ilgi duyması cok zor.

Her sey zamanında güzeldi.
  • Ocean hiç uğraşma dostum senin yakındığın dertlerden aynen bende muzdarip oldum sildim oyunu en sonunda. Eski bir oyunu ısıtıp hiçbir modern özellik eklemeden koymuşlar. Sabit kamera olayından nefret ediyoruö
  • save dosyası nerde acap oyunun
  • Playstation'ı sırf RE serisi için açardım. Özellikle 2 ve 3. kaç kere bitirdim hatırlamıyorum. Evde toplaşıp 3-5 arkadaş oynasak dahi karanlıkta ödümüz kopardı o Nemesis geldiği zaman.
  • Arkadaşlar bu oyun çok değerli bir oyun... Hala kurgusu çoğu oyunda yok... Kapalı alanda kalma fobisi çok iyi işlenmiş durumda oyunda... Hem öyle elime makineliyi alayım etrafı darma duman yapan olayım yok bu oyunda... Kontroller o zamandan kalma, zor ve yeni oyunlara göre hantal olduğunu kabul ediyorum fakat bu oyununda tadı burda be... Zorlanacaksın, hayatta kalmak için uğraşıcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: graffitti

Arkadaşlar bu oyun çok değerli bir oyun... Hala kurgusu çoğu oyunda yok... Kapalı alanda kalma fobisi çok iyi işlenmiş durumda oyunda... Hem öyle elime makineliyi alayım etrafı darma duman yapan olayım yok bu oyunda... Kontroller o zamandan kalma, zor ve yeni oyunlara göre hantal olduğunu kabul ediyorum fakat bu oyununda tadı burda be... Zorlanacaksın, hayatta kalmak için uğraşıcaksın...

eğer kontrolleri yeni nesile uyarlasalardı ben almazdım şahsen oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: graffitti

Arkadaşlar bu oyun çok değerli bir oyun... Hala kurgusu çoğu oyunda yok... Kapalı alanda kalma fobisi çok iyi işlenmiş durumda oyunda... Hem öyle elime makineliyi alayım etrafı darma duman yapan olayım yok bu oyunda... Kontroller o zamandan kalma, zor ve yeni oyunlara göre hantal olduğunu kabul ediyorum fakat bu oyununda tadı burda be... Zorlanacaksın, hayatta kalmak için uğraşıcaksın...

eğer kontrolleri yeni nesile uyarlasalardı ben almazdım şahsen oyunu

Katiliyorum. Almak icin indirimleri bekliyorum ama kontroller yeni nesle uyarlansaydi kesinlikle almazdim. Bu oyunun tadi su anki sekliyle cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gamepadin digital yön tuşları ile daha rahat oynarsınız.
  • Kontroller de can sıkıcı bir durum yok. Orijinal hali daha kötüydü. Bu hali oynanır seviyede. Bir arkadaş sormuş zombileri bıçakla öldürmenin yolu yok mu diye. Kesinlikle yüz yüze gelmeyin devamlı hareket halinde olun ve yere düştükleri zaman da bıçaklayın.
  • Oyun en düşük seviyede bile acayip kasıyor arkadaşlar. Mesela bir konuşma yapıyor altyazı 1 dk sonra geliyor. Bir fix filan yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aresrw

Ne yazıkkı bu oyuna yeni nesilin ilgi duyması cok zor.

Her sey zamanında güzeldi.

oyunun zamanlaması gayet iyi piyasada survival ayağına çıkış yapan bir sürü saçma sapan oyun var
  • Bu efsane oyunu birkez bile görmezseniz çok yazık edersiniz. Verdiği atmosfer başka hiçbir yerde yok..
  • Türkçe yama çalışmalarına başlanmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Türkçe yama çalışmalarına başlanmış...

Yoksa ben tek başıma düşünüyordum :) İyi yapmışlar 1997 yılında ps1'de oynamıştım kaç yıl sonra pc de oynayacağım vay be.
  • 1. helix mod u bekliyordum
    2.de tr yama

iyi oldu bu.
  • O zamanlar konsollar çok zayıf olduğu için oyun alanının sadece bazı köşeleri tasarlanırdı. Kameranın görmediği yerler tamamen boş, başka bir şey yok. Eksik kısımları modellenip kamerayı kontrol edebilsek bu oyunun pek anlamı kalmazdı bence. Bu oyun eski oyunculara yönelik. Yeni nesil oyuncuların beğenmemesi normal.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.