Şimdi Ara

Resident Evil HD Remaster [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

1. helix mod u bekliyordum
    2.de tr yama

iyi oldu bu.

helix mod?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

1. helix mod u bekliyordum
    2.de tr yama

iyi oldu bu.

helix mod?

http://helixmod.blogspot.com.tr/

3d desteği olmayan oyunlar için 3d desteği sunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IExpectedBetterFromYou

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wishmaster1905

Bu oyunda şu kamera açılarını değiştirmenin yolu yokmu acaba

o kamera açıları değişseydi bu oyun efsane olmazdı.

Niyeki kamera açıları oyuna ne katıyor?
    Heyecanınımı artırıyor?
    Ben adamı döndürüyorum bir komple bedenini istediğim hedefe gitmesi için.

oyunu zamanında oynasaydın zaten böyle birşey yazmazdın.
  • İyi akşamlar herkese
    Benim bi sorunum var. Oyunu ilk başta korsan olarak indirdim optimizasyon sorunu filan varsa hiç para vermiyim diye ve sorun olmadığını gördüm. Oyunu steamden satın aldım ve 18 gb yi yeniden indirmemek istiyorum. Eğer oyunun steam dosyasındaki ismini verirseniz çok sevinirim.
  • oyuna tr yama gelecekti yalan oldu yama.
  • Zamanında ben de psx'te oynamıştım.Birkaç sene önce gamecube emulatorunde oynadım.Sıra geldi pc versiyonuna.Atlanmaması gereken bir klasik.
  • arkadaşlar oyunun easy modeu nasıl açılıyor ya new game diyorsun sadece 3 seçenek cıkıyor 3ü ile de denedim silahla baslatıyor hiç. easy gibi durmuyor bilen varsa yardımcı olabilir mi hanigisi easy ???
  • Oyunun TR yaması çıkmıştır arkadaşlar! :)

http://www.crewals.com/2015/09/evil-hd/
  • oyunu steamdan aldım oynayacağım.gerçekten parayı hak eden bir yapım.
  • bu storage box ları nerede ya bi türlü bulamadım ot çıkıyor alamıyorum shotgun vb şeyleride alamadım bir türlü envanterim hep dolu mermim bitti bir gıdım canım kaldı yeniden mi başlasam acaba belki bir yerleri açar diye herşeyi alıyorum ama bu seferde ana ihtiyaçlara yer kalmıyor mermi can silah storage box bulsam belki daha tatlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

bu storage box ları nerede ya bi türlü bulamadım ot çıkıyor alamıyorum shotgun vb şeyleride alamadım bir türlü envanterim hep dolu mermim bitti bir gıdım canım kaldı yeniden mi başlasam acaba belki bir yerleri açar diye herşeyi alıyorum ama bu seferde ana ihtiyaçlara yer kalmıyor mermi can silah storage box bulsam belki daha tatlı olur
    storage box olan odaya ulaşmak için kılıç anahtarına ihtiyacın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

storage box olan odaya ulaşmak için kılıç anahtarına ihtiyacın var.

Alıntıları Göster
    kılıç anahtarıda hep yanımdaymış kitabı inceledikten sonra köşk anahtarı çıktı kılıç anahtarıda onun içindeymiş :(
  • Ya arkdaşlar. Oyunu steamden indirip türkçe altayzıyı kurabilen varmı? Altyazıyı kurunca 168 tane dosya siliyor ve oyun açılmıyor. Daha sonra Steamden eksik dosyaları tamamla diyorsun bu sefer altyazı çalışmıyor.
  • İyi PC olsa şu Resident Evil serisini oynamak çok isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessplaneT

Ya arkdaşlar. Oyunu steamden indirip türkçe altayzıyı kurabilen varmı? Altyazıyı kurunca 168 tane dosya siliyor ve oyun açılmıyor. Daha sonra Steamden eksik dosyaları tamamla diyorsun bu sefer altyazı çalışmıyor.
    çozume ulaştınız mı aynı sorun bendede var
  • oyunun orjinal sürümü goga gelmiş resident evil 2 ve 3ünde orjinali yakında gelecekmiş steamada gelir mi acaba .resident evil 3 remakeyi sevsemde orjinalin kalitesine yaklaşamamıştı benim için başarımlar felan eklenirse yine alınır oynanılır

• chris92 C kullanıcısına yanıt

Steam’e gelmez. Alacaksanız GOG’dan alın. Ben direkt Resident Evil 1-2-3 pack şeklinde 12,5 dolara aldım. Silent Hill 4 de GOG’a gelmişti.

——

Resident Evil Bundle

Silent Hill 4

Silent Hill Homecoming

store.steampowered.com
    Save 90% on Silent Hill Homecoming on Steam
    https://store.steampowered.com/app/19000/Silent_Hill_Homecoming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Venomstr kullanıcısına yanıt

teşekkürler başarım için almayı düşünüyordum ama gelmeyecekse gerek yok . 3ü belki alırım resident evillerde favorim ama diğerlerine gerek yok .yinede steama gelmesini bekleyeceğim .

• chris92 C kullanıcısına yanıt

Steam’e gelmez. GOG özel olarak kendisi portluyor yeni işletim sistemlerine. GOG’un kendi emeğiyle geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.