Şimdi Ara

Resident Evil HD Remastered - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Eleştirmek ne zamandan beri yasak oldu bu forumda,saçmasapan kamera açınızla verem olmaya devam edin.Yemişim böyle efsaneyi.

Biz eleştirine bir şey demedik o en son yazdığın cümle varya "Allah aşkına ben 5 dk bile dayanama" biz ona laf ettik.1 kamera açısı yüzünden oyuna laf atıyorsun şu dönemde çıkan milyonlarca kamera hataları var duvarların içinden geçme karakteri görememe vs.Adamlar çok iyi bir RE yapmışlar.Alkan'ın dediği gibi kamera açısı oyunun atmosferini tamamlıyor yani her oyuna fps yada tps tarzı yakışmaz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Re oynamak yeniden güzel olacak ben ps2 oynamaya başlamıştım r.e serisini korkuyu iliklerine kadar hissettirir di yeni oyuncular anlamı onların istegi otomatik nişan öldür bu oyunun özelliğidir zaten zor nişan alması iyi inceleme Teşekkürler
  • Güzel inceleme olmuş elinize sağlık. Doku kalitesi gerçekten çok kaliteli olmuş, Alkan beyin dedigi gibi bazen durup çevreye, nesnelere hayranlıkla bakabiliyorsunuz. Eğer ikinci ve üçüncü oyun da bu ayarda remaster olarak gelecekse neden olmasın :)

• 2. ve 3. oyun bu ayarda olamaz neden derseniz bu oyun bir kez elden geçirildikten sonra remaster edildi re2 ve re3 çok sırıtır bence remake olması lazım bu oyunların ha yine oynar mıyım oynarım çıksa o ayrı. Bu oyuna gelince bazı yerler gerçekten çok başarılı olmuş ama bazı yerlerde de bir o kadar özentisizlik söz konusu yinede genel olarak ben tatmin oldum zevkle de oynuyorum.
  • Bu konuşmacı ne iğrenç konuşuyor? Konuşmayı bilen birini koysanıza ya da diksiyon eğitimi aldırın şu konuşmanlarınıza.
  • bende bir resident evil hayranıyım ve cogu oyununada bitirdim ancak yeni nesil gelmesi bence cok sacma olmus her haraket ettiğinde kameranın degismesi farklı acılardan gostermesi sizin kontrolunuzde olmaması eskide kaldı artık bunlar benim için hiçbirsey ifade etmiyor

• Türkçe Yaması varmıdır ?
  • Zor geldi demi?

*Koştura koştura ateş edemiyorsunuz.
    *Basite oynasanız dahi zombileri öldürseniz bulmacaları çözmek.
    *Harita'da gidilecek nokta görünmüyor.
    *Sabit kamera açısı rahatsız ediyor.
    *İventory için tekrar tekrar save odasına geri gitmeler.

Bunların oyun kültürü PS3'e çıkan exc. oyunları ile kısıtlı öncesi yok...,
    Bu oyun yeniler için değil zati, eski oyuncular anılarını depreştirir
    Yeni oyunculara ise depliği yerleştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Zor geldi demi?

Hocam ne kadar doğru söylüyorsunuz
    Bu mantık yüzünden RE serisi bugünkü saçma sapan halini aldı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Zor geldi demi?

Al bendende o kadar. 1998 de bitirmiştim ilk kez korkudan titreye titreye.umarım 2 ve nemesisde aynı şekilde gelir..

• Legend is back..

• ilk önce 2 yi oynamıştım sonra 3 sonra 1 i oynamıştım en sevdiğim 2 olmuştu ama bu haliyle 1 de çok güzel görünüyor gençlere tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

bende bir resident evil hayranıyım ve cogu oyununada bitirdim ancak yeni nesil gelmesi bence cok sacma olmus her haraket ettiğinde kameranın degismesi farklı acılardan gostermesi sizin kontrolunuzde olmaması eskide kaldı artık bunlar benim için hiçbirsey ifade etmiyor

Resident Evil hayranıysan zaten eski oyunların hayranısındır.Gerçek RE 90'lada kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Ocak 2015; 3:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Hey gidi günler ya. Varya Dino Crisis i de özledim bunu görünce ya keşke onun da remake si yapılsa nerdeeee

Resident Evil den sonraki favorim Dino crisis tir.Özellikle 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arno.mdr kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o oyundaki ana karakteri de seviyordum Jill kadar olmasada.....Ama RE'den çok daha zor bir oyundu orası kesin hele 1. oyunun Japoncasını bitirmiştimki akıllara zarardı evde tek başınıza denemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 29 Ocak 2015; 9:27:58 >
  • Bi oyunu 15 sene sonra oynarken bile insanı gerebiliyorsa :)
    oyun o dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Hey gidi günler ya. Varya Dino Crisis i de özledim bunu görünce ya keşke onun da remake si yapılsa nerdeeee

Resident Evil den sonraki favorim Dino crisis tir.Özellikle 2

Aynen benim de 2. Si favorim. Ya su yeni nesilde bi dinazor oyunu duyursalar ya. Hele dino crisis devami olsa nerde :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Eleştirmek ne zamandan beri yasak oldu bu forumda,saçmasapan kamera açınızla verem olmaya devam edin.Yemişim böyle efsaneyi.

bilgi seviyen kadar eleştiri yap, bilgin olmadan fikrin de olmaz, fikrin olmadan yaptığın eleştiri boş konuşmaktan öteye gidemez. bilmem anlatabildim mi. bu oyunun olayı o, yani eski oyunun mümkün olduğunca orjinalini bozmadan uyarlamaya çalışmışlar. beğenmeyebilirsin ama bu oyunun eleştirilecek tarafı değil.

• Oyun çok iyi duruyor ama kısaymış yahu.Keşke en azından 7-8 saat olsaymış,doya doya oynardık.
  • Valla ben sindire sindire oynuyorum bazen 9 saati de buluyor böyle oynadığım zaman...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.