Şimdi Ara

Resident Evil PSP ye duyruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Capcomun E3 e sakladıgı gizli oyunu belli oldu Capcom Sony konferansında bir dahaki seneye (2010) PSP icin ozel(exclusive) Resident Evil oyunu cıkarmaya soz verdi henuz bir bilgi yok ama bu resim gosterildi

• Sidikli cep telefonlarına bile java versiyonu çıktı ama dün geceye kadar psp ye hala bi RE başlığı duyurulmamıştı.
    Ama dün Sony nin e3 konferansını izlerken vay beee bugünleri de gördük yaa dedim.
    Umd olarak çıkacaksa pre-order yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

Sidikli cep telefonlarına bile java versiyonu çıktı ama dün geceye kadar psp ye hala bi RE başlığı duyurulmamıştı.
    Ama dün Sony nin e3 konferansını izlerken vay beee bugünleri de gördük yaa dedim.
    Umd olarak çıkacaksa pre-order yapacağım.

Çıkacak olan psp go da umd okuyucu olmayacağı için bu oyununda umd olarak çıkması mümkün gözükmüyor maalesef...
  • yani biz Türklere yine korsan oynamaktan başka bi yol kalmıyor..
    psp ye gelmesini uzun zamandır beklediğim oyunların biri hariç hepsi duyuruldu, geriye sadece Devil May Cry kalmıştı, o da yalan oldu zaten.
    Ah Capcom bizi yıllarca Monster Hunter ile oyalayıp sonra da arkamızdan sattın..gerçi dün gece RE Portable da duyuruldu, ama bu yine de DMC keleğini unutturmayacak, en azından bana...
    Sizler de unutmayın arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 3 Haziran 2009; 23:03:49 >
  • çok geç kalındı bence...

ben ilk psp yi aldığımda re serisi vardır diye almıştım çok iyi hatırlıyorum..

psone oyunu olan resident evil 3 ü oynuyorum şu an bastırsın diye

geç olsun ama güç olmasın işllh güzel olur.
  • Origins serinin diğer oyunlarına göre kötüydü falan ama yine de bize Psp de SH ambiyansını yaşattı ya artık bi RE çıkmasa da benim için önemli değildi.Yemişim Capcom u.
    (SH'ye o müthiş ambiyansını veren ve bugün hala SH oynayabilmemi sağlayan Akira Yamaoka üstada sonsuz teşekkürler...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

yani biz Türklere yine korsan oynamaktan başka bi yol kalmıyor..
    psp ye gelmesini uzun zamandır beklediğim oyunların biri hariç hepsi duyuruldu, geriye sadece Devil May Cry kalmıştı, o da yalan oldu zaten.
    Ah Capcom bizi yıllarca Monster Hunter ile oyalayıp sonra da arkamızdan sattın..gerçi dün gece RE Portable da duyuruldu, ama bu yine de DMC keleğini unutturmayacak, en azından bana...
    Sizler de unutmayın arkadaşlar...

yalan oldu derken ? hiç çıkarmıcaz gidin leyn mi dediler ? ertelendi mi sadece ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psp ye DMC'nin çıkacağı konusu Gran Turismo gibi yılan hikayesine dönmüştü, yıllardır konuyla ilgili hiçbir açıklama veya gelişme yoktu.
    Geçtiğimiz aylarda Japon oyun dergisi Famitsu kendi hazırladığı "psp'ye çıkacak oyunlar listesi"nden DMC yi kaldırınca bu olay tüm dünyaya "Psp ye DMC iptal edildi" şeklinde lanse edildi.Olay bundan ibaret.
    Şimdilik kimse bundan fazla bişey bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 6 Haziran 2009; 23:28:02 >
  • Capcom Bloguna yazılana gore yeni oyun tamamen PSP ye ozel olacak ve diger RE oyunlarından farklı olacak PSP GO nun cıkıs tarihine ise yestisemeyecek oyun hala gizemini koruyor
  • yetişemeyecek çünkü oyunu geliştirmeye henüz başlamamışlardır bile..
    Ayrıca remake yapmaları da saçma olurdu çünkü remake yapacak kadar eski olan RE oyunları zaten PSN de satışa çıkacak.
  • Çok geç kaldılar yaa ama bu haberi duyduğum iyi oldu inşallah güzel olur
  • bilgisayarı kadar güzel olur umarım
  • acaba oyunda kimi kontrol ediyoruz? leon olma ihtimali var mı?
  • RE2'de Leon & Claire , RE3'te Jill & Chris (çok az da olsa) , REUC'de Claire , RE4'te Lion , RE5'te Chris.

Jill'i beklemek sanırım akıllıca olur n_n
  • PSP ye güzel oyunlar gelmeye başladı umarım hep böyle devam eder...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.