Şimdi Ara

RESİDENT EVİL SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resident evil la ilgili takıldıgınız yerler birbirinize sormak istediğiniz sorular oyunda sevip sevmediğiniz butun herseyi yazbilirsiniz

ilkin birbirimize soru sorceeeez

size guzel bir soru ile baslıyorum resident evil 3 de nemesis cok guclu bir yaratıkdı ve mutasyon sureci git gide iyiye gidiyodur ama bir olay sonucunda nemesis in iskelet yapısı bozulmus ve nemesis in evrimi artık kotu yonde ilerlemektedir hatta oyunun sonunu hatırlayanlar olursa nemesis bir et yıgını haline gelmiştir peki bunun sebebi nedir niye nemesis in evrimi birden kotuye gtimiştir

• Nemesis,bana göre RE serisinde bir dönüm noktasıydı,ondan sonra tabi ki RE4 gibi bir devam geldi.

Nemesis oyunda çok güçlü bir boss olduğu halde,hem geçirdiği mutasyon evreleri,hemde aralarda ki kısa çarpışmalarda aldığı yaralamalar onu zamanla güçsüzleştirdi,paltosu yandı,elindeki roketi bozuldu ve kullanamaz hale geldi,ama ne olursa olsun o genede güçlü bir boss du,sonuçta bu bana göre şirkette düğümleniyor,şirket tarafından istenilen mutasyon evrimine ulaşılamadı,belkide şirket onu bu kadar ölümsüz kılmak istemiyordu ve zamanla artık gücünü kaybetmeye başladı.
  • Bir daha hiç bir oyunda (hiç bir platformda) böyle bir BOSS'umuz olmayacak bu kadar eminim
  • Bence, Resident Evil Nemesis Return isminde yeni bir resident evil oyunu çıkmalı... Nemesisin, insanın içini ürperten, o meşhur STARSSS sesi ........Mükemmel bir oyundu
  • Nemesis Umbrella'nın Avrupa merkezinde yaratılmıstır hatta projenin temelinde Albert Wesker ve William Birkin'de zamanında calısmıstır.Tyrant'ın gelismis versiyonudur.

Oyunun müzikleri Masami Ueda ve Saori Maeda tarafından hazırlandı.

Oyun Resident Evil 2 ile aynı zaman dilimini kapsıyor sayılır.

Nemesinin son mutasyon halinde zaten Tyrant'ın organizmalarını almıstır hatta dovustugumuz yerde hatırlarsak Tyrant'ın cesedini gormek mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 14 Nisan 2007; 12:07:41 >
  • evet resident evil arkadasımız dogru cevap verdi

nemesis tyrant03 projesinin gelişmiş bir versiyonuydu nemesis de guclu asker projesi dahilinde 1950 lerde americada ortaya atılan fikirdir projenin adı nemesis dir nese bu iğrenç ve gereksiz bilgiyi verdikten sonra nemesis e verdiğimiz zararlar onu az da olsa yıpratmıstır ama onu gucsuzleştiren bu degildir onun asıl sebebi dead factory de nemesis tyrant kalıntılarını yemiştir ve tyrant dna ları nemesis in dna sına karısmıstır hem tyrant hem nemesis mutasyonları aynı anda geciren nemesis in kemik yapısı göçmüştür ve sadece bir et yığını haline gelmiştir

şimdi baska sorular sizde sorabilirsiniz yanıtını bildiğiniz surece
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE UNDERTAKER

evet resident evil arkadasımız dogru cevap verdi

nemesis tyrant03 projesinin gelişmiş bir versiyonuydu nemesis de guclu asker projesi dahilinde 1950 lerde americada ortaya atılan fikirdir projenin adı nemesis dir nese bu iğrenç ve gereksiz bilgiyi verdikten sonra nemesis e verdiğimiz zararlar onu az da olsa yıpratmıstır ama onu gucsuzleştiren bu degildir onun asıl sebebi dead factory de nemesis tyrant kalıntılarını yemiştir ve tyrant dna ları nemesis in dna sına karısmıstır hem tyrant hem nemesis mutasyonları aynı anda geciren nemesis in kemik yapısı göçmüştür ve sadece bir et yığını haline gelmiştir

şimdi baska sorular sizde sorabilirsiniz yanıtını bildiğiniz surece

Resident Evil benim isim

Mesela Wesker'ı herkes sonradan diriltilen bir asker gibi gorur ama gercek aslında cok farklıdır.

24 Temmuz 1998 Wesker Raporlarından kücük bir kısım ekledim Wesker'ın insan üstü güclere nasıl ve neden kavustugunu anlatıyor:

Once Birkin'den elde ettigim virusu kendime enjekte ettim. Umbrellayi olu olduguma inandirmak kendimi karsi birlige satmam icin daha uygun olacakti. Birkin'e gore virusun derin etkileri vardi. Bedenimi gecici bir olumle tanistirabilir ve sonra beni hayata super insan gucleriyle dunyaya getirebilirdi. Bu nedenle olaganustu Tyrant'I uykusundan uyandirip bana saldirmasini saglamistim. Suurum yavas yavas kaybolurken butun planin basariyla sonuclanacagindan emindim. S.T.A.R.S.'in seytan kreasyonunu katledebilecegini asla dusunmemistim. Tyrant'i kaybettim ve insanligima mal olan planlarim yenilgiyle sonuclandi. Simdi yoluma cikan herhangibirsey yada herhangi biri bunun bedelini yok olmakla odeyecekti. Simdiye kadar bu boyleydi bundan sonrada boyle olacakti. Butun bedelleri S.T.A.R.S.'a odetmeliydim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    resident evil 4 yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resident evil 3'de karakol'un üst katında,merdivenlerden çıkıyoruzya hani düz ve dar bir koridor var o koridoda sol tarafta "BÜYÜK YEŞİL"bir kapı var ben resident evil'in tüm serilerini oynadım o odaya bir türlü giremedim.Giren varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Resident evil 3'de karakol'un üst katında,merdivenlerden çıkıyoruzya hani düz ve dar bir koridor var o koridoda sol tarafta "BÜYÜK YEŞİL"bir kapı var ben resident evil'in tüm serilerini oynadım o odaya bir türlü giremedim.Giren varmı?

Oyunun icerigiyle ilgili fazla hatırlamıyorum cünkü 7 yıldan fazla oldu oynamayalı arkadasım.

Resident Evil'in ana senaryosu ile ilgili soruları olanlar buyursun
  • haritaya bakarsan öle bi kapı olmadıgını gorursun o kapıya giriş yok zaten hiç acılmayan kapılarda ya kilit kırılır yada kapı acaip sert kapatılmıstır
  • resident evil 3 nemesis zıplama tuşunu bulamıyorum bilen varmı
  • ole bir tus yok residentlarda cikmak idtedin yere gelip X tusuna basip cikar tabi cikilacak yerse
  • quote:

Orjinalden alıntı: panzer2000

resident evil 3 nemesis zıplama tuşunu bulamıyorum bilen varmı

Yani 5 aydır yatan topiği sırf bu soru içinmi hortlattınYok öyle bir tuş unut senBenim 6 ay evvel sorduğum sorunun cevabı mulak, havada kaldı.Hep merak edeceğim o yeşil kapının ardında ne olduğunu

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Resident evil 3'de karakol'un üst katında,merdivenlerden çıkıyoruzya hani düz ve dar bir koridor var o koridoda sol tarafta "BÜYÜK YEŞİL"bir kapı var ben resident evil'in tüm serilerini oynadım o odaya bir türlü giremedim.Giren varmı?

Arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam RE2 de o yere arkadan giriyoruz ancak kapı içerden bakılınca kırık gibi açılmıyor hatta orta kısım vardı 3 tane zombi birisini yiyordu o yerde 3 kapı var biri ortaya giriş diğeri senin sorduğun kapı diğeri de kütüphaneye giden yol

• Haber varmi? Halen soru sorabiliyormuyuz oyunla ilgili?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.