Şimdi Ara

resident evil 4 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resident evil 4 oynuyorum bi bölümde takıldım yardım edermisiniz?bölümde bir çimliklerin arasında labirent gibi bir yer var ve bende o labirenti balkondan görüyon.ev var balkonun yanında.kızı kaçırdılar.yani kız benden duvara doğru kaçtı ve yakalandı.evin içine giriyorum yemek yeri gibi bir yer var zili çalıyorum karşıma tabloda yemek çıkıyo lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• yanlış hatılamıyosam tabloya bombamı atcaktık ateşmi etcektik unuttum
  • tabloda bi şarap şişesi var ona ateş et ve patlat sora kapı açılcak
  • sonra da buyur cümbüşe
  • DOGRU CEVAP TABLOYU PATLAAAAAAAAATTTTTTTT....
  • ARKADAŞLAR SELAM YENİYİM ARANIZDA SİZLERDEN BİR
    RİCAM VAR BENDE RESİDENT 4 OYNAYAN BİR ARKADAŞTAN
    YARDIM İSTİYORUM....
    BİR YER VAR ASLEY ALTTA BEN İSE YUKARDAYIM VE ASLEY BAGIRIYO
    AŞAGI İNEMİYORUM.HATTA ORAYA GİDİNCE O İSPANYOL GENÇ TE ÖLÜYO
    ORADA NE YAPMAM GEREKİYOKİ AŞAGI İNERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • çok basit ashleynin tutsak edildiği yerde üç tane tahta gibi bişey war ashleyi tutuo onlara sniper yardımıyla yada başka silah yardımıyla onların üstüne ateş ediorsun ashley çıkıor yanlız onu kaçırmak isteyen adamlar onlarıda wuruosun kırmızı illuminatosu olduru nce ashley anahtarı alıp çıkıor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende normalde sadleri geçemiorum bi turlu ada gelmio o kadar saat beklememe ramen naapabilirim?
  • teşekkür ederim........gegedan kardeş deneyecem
  • onemli deil birader
  • quote:

Orjinalden alıntı: gegedan

bende normalde sadleri geçemiorum bi turlu ada gelmio o kadar saat beklememe ramen naapabilirim?

karşı platforma geçcen ada sana roketatar fırlatçak sora saddler o platforma atlıycak sende saddler'ı booomm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELVİS76

DOGRU CEVAP TABLOYU PATLAAAAAAAAATTTTTTTT....

tablo patlamıyoki şarap sişesini patlatıyon o kadar
  • TAMAM TABLONUN İÇİNDE ŞİŞE VAR O KIRILIYO SONRA ORDAKİ
    DEMİR PARMAKLI KAPI AÇILIYO AMA DİKKAT
    O KAPININ İÇİNDE SANA SÜRPRİZ VAAAAAAAARRRR....
  • abii o tabloya sende yada bişi var orda sen o tablodakıı sarap sişesini vuruyorsun

ama benden sana tavsiyeee arkadas senı bir kafese atıyolar 2 tane canavar ve kafes dısında adamlar var benden solemesi hihi:) zok zor ben bitirdim bu oyunu vee 5 i bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklam_yok -- 25 Temmuz 2006; 19:32:45 >
  • Peki oyunu bitirdikten sonra "Mercenaries" modunu denediniz mi ? + PRO modda oyunu bitirip PRL 412 silahını açtırmayı denediniz mi ?
  • ne bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TR_TR
    ne bu oyun

Uykuluyken yazdınız herhalde bu mesajı
    "ne bu oyun" ne demek ?
  • pro moda geldim ama bi turlu kayalıyı geçemiorum orda x e saatte 50 km hızla basıp çekecez heralde bide pro modda bazuka sınırsız mı oluyo ona gore oyunu oynayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gegedan
    pro moda geldim ama bi turlu kayalıyı geçemiorum orda x e saatte 50 km hızla basıp çekecez heralde bide pro modda bazuka sınırsız mı oluyo ona gore oyunu oynayacam

Kayalı daha en başı değil mi ! Ben de orada çok ama çok yorulmuştum, parmak hız rekorunu kırmıştım galiba !

PRO modda oyun bitince PRL 412 silahı bedava verilir, başka bir avantajı yok,
    Sınırsız roket, Sınırsız chicago typewriter gibi silahlar para ile satılıyor : 1.000.000 altın !

Bir de Mercenaries modunda tüm karakterler ile 5 yıldız alınca Hand Cannon açılıyor, upgrade yapınca sınırsız ve 99 firepower oluyor.

Son olarak, PRO modun ilk turları çok zor, çünkü elinizde adam gibi silah yok, biraz ilerleyince kolay gelmeye başlıyor,
    hele hele para biriktirip, güçlü silahlar alınca çerez gibi oluyor; mesela Mercenaries modu komple tamamlayıp, HandCannon almak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Temmuz 2006; 13:39:26 >

• baba 1 milyon altın nasıl biriktirecen ki ne bi bende bide tommygun açılmadı yaaa deli olacam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.