Şimdi Ara

resident evil 4 yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: somokon

oyunun sonlarına doğru takıldım asker kılığındaki şahıs kolu bacağı kabararak acayip bir yaratık oluyor çatıda bir türlü aşamadım bu bölümü lütfen bana yardım edin sağolun varolun....

orada sana bıçak kullanmanı öneririm bazuka attım bişi olmadı iki bıçak darbesiyle adam geberdi
  • bu güzide oyunu geymküpte ve peeseeikide oynayıp bitirmiş biri olarak derim ki iyi bir oyun. o kolu bacağı kabaran adam jack krauser olsa gerek. biraz kas ve geç herşeyi devletten bekleme. yaşın da küçük anlaşılan. ağaç yaşkene eğilir ama. biraz gayret et kolay geçersin. ama sana ufak bir tüyo vereyim krausere karşı tam üzerine gelirken bıçak kullan çok işe yarıyo.
  • bak arkadaşım orada mümün oldugu kadar silah
    kullanma..... bıçak kullan bıçakla tez yaralanıyo ve hemen kaçıyo o sırada sende
    kendini rahatlatırsın sonuçta bıçak kullanmalısın o bölümde.yoksa bütün mermiler ve canın boşa gider bıçakla ölüyor o yaratık.
  • ya arkadaşlar bende bu marceneries midir nedir
    bu oyunu bir türlü oynayamıyorum zaman yetmiyor yada adamlar beni
    öldürüyor bunun bi kolayı varmıdır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: noobhunter

quote:

Orjinalden alıntı: somokon

oyunun sonlarına doğru takıldım asker kılığındaki şahıs kolu bacağı kabararak acayip bir yaratık oluyor çatıda bir türlü aşamadım bu bölümü lütfen bana yardım edin sağolun varolun....

orada sana bıçak kullanmanı öneririm bazuka attım bişi olmadı iki bıçak darbesiyle adam geberdi

Yapman gereken bazukayı çıkartıp bacağıan nişan alman, kafa-gövde ateş etsen ölmüyor. Bacaklarından vurunca tek vuruşta ölüyor.

• sburan kardeş ne onayı beklersin
  • bu mercaneris midir bi yardım yawwwww
    kolayı yokmu bu oyunun
  • Arkadaşlar oyunu normal modda bitirdim ama o silahı
    prl 12 midir nedir o bedava silah verilmedi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELVİS76
    Arkadaşlar oyunu normal modda bitirdim ama o silahı
    prl 12 midir nedir o bedava silah verilmedi.....

Bu konunun bir önceki sayfasında bu sorunun cevabını vermiştim.

http://forum.donanimhaber.com/m_8262300/mpage_1/tm.htm#8636440

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Ağustos 2006; 10:00:28 >
  • Abicim açılmadı pro mod yok
    marceneries var ada var ama pro mod zorluk yazmıyo
  • new gameden deil loaddan başlıcan
    yani heralde öyle
  • quote:

Abicim açılmadı pro mod yok
    marceneries var ada var ama pro mod zorluk yazmıyo

Öncelikle siz daha oyunu NORMAL modda bitirmişsiniz, hemen P.R.L. 412 istiyorsunuz, o iş öyle kolay değil

P.R.L. 412 silahını alabilmeniz için, yukarıdaki mesajımda linkini verdiğim (bu konunun bir önceki sayfasında yer alan) yolu izlemeniz gerekiyor.

Özetle, PRO modda oyunu bitirince, New Game > Pro ile oyuna başlamayın.
    PRO modda oyunu bitirince bir SAVE oluşturur, CLEARED GAME - Pro diye,
    onu LOAD yapıyor ve yeni oyuna o şekilde başlıyorsunuz, P.R.L. 412 silahı otomatik olarak Inventory'ye geliyor.

PRO zorluk seviyesinin hiç açılmaması ile ilgili olarak da,
    NORMAL modda oyunu bitirdikten sonra Ana Menü'de "New Game" seçtiğiniz zaman PRO zorluk seviyesini seçemiyorsanız,
    bu normal bir durum değil. Eğer hafıza kartınızda CLEARED GAME - Normal SAVE dosyası varsa, açması gerekir. hatta yanında Kırmızı Nokta vardır New Game menüsünde.

• Evet kırmızı nokta varda orda ekstralar var ordada mercenerias
    ve 3 şık daha var ama pro zorluk yazmıyo
  • SS koyayım diyeceğim ama işteyim !

Extras bölümünde değil, NEW GAME bölümünde olacak kırmızı nokta ve PRO seçeneği
  • nev game girince baştan başlıyo bi tam olarak açıklarmısın kardeş
    zahmet olacak ama
  • quote:

nev game girince baştan başlıyo bi tam olarak açıklarmısın kardeş
    zahmet olacak ama

Bu konudaki son mesajım olsun, eğer yine net kalmayan bir konu olursa PM'den devam edelim.

Zaten oyun baştan başlayacak! Herhalde PRO moda girince, karşınıza RE5 çıkmasını beklemiyorsunuz.

NEW GAME > PRO seçeneğinden oyuna en baştan başlayıp bitirmeniz gerekiyor (daha ilk bölümde sinir krizi geçireceğinize eminim),
    eğer PRL 412 silahını avuçlarınızda taşımak istiyorsanız.

Eğer NEW GAME'e girince PRO seçeneğini göremiyorum diyorsanız, ona değil ben, Capcom Mütevelli Heyeti birşey yapamaz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Ağustos 2006; 13:18:41 >

• saol kardeş akşam bir daha deneyeyim
    sana afiyet olsun
  • prl silahı ps2 ye özael gc de yok tu. ama boşuna hevesleniyo insan bi işe yaramıyo o silah. en iyisi chicago typewriter. müthiş bi alet. bence en kullanışlı silah oyundaki işlemediği düşman yok gibi. hatta salazar ın sidekick i olan predator kılıklı aabiyi bile bununla öldürmüştüm 3 5 sn sürmüştü. bi bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos
    prl silahı ps2 ye özael gc de yok tu. ama boşuna hevesleniyo insan bi işe yaramıyo o silah.

Bu mesaj bir şaka mı acaba ?
    İçinde Plaga (böcük) olan her yaratığı tek seferde öldüren bir silah PRL 412 pek işe yaramıyor mu !
    Siz herhalde silahı doğru yerlerde kullanmadınız ?
  • GÜNAYDIN ben bu dedigin olayı yaptım yani load.dan nevgameye girdim special ve normal yazıyo ama bir türlü prl silahı çıkmıyo yada ben beceremiyom....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.