Bildirim
resident evil 4 yardım (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar siz bu oyunu bayagı asmıssınız ben yeni basladım ve 3. 1 deyim su an. salazarın cıkıp konustugu bi bolum varya iste ordan sonrasını gecemedım ne yapmam gerekiyor acaba bi yardım lutfen. -
Salazar'ın oyunda çıkıp konuştuğu çok yer var, ben kaç kere bitirdim, hala hatırlamıyorum,
daha ayrıntılı bilgi gerekiyor, tam olarak nerede tıkanıyorsunuz ? -
oyunda salazarın ilk gorundugu yer varya orası iste. Hani top mermısıyle kale duvarını parcalıyoz ya ordan biraz daha ilerleyince icerde salazar cıkıyo biseler soyleyip kayboluyor ve orda kalıyorum kapılar kılıtlı ne yapmam gerektigini bulamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: live2006
oyunda salazarın ilk gorundugu yer varya orası iste. Hani top mermısıyle kale duvarını parcalıyoz ya ordan biraz daha ilerleyince icerde salazar cıkıyo biseler soyleyip kayboluyor ve orda kalıyorum kapılar kılıtlı ne yapmam gerektigini bulamadım.
Vallahi tam çıkartamadım, biraz oldu oradan geçmeyeli...
Ama İngilizceniz varsa, Google'de "Resident Evil 4 Walkthrough" olarak aratın, her chapter için detaylı açıklama vardır.
Bir de şu aklıma takılıyor, ben ilk oynadığım seferden itibaren, hiç biryerde acaba nereye gideceğim diye takılmadım;
siz acaba haritayı ve kırmızı hedefi gösteren noktarı kullanmıyor musunuz ? -
ingilizcem yok olsa rahat cozerdım sanırım oyunu. hartayıda kullanıyorum ama bulamadım bi turlu.
neyse ben birazdaha dolanayım oyunda, belki bulurum. tesekkurler ilgine sagol :) -
quote:
Orjinalden alıntı: live2006
ingilizcem yok olsa rahat cozerdım sanırım oyunu. hartayıda kullanıyorum ama bulamadım bi turlu.
neyse ben birazdaha dolanayım oyunda, belki bulurum. tesekkurler ilgine sagol :)
Anladım. Yıllar yıllar önce, taaa lise hazırlıkta İngilizce öğrenmeden, sırf o 2 disketlik bilgisayar oyunlarınının
İngilizcesini anlayamıyorum diye çok dert ediyordum; tahmin ediyorum kötü bir durum -
SAG TARAFTAKİ KAPIDAN İÇERİ GİRİYOSUN.DEVAMI ORADAAAAAAAAAA....... -
re4te geçemediği biyer olursahttp://www.stuckgamer.com/gui_res_evil_4_01.shtml buraya baksın -
-
arkadaşlar sizden bi yardım talep ediyorum resident evil 4 sıkıştım kaldım yawwwwww
bi bölümde dev gibi bir yaratık çıkıyo herşeyi yapıyorum ölmüyo belki hatırlarsanız
o bölümde bi 3 kapı açmak gerekiyo hatta o kapıları açarken o hayvan sizi yukardan çekiyo bazende karşına çıkıp yakalıyo boynunuzdan kırıyo ya onu geçtim derken tam yine çıkıyor nasıl ölür bu hayvan roket atar atıyom yine ölmüyo.yardım lütfeeeeeeen. -
quote:
Orjinalden alıntı: ELVİS76
arkadaşlar sizden bi yardım talep ediyorum resident evil 4 sıkıştım kaldım yawwwwww
bi bölümde dev gibi bir yaratık çıkıyo herşeyi yapıyorum ölmüyo belki hatırlarsanız
o bölümde bi 3 kapı açmak gerekiyo hatta o kapıları açarken o hayvan sizi yukardan çekiyo bazende karşına çıkıp yakalıyo boynunuzdan kırıyo ya onu geçtim derken tam yine çıkıyor nasıl ölür bu hayvan roket atar atıyom yine ölmüyo.yardım lütfeeeeeeen.
dev gibi yaratıkmı biraz daha açarsan konuyu yardımcı oluruz
-
abi şey ya yaratık derken hani şu ışınlama yı geçiyosun bi bölümde 3 bölme var
kapıları açıyosun da her açtıgın kapıda bi bölüm aşagı düşüyo hatta 3 kapıyı da açtıgında kurtuldum derken hatta can felan alıyosun karşı kapıdan geçerken o yaratık gene geliyo ya agzında keskin bir bıçak var sanki hatırladın mı. -
evet hatırladım o yaratık roketatarla ölmez onun bi sahnesi var çünkü sen onla fazla uraşma kapıları açmaya bak çünkü süreli biliyosun en sonunda gerçekten kurtuldum derken gene geliyo böyle seni takip ediyo falan onu o platformdan kurtulduktan sora öldürebiliyon. orda benzin varilleri var onları patlat sora cephanenin büyük bölümünü harcaman gerek zor bi yaratık -
ayrıca kapılar varya hapishane kapıları gibi onlara sıkıştır onu biraz zaman kazandırır yaklaşmasını engeller sende onu öldürmeye bak ama dikkatki ol kapılar fazla dayanmıyo kırıyo kapıları -
eyvallah bende oralara kadar geldim sıkştırdım hatta yaralandı koşamıyodu bu kezde cephanem bitti dur bakiim bi daha deneyecem ölmüyor adi yaratık ya. saol kardeş teşekkür ederim..... -
quote:
eyvallah bende oralara kadar geldim sıkştırdım hatta yaralandı koşamıyodu bu kezde cephanem bitti dur bakiim bi daha deneyecem ölmüyor adi yaratık ya. saol kardeş teşekkür ederim.....
Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz bilmiyorum ama, bayağı uğraştıran bir boss.
Siz herhalde hücrelerden çıktıktan sonra, yeniden karşılatığınız yerdesiniz.
Eğer yeteri kadar cephaneniz yoksa, çok zorlar çünkü kolay kolay ölmüyor.
Gerçi oyunu bir kez PRO modda bitirip, PRL 412'niz olsa öldürmesi 4-5 saniye sürüyor ama, muhtemelen yoktur şimdi sizde
Gerekirse bir iki bölüm geriden başlayın, mermi harcamadan oraya ulaşın derim ben.
Çoğu zaman aynı yeri tekrar tekrar denemekten daha verimli oluyor.
-
ABİCİM NORMAL MOTTA OYNUYORUMDA BU SENİN BAHSETTİGİN PRO MODUDA NEDİR NE 4 5 SANİYE NASI OLUYO NASIL ÖLDÜRÜYO -
quote:
ABİCİM NORMAL MOTTA OYNUYORUMDA BU SENİN BAHSETTİGİN PRO MODUDA NEDİR NE 4 5 SANİYE NASI OLUYO NASIL ÖLDÜRÜYO
Resident Evil 4 oyununu normal zorluk seviyesinde bitirdikten sonra açılan PRO zorluk seviyesinde oyunu bitirirseniz,
P.R.L. 412 isminde bir silah veriyor ücretsiz olarak.
İşte bu silah, içinde böcük olan herşeyi tek seferde öldürüyor.
Dolayısıyla, bu canavara karşı, silahı 3-4 saniye şarj edip ateş edince, artık ortada canavar manavar kalmıyor
Silahın örnek görüntüsü :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 31 Temmuz 2006; 17:26:08 >
-
BİTİNCE DİYOSUN BİTİNCE NE ÖNEMİ VARKİ YADA NEREDE BİTİYOKİ BU OYUN NASIL ALIYOSUN BU SİLAHI EASY DE YANİ KOLAYDA OYNARSAN NASIL ALIYOSUN KUSURA BAKMA AMA BİRAZ AÇIKLARMISINIZ.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X