chiago nasıl bi silah o nasıl çıkıyo ya bu oyunu iki kere normal modda bitirdim ama bir türlü o silah ları bedava alamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ELVİS76
GÜNAYDIN ben bu dedigin olayı yaptım yani load.dan nevgameye girdim special ve normal yazıyo ama bir türlü prl silahı çıkmıyo yada ben beceremiyom....
Dün daha PRO seviyesinin yerini bulamazken, bugün bu saatte oyunu PRO modda bitirmiş olamazsınız ?!?! Siz herhalde NORMAL modda bitirdikten sonra PRL 412'nin açılmasını bekliyorsunuz ?
ya işte o olayı anlamadım pro olayını anlamıyorum ben oyunu normal modda 2 kere bitirdim ama bu pro zorluk seviyesi yazmıyo bulamıyorum loaddan nev game giriyom ama special ve normal çıkıyo pro zorluk çıkmıyo onu nasıl bulacagım....
Normalde oyunu 2 kez bitirdim pro neden açılmıyor....
Merhaba Beyler bende sizin gibi pro oyuncuyum ama sizde bilirsiniz her oyuncu takılır oyun içinde değil ama yeğenim memory kartımndaki oyunları sildi! ve bende oyunu 4 kez ada wong 2 kez leon scott kenedy ile bitirdim ama ismi sanırım prl 412 olan silahı tekrar nasıl alıcağımı unuttum normal modda bi kekz pro da 2 kez bitirdim şimdi specal 1 de oynuorum ama silahı bulamadım yardım edin lütfen saygılar ... [simage][/simage] ii oyunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme