Şimdi Ara

RESIDENT EVIL: Umbrella Corps PS4 EXC. 21.06.2016 **ANA KONU** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkış tarihi 21 Haziran beklemedeyiz

Capcom tarafından hazırlanan Resident Evil: Umbrella Corps'un çıkış tarihi duyuruldu. Japon dağıtımcı tarafından yapılan açıklamada, Unity Engine kullanılarak hazırlanan yapımın, 21 Haziran'da resmi olarak raflardaki yerini alacağı belirtildi.

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_Umbrella_Corpsun_cikis_tarihi_aciklandi-haber-87992p1.html
  • Umbrella Corps Returns to Raccoon City and the RPD Building

• Mümkünse bu capcom elini eteğini çeksin şu güzelim ip den. Bir seri daha ne kadar rezil edilir, daha ne kadar eskinin kaymağı yenir bilmiyorum. Kesinlikle seriye sağlam bir reset lazım. Hakkını verebilecek büyük bir firmaya şu güzelim serinin isim haklarını verip sktir olup gitsinler.
  • Adamlarda hiç utanma arlanma yok yalnız. Uncharted 4'ü görüp hala bu çöplüğü çıkartıyorlarsa küfrü hakediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Mümkünse bu capcom elini eteğini çeksin şu güzelim ip den. Bir seri daha ne kadar rezil edilir, daha ne kadar eskinin kaymağı yenir bilmiyorum. Kesinlikle seriye sağlam bir reset lazım. Hakkını verebilecek büyük bir firmaya şu güzelim serinin isim haklarını verip sktir olup gitsinler.

İmza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video neydi simdi ? Resident evil ile ne alaka ? Ne iciyor bu adamlar ?

• Bune hakikaten ya resident evili gectim insan boyle oyun cikarmaya utanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkerdi -- 24 Mayıs 2016; 22:54:58 >
  • Şu oynanış, şu grafikler vs. Aman Allahım! Evlerden uzak. Şimdi kaç milyon satar kim bilir şu leş,çöp oyun! Ne hale geldi seri! Hadi re5 re6 ya eyvallah dedik de aga bu ne ya? Grafikler oynana bilirlik yuh olsun!

• Yine boktan bi resident evil vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • Resident Evil: Umbrella Corps. - Raccoon Şehri ve R.P.D.'ye Geri Dönüş Fragmanı (Türkçe Altyazılı)

• quote:

Orijinalden alıntı: HasMachate

Bu video neydi simdi ? Resident evil ile ne alaka ? Ne iciyor bu adamlar ?

zemzem olabilir hocam
  • oyunun 2 versiyonu psn de ön siparişe açıldı

88 TL olan normnal versiyonu
    https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/umbrella-corps/cid=EP0102-CUSA03086_00-BHSPREORDERSTD00

118 TL Deluxe edition
    https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/umbrella-corps-deluxe-edition/cid=EP0102-CUSA03086_00-BHSPREORDERDLX00

PS4™ ve Fashion Victim Paketiniz için silah ve ekipmanlarınızın görünümünü kişiselleştirmenizi sağlayan özel bir tema almak için Umbrella Corps'u ön-sipariş verin.

Birliklere katılın! Umbrella Corps, eşsiz bir nişancı oyunu ortaya çıkarmak için yepyeni strateji ve teknikleri, Resident Evil dünyası unsurlarıyla bir araya getiren yarışmacı bir deneyimi ayağınıza getiriyor!

Deluxe Edition, avatarınızı klasik Resident Evil karakterlerine dönüştürmenize yarayan görünümler de dahil birçok ekstra içerik sunuyor.

• Bu oyunu bedava verseler yeminle almam.

• Oyunun çıkmasına saatler kala pre order verdik temayı alalım bari

Capcom'un fiyat politikasını takdir ediyorum .

Battleborn 59$ Tr fiyatı 300 TL

Umbrella Corps 30$ Tr Fiyatı 90 TL

Yani hiç bir ekstra geçirme koymamışlar . Umarım bu şekilde devam ederler .
  • Hikaye modu var mı bu oyunda peki ?

• Türkçe oynanış ve inceleme videosu çıktı arkadaşlar..oyun güzel, emsallerine göre bir çok farklılık içeriyor..89 TL'ye değermi orası tartışılır ama iyi bir oyuncu topluluğuna ulaşırsa oyun gittikçe popülerleşebilir

• Ortalama 40 puan. Homefront'dan bile düşük.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/umbrella-corps
  • Bu oyun bildiğin çöp suyu...
  • Siz buna resident evil demişsiniz ama bu bildiğiniz ghost recon

• Oyun resmen beni almayın diye bağırırken tutupta bunu ön siparişle alıp denemek istedim .

Oynanış çok kötü ve rahatsız edici .
    Grafikler daha iyi olabilirdi .
    Oyun modu sadece 2 tane var . İşin komik tarafı oyun zaten mp üzerine kurulu ve yalnızca 2 mod var . ( Birde tırt senaryo benzeri mod var pek bakmadım )
    Silah çeşitliliği eh işte .

İlk zamanlarda oyuna yabancı kalsamda biraz level yükseltip mekanikleri kavrayınca yoklukta gidiyor . Pompalı alıp milletin içine dalmak oyundaki tek zevkli olay.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.